Kategorier
BEURER VARMEPLAID 180 x 130 CM
899,95 kr. 599,95 kr.

Beurer varmetæppe er en elegant luksusvariant i forhold til andre tæpper. De gråbrune nuancer passer ind i de fleste hjem og giver et stilet look. Tæppet er lavet i tykt Øko-Tex microfleece og udstyret med Beurers sikkerhedssystem BSS. Dette sikrer den bedste varmefordeling og optimal sikkerhed. Ud over dette slukker tæppet af sig selv efter 3 timer, så du med ro i sindet kan lægge dig til at sove med tæppe tændt.

Tæppet har 6 varmeindstillinger, så du kan få det lige som du selv ønsker det. Tæppet er produceret af miljøvenlige materialer, som er økologiske og meget åndbare, så du også passer på dig selv og din hud samt skaber høj komfort. Varmetæppet har desuden patenteret elektronisk temperaturregulering og en høj sikkerhed igennem et meget innovativt sensorsystem, der også sikrer en jævn fordeling af varmen i hele varmetæppet.

Tæppet kan vaske på 30ºC i en vaskemaskine.

Der er 3 års garanti på produktet.

 • Features

  • Øko-Tex Standard 100

   En produktmærkning, som sikrer, at brugerne ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra tekstilvarerne.

  • Maskinvaskbar

   Vaskbar på 30°C.

  • Meget åndbar

   Varmetæppet er udført i et superåndbart materiale, som bidrager til høj komfort ved brug.

  • Autosluk

   Slukker automatisk efter 3 timer.

  • Cosy fleece

   Udført i blødt fleece.

  • Garanti

   3 år

 

CONZEPT VARMETÆPPE MED...
399,95 kr. 299,95 kr.

Conzept varmetæppe er et blødt varmetæppe med automatisk sluk, så du nemt og roligt kan lægge dig til at sove mens det er tændt. Varmelegemerne er fordelt jævnt i hele tæppet.

Der er 3 indstillinger, som kan sættes lige som du ønsker det.

Effekt 60 watt.

Længde 150,0 cm

Bredde 70,0 cm.

MYSTYLE VARMEPUDE 43 X 32CM...
249,95 kr. 199,95 kr.

MyStyle varmepude er lavet i et ultrablødt lækkert design. Den har en indre pude lavet i blød mesh, med et vaskbart overtræk lavet i sort fleece. 

Puden har 6 varmeindstillinger, som du kan styre alt efter, hvor meget varme du har behov for. Den kan maks. varme op til 40 grader, da det ikke er sundt for muskler og krop, at blive meget varmere end dette. Det er også med til at hjælpe dig endnu mere med rygsmerter eller sportsskader.

Du kan også indstille tiden der skal gå inden den slukker til enten 45 eller 90 minutter. Det vil sige, den slukker automatisk efter maks. 1½ time. På den måde kan du med ro bruge den når du går i seng, da der ikke er risiko for overophedning eller varmeskader. 

Bredde 34,0 cm.
Længde 40,0 cm.

 • 6 varmeindstillinger
 • 2 tidsindstillinger
 • Autosluk
 • Overophedningsikring
OBH VARMEPUDE 30X40 CM
349,95 kr. 199,95 kr.

OBH varmepude er lavet i et blødt materiale med automatisk sluk, så du nemt og roligt kan lægge dig til at sove mens det er tændt. Varmelegemerne er fordelt jævnt i hele puden. Puden kan vaskes og har overophednings-beskyttelse. 

Der er 3 indstillinger, som kan sættes lige som du ønsker det. Autoslukker efter 90 minutter.

Effekt 100 watt.

Længde 40,0 cm

Bredde 30,0 cm.