Kategorier
BEURER VARMEPLAID 180 x 130 CM
899,95 kr. 599,95 kr.

Beurer varmetæppe er en elegant luksusvariant i forhold til andre tæpper. De gråbrune nuancer passer ind i de fleste hjem og giver et stilet look. Tæppet er lavet i tykt Øko-Tex microfleece og udstyret med Beurers sikkerhedssystem BSS. Dette sikrer den bedste varmefordeling og optimal sikkerhed. Ud over dette slukker tæppet af sig selv efter 3 timer, så du med ro i sindet kan lægge dig til at sove med tæppe tændt.

Tæppet har 6 varmeindstillinger, så du kan få det lige som du selv ønsker det. Tæppet er produceret af miljøvenlige materialer, som er økologiske og meget åndbare, så du også passer på dig selv og din hud samt skaber høj komfort. Varmetæppet har desuden patenteret elektronisk temperaturregulering og en høj sikkerhed igennem et meget innovativt sensorsystem, der også sikrer en jævn fordeling af varmen i hele varmetæppet.

Tæppet kan vaske på 30ºC i en vaskemaskine.

Der er 3 års garanti på produktet.

 • Features

  • Øko-Tex Standard 100

   En produktmærkning, som sikrer, at brugerne ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra tekstilvarerne.

  • Maskinvaskbar

   Vaskbar på 30°C.

  • Meget åndbar

   Varmetæppet er udført i et superåndbart materiale, som bidrager til høj komfort ved brug.

  • Autosluk

   Slukker automatisk efter 3 timer.

  • Cosy fleece

   Udført i blødt fleece.

  • Garanti

   3 år

 

BEURER VARMEPUDE 44 x 33 CM
399,95 kr. 299,95 kr.

Beurer varmepude er lavet i det blødeste materiale med ekstra tykkelse som giver god komfort og bedre varmefordeling. Overfladen er lavet i et materiale Beurer kalder "Super Cosy" og er desuden lavet i åndbart Øko-Tex microfleece. Varmepuden har også BSS overophedningsbeskyttelse som sikrer, at den ikke bliver for varm. 

Med de 3 temperaturindstillinger kan du få lige det resultat som du ønsker, og du skal ikke vente længe, da puden er udstyret med et opvarmningssystem af den hurtigste slags. 

Varmepuden slukker af sig selv efter 90 minutter, så du kan lægge dig til at sove med den uden at bekymre dig. Det betyder at du sparer strøm og den er sikker at bruge. Den har samtidig høj sikkerhed gennem et innovativt sensorsystem, der også sikrer en jævn fordeling af varmen i hele varmepuden. 

Selve puden kan maskinvaskes ved 30 grader. 

Bredde 33,0 cm.

Længde 44,0 cm.

Der er 3 års garanti på produktet.

 • Features

  • Øko-Tex Standard 100

   En produktmærkning, som sikrer, at brugerne ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra tekstilvarerne.

  • Maskinvaskbar

   Vaskbar på 30°C.

  • Meget åndbar

   Varmepuden er udført i et superåndbart materiale, som bidrager til høj komfort ved brug.

  • Super cosy fleece

   Udført i det absolut blødeste super cosy fleece.

  • Garanti

   3 år

 

CONZEPT VARMETÆPPE MED...
399,95 kr. 299,95 kr.

Conzept varmetæppe er et blødt varmetæppe med automatisk sluk, så du nemt og roligt kan lægge dig til at sove mens det er tændt. Varmelegemerne er fordelt jævnt i hele tæppet.

Der er 3 indstillinger, som kan sættes lige som du ønsker det.

Effekt 60 watt.

Længde 150,0 cm

Bredde 70,0 cm.

MYSTYLE VARMEPUDE 43 X 32CM...
249,95 kr. 199,95 kr.

MyStyle varmepude er lavet i et ultrablødt lækkert design. Den har en indre pude lavet i blød mesh, med et vaskbart overtræk lavet i sort fleece. 

Puden har 6 varmeindstillinger, som du kan styre alt efter, hvor meget varme du har behov for. Den kan maks. varme op til 40 grader, da det ikke er sundt for muskler og krop, at blive meget varmere end dette. Det er også med til at hjælpe dig endnu mere med rygsmerter eller sportsskader.

Du kan også indstille tiden der skal gå inden den slukker til enten 45 eller 90 minutter. Det vil sige, den slukker automatisk efter maks. 1½ time. På den måde kan du med ro bruge den når du går i seng, da der ikke er risiko for overophedning eller varmeskader. 

Bredde 34,0 cm.
Længde 40,0 cm.

 • 6 varmeindstillinger
 • 2 tidsindstillinger
 • Autosluk
 • Overophedningsikring
OBH VARMEPLAID 130X160CM
799,95 kr. 499,95 kr.

OBH nordica varmetæppe er den perfekte og pæne løsning. Når du fryser, er det dejligt at krybe ind under et skønt varmt tæppe i sofaen. Denne varmeplaid i ekstra blødt og behageligt stof er 130*160 cm med hele 10 temperaturindstillinger. Og lavet i høj kvalitet.

Tæppet har 10 temperaturindstillinger, automatisk afbryder samt overophedningssikring. Regulatoren kan afmonteres og tæppet kan dermed vaskes ved maks 40°C.

Effekt 150 watt.

OBH VARMEPUDE 30X40 CM
349,95 kr. 199,95 kr.

OBH varmepude er lavet i et blødt materiale med automatisk sluk, så du nemt og roligt kan lægge dig til at sove mens det er tændt. Varmelegemerne er fordelt jævnt i hele puden. Puden kan vaskes og har overophednings-beskyttelse. 

Der er 3 indstillinger, som kan sættes lige som du ønsker det. Autoslukker efter 90 minutter.

Effekt 100 watt.

Længde 40,0 cm

Bredde 30,0 cm.