Kategorier
CONZEPT TANDBØRSTEHOVED 4 STK.
99,95 kr. 49,95 kr.

Conzept tandbørstehoveder passer til Oral-B tandbørster.

I pakken er der 4 stk. med hver deres farvede ring på, så man kan kende forskel på, hvis der er hvis.

CONZEPT TANDBØRSTER HOVEDER...
149,95 kr. 69,95 kr.

Conzept tandbørstehoveder passer til Oral-B tandbørster.

I pakken er der 12 stk. med hver deres farvede ring på, så man kan kende forskel på, hvis der er hvis.

ORAL- B PRO 2700 SENSI...
799,95 kr. 399,95 kr.

ORAL-B PRO 2700 ultra thin er en af de mest anbefalede el-tandbørster på markedet. Det slanke håndtag på el-tandbørsten 2700 kan hjælpe dig med at børste som tandlægerne anbefaler. Den professionelle timer i tandbørsten hjælper dig til at børste de 2 minutter som tandlæger anbefaler og minder dig hvert 30. sekund om at børste i et nyt område. Du skal bare flytte børsten rundt, så gør Oral-B's unikke runde hoved resten.

Den fjerner op til 100% mere plak end en almindelig tandbørste for sundere tandkød og fjerner overfladiske misfarvninger for hvidere tænder efter første brug. Desuden hjælper tandbørsten dig med at beskytte tandkødet ved hjælp af den patenterede tryksensorteknik, som sætter børstehastigheden ned og gør dig opmærksom på at børste mere skånsomt, hvis du børster for hårdt.

Eltandbørsten er kompatibel med følgende tandbørstehoveder: Cross Action, 3D White, Sensi Ultra thin, Blød rengøring, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

Indhold: 1 el-tandbørste med oplader, 2 børstehoveder.

ORAL-B BØRSTEHOVED TIL BØRN...
169,95 kr. 159,95 kr.

Oral-B børstehoveder specielt designet til børn over 3 år. Børstehovedet er mindre og hårene blødere så det giver en mere nænsom børsteoplevelse for børnene.

Denne pakke er med figurer fra Disney's Frozen.

4 børstehoveder i pakken.

ORAL-B BØRSTEHOVED TIL BØRN...
169,95 kr. 159,95 kr.

Oral-B børstehoveder specielt designet til børn over 3 år. Børstehovedet er mindre og hårene blødere så det giver en mere nænsom børsteoplevelse for børnene.

Denne pakke er med figurer fra Marvel's Avengers.

4 børstehoveder i pakken.

ORAL-B CROSSACTION 8+2 HOVED
399,95 kr. 299,95 kr.

Oral-B Cross Action økonomi-pakke. 

Cross Action er perfekt vinklede så de når nemmere ind mellem tænderne. Hårene har en 16 graders vinkel og giver dermed en mere grundig rengøring af tænderne.

10 børster i pakken.

ORAL-B GENIUS PROMO DUO
2.899,00 kr. 1.999,00 kr.

Oral-B Genius 8900 er en el-tandbørste i første klasse med den bedste teknologi. El-tandbørste fra Braun er den mest brugte af tandlæger verden over. Det er en garanti for god kvalitet og sunde stærke tænder. Denne maskine anvender en 3D teknologi med 10.500 oscilleringer og 40.000 pulseringer, som eliminerer plak mere effektivt.

Tandbørsten har en tryksensor som viser, hvis du trykker for hårdt. Ud over det er der en indbygget timer, som markerer når der er gået 2 minutter, hvilket er den minimale tid man bør bruge på at børste sine tænder. Dette skåner dine tænder og optimerer resultatet. Den har også bluetooth forbindelse til din smartphone, hvis du vil have en større indsigt i din tandbørstning. 

Genius har på en fuld opladning til 60+ minutters tandbørstning.

ORAL-B HOVED 3 STK. 3D-WHITE
159,95 kr.

Oral-B 3D-White børstehoveder specielt designet til at polere tænderne så de bliver hvidere, da den fjerner misfarvninger med poleringskoppen. Hårene rengør tænderne rund omkring og det sikrer en optimal fjernelse af plak. Effekten ses tydeligst efter 2 ugers brug.

3 børstehoveder i pakken.

ORAL-B HOVED 3 STK. FLOSS...
159,95 kr.

Oral-B Floss Action børstehoveder specielt designet til mikropulserende tandbørstemaskiner. Denne børste er fremragende til plakfjernelse og er kompatibel med alle Oral-B elektriske tandbørster. Hårene er varierende, og der sidder fire gule lameller som sikrer en optimal plakfjernelse.

3 børstehoveder i pakken.

ORAL-B HOVED 3 STK. SENSITIVE
159,95 kr.

Oral-B Sensitive børstehoveder specielt designet til at give en bedre børstning af følsomme tænder og gummer. Hårene er blødere så det giver en mere nænsom børsteoplevelse. Kan anbefales ved gene i kortere perioder på det udsatte område, sammen med et normalt børstehoved til resten af munden.

3 børstehoveder i pakken.

ORAL-B HOVED 4 STK. CROSS...
209,95 kr. 169,95 kr.

Oral-B Cross Action 4-pakke. 

Cross Action er perfekt vinklede så de når nemmere ind mellem tænderne. Hårene har en 16 graders vinkel og giver dermed en mere grundig rengøring af tænderne.

4 børster i pakken.

ORAL-B HOVED 4+1 STK.
209,95 kr. 149,95 kr.

Oral-B Precision Clean pakke med en ekstre Floss Action børste i. Precision Clean passer til alle Oral-B tandbørster. Den renser og polerer dine tænder og holder tænderne naturligt hvide.

4 børster i pakken + 1 Floss Action.

ORAL-B HOVED 8+2 STK.
399,95 kr. 299,95 kr.

Oral-B Precision Clean økonomi-pakke.

Precision Clean passer til alle Oral-B tandbørster. Den renser og polerer dine tænder og holder tænderne naturligt hvide.

10 børster i pakken.

ORAL-B PRO 2900 DUO...
1.099,00 kr. 599,95 kr.

Oral-B Pro 2900 er en solid el-tandbørste i første klasse og her får du to med i en pakke. El-tandbørster fra Braun er den mest brugte af tandlæger verden over. Det er en garanti for god kvalitet og sunde stærke tænder. 

Tandbørsten har en tryksensor som viser, hvis du trykker for hårdt. Ud over det er der en indbygget timer, som markerer når der er gået 2 minutter, hvilket er den minimale tid man bør bruge på at børste sine tænder. Dette skåner dine tænder og optimerer resultatet.

Tandbørsten har på en fuld opladning til 10 tandbørstninger.

Tandbørsten er op til dobbelt så effektiv mod plak som manuel tandbørste.

Alle Oral-B hoveder passer til denne maskine.