Kategorier
BRABANTIA PERSONVÆGT HVID...
299,95 kr. 149,95 kr.

Brabantia batteridrevet personvægt er kompakt og lavet i et solidt stilrent design, som gør det nemt for dig at have badevægten stående fremme eller opbevare den et smart sted når den ikke bruges.

Denne personvægt kan veje helt op til 180kg, hvilket er mere end, hvad man normalt kan købe. Den måler meget præcist med kun 0,1 kg interval.
Det store LCD display sørger for at man kan se hvad der står, og det lyser endda, så man også kan se det selvom der er lavt lys.

Badevægten bruger batterier, hvilke er nemme at skifte ud. 
Batterier 2 stk. CR2032.

Bredde 30,0 cm.

Højde 2,5 cm

OBH DYNAMO PERSONVÆGT HVID
399,95 kr. 299,95 kr.

OBH Dynamo Press Badevægt er lavet til dig, der gerne vil passe på dig selv, men også er passe på klimaet. Vægten er uden batterier, men måler lige så præcist som de andre vægte du kender. Hvordan fungerer den? Det er simpelt. Tryk dynamoen ned for at generere strøm og starte vejningen. Ét tryk giver et helt minuts vejning. Vægten fungerer uden batterier, så du er sikker på du er miljøvenlig og sparer udgifter til batterier. Platformen er lavet i 5 mm sikkerhedsglas og er udstyret med højpræcisions sensorsystem, der måler din vægt. Helt klart et skridt på vejen til fremtidens vægte.

Længde 31,0 cm.
Bredde 25,0 cm.
Højde 2,0 cm.

SOEHNLE BMI BADEVÆGT SENSE...
499,95 kr. 399,95 kr.

Soehnle Shape Sense Profi er en badevægt, som fungerer som en kropsanalysevægt, der genkender op til 8 forskellige brugere. Displayet er let at læse med den store oplyste flade med tal på 4,5 cm. Vægten er produceret i ekstra stærk og ekstra klart sikkerhedsglas som sikre dig den bedste oplevelse og sikkerhed. 

Vægten kan max. klare 180 kg. ad gangen og måler med 100 grams interval. Vægten bruger stålfladerne til at analysere din krop, så du kan holde øje med fedtprocent, BMI med mere.
Vægten har automatisk on/off funktion, som gør den nem at bruge og sparer på strømmen

Vægten bruger 3xAAA batterier.

Bredde 35,6 cm.
Længde 30,0 cm.
Tykkelse 2,6 cm.

SOEHNLE PERSONVÆGT MEKANISK...
249,95 kr.

Soehnle analoge personvægt er lavet i et praktisk solidt design, som ikke bruger strøm eller batteri og dermed er mindre forgængelig. Den har et stort og letlæseligt display med indbygget forstørrelsesglas. Vægten har et flot design med stort display, som gør det nemt at aflæse vægten. Det er også nemt at nulstille vægten hvis man rykker rundt på den. Den store ergonomiske platform sikrer bedre balance. Med finindstillingshjul og rengøringsvenlig plastoverflade.

Længde 29,0 cm.
Bredde 32,5 cm.
Højde 5,2 cm