Kategorier
BRABANTIA PERSONVÆGT HVID...
229,95 kr. 199,95 kr.

Brabantia batteridrevet personvægt er kompakt og lavet i et solidt stilrent design, som gør det nemt for dig at have badevægten stående fremme eller opbevare den et smart sted når den ikke bruges.

Denne personvægt kan veje helt op til 180kg, hvilket er mere end, hvad man normalt kan købe. Den måler meget præcist med kun 0,1 kg interval.
Det store LCD display sørger for at man kan se hvad der står, og det lyser endda, så man også kan se det selvom der er lavt lys.

Badevægten bruger batterier, hvilke er nemme at skifte ud. 
Batterier 2 stk. CR2032.

Bredde 30,0 cm.

Højde 2,5 cm

OBH PERSONVÆGT I GLAS
299,95 kr. 249,95 kr.

OBH elektroniske glasvægt er lavet i et stilrent design med høj præcision. Ud over det er det et flot og diskret design med 6 mm sikkerhedsglas og et stort og tydeligt LCD display. Den kan måle fra 10 til 150 kg med 100 grams interval. Den slukker af sig selv når det ikke er i brug for at spare på batteriet. Vægten indikerer hvis den er ved at løbe tør for strøm.

Vægten bruger 1 stk. CR2032 lithium ion batteri (medfølger).

SOEHNLE PERSONVÆGT MEKANISK...
249,95 kr.

Soehnle analoge personvægt er lavet i et praktisk solidt design, som ikke bruger strøm eller batteri og dermed er mindre forgængelig. Den har et stort og letlæseligt display med indbygget forstørrelsesglas. Vægten har et flot design med stort display, som gør det nemt at aflæse vægten. Det er også nemt at nulstille vægten hvis man rykker rundt på den. Den store ergonomiske platform sikrer bedre balance. Med finindstillingshjul og rengøringsvenlig plastoverflade.

Længde 29,0 cm.
Bredde 32,5 cm.
Højde 5,2 cm