Varer fra HOLM

I HOLM's køkken er der plads til leg og store armbevægelser. Hele hans sortiment oser af hygge og madglæde - alt fra stort og småt, sjovt og smart køkkengrej. For Claus Holm handler det hele om kærlighed til smagen og til hverdagen. Han ønsker at skabe lyst til hverdagen og lyst til livet gennem store oplevelser. Claus Holm søger kompromisløst de sprødeste grøntsager, det møreste kød og det bedste køkkenværktøj.

Passionen for den gode mad og den gode oplevelse i køkkenet er tydelig, og han mener, at det er på tide, at kokkeboblen sprænges, og at kokkene hjælper til med at gøre en forskel for forbrugerne: ”Sammen kan og skal vi gøre en forskel, og jeg starter gerne med at løfte min del af ansvaret. Vi skal skabe tryghed for forbrugerne, når de handler – både når det gælder råvarer, og når det gælder det køkkengrej, råvarerne skal tilberedes i. Vi skal gøre os umage, og vi skal ikke love mere, end vi kan holde – og vi skal holde det, vi lover.

Kokkelivet har bibragt Claus Holm mange oplevelser. Han har lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, kæmpet og fået stjerner til sin restaurant, arbejdet i Cairo og Zürich og med eget cateringfirma. Han har stået alene og ved siden af flere kokkekollegaer på TV, forfattet adskillige kogebøger og i samarbejde med F&H of Scandinavia har han udviklet et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter indenfor pander, gryder og andet værktøj til køkkenet under navnet HOLM.

I køkkenet finder jeg ro og glæde, og det kan smages i alt, hvad jeg laver. Jeg søger kompromisløst de bedste råvarer, de bedste folk og det bedste køkkengrej – og det kan smages."

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)
Viser 1-10 af 10 element(er)

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.