Kategorier
BRAUN AIR STYLER AS330
299,95 kr. 249,95 kr.

Braun Satin Hair 3 Air Styler er lavet til at tørre og style håret på samme tid på en effektiv måde. Det er muligt både at bruge en lille eller en stor børste samt et volumen mundstykke. 

Apparatet kan indstilles til den temperatur man ønsker blandt de 3 varme-/styrke-indstillinger.

Belægningen på børserne er 100% keramisk.

Effekt 400 watt.

Diameter 1,8 cm og 3,6 cm.

Ledningslængde 2,0 meter.

BRAUN VARMLUFT KRØLLEJERN
199,95 kr.

Braun varmluftskrøllejern er et godt redskab til styling og tørring på samme tid. Den beskytter håret med den nyeste teknologi fra Braun. Brug den til hverdag til normale frisurer eller vær kreativ ved lejlighed og skab nogle ikoniske autentiske looks fra 20'erne og 30'erne.

Krøllejernet giver luft og volumen helt ind til rødderne så din styling bliver skarp og lige i øjet som du vil have det. Den har 2 indstillinger så du kan justere styrke og varme. På apparatet finder du en udløsningsfunktion som modvirker sammenfiltring ved at trække kammen ind og så du nemt kan frigøre apparatet.

Effekt 200 watt.

OBH ARTIST STYLER KERATIN CARE
699,95 kr. 349,95 kr.

OBH Artist Keratin Care er varmlufts-styleren, som styler dit hår med omtanke. Varmlufts-styleren er belagt med keratin og turmalin, som modvirker krus, gør håret silkeblødt og tilfører ekstra glans. Varmluftsbørsten har 3 forskellige varmeindstillinger, cool-funktion samt 2 forskellige børstehoveder, en volumenbørste (ø 30 mm) og en varmebørste (ø 35 mm). Med ekstra keratin, turmalin, 2 forskellige børstehoveder og en 3 meter lang ledning bliver styling med Keratin Care både nem, sjov og skånsom. Derudover fungerer varmlufts-styleren både i tørt og fugtigt hår. Smukke Keratin Care er belagt med keratin og turmalin som modvirker krus og tilfører ekstra glans.

Effekt 150 watt

OBH GLATTEJERN ARTIST GLOSSY
299,95 kr. 249,95 kr.

OBH glattejern kan bruges til at give glat eller bølget hår med et enkelt strøg. Flydende keramiske plader sørger for nænsom behandling af håret. Keramiske plader med keratin giver et strålende resultat med ekstra glans.

Glattejernet varmer hurtigt på til 200°C, og skåner håret mod overophedning. Håndtaget kan låses for praktisk opbevaring når det ikke er i brug.

Ekstra lang ledning på 2,8 meter.

PHILIPS GLATTEJERN 160-230GR
399,95 kr. 299,95 kr.

Phlips Straight Care glattejern er designet til nem og hurtig styling med lange keratin plader og 6 temperaturindstillinger. Pleje af dit hår med ThermoProtect forhindrer overophedning, og fordeler varmen jævnt over pladerne.

De keramiske plader med keratin sikrer perfekt glideevne, og bedre holdbarhed til din frisure. Temperaturen går fra 160ºC til 230ºC, som du nemt kan justere imellem for at sikre et holdbart resultat samt minimere skader på håret.

Opvarmer på 30 sekunder.

PHILIPS KLEMKRØLLEJERN 25MM...
399,95 kr. 299,95 kr.

Philips klemkrøllejern gør det nemt og hurtigt at krølle håret. Du skal blot sno håret og så holder klemmen håret på plads. Den keramiske belægning føjer glans til håret og efterlader det svingende, smukt og fuld af liv.

Cylinderen er 25,0 mm tykt og giver nogle fine fyldige krøller. Temperaturen kan indstilles op til 200ºC på og er klar på under 60 sekunder. Varmen er jævnt fordelt på hele fladen som sikre det bedste resultat. Spidsen er lavet i et materiale som aldrig bliver varmt for at gøre det nemmere for dig at bruge apparatet.

Krøllejernet er lavet så det kan klare spændinger uanset om du bruger den hjemme eller i udlandet, så du kan uden problemer tage den med på ferien.

Ledningslængde 1,8 meter.

PHILIPS KLEMKRØLLEJERN...
449,95 kr. 399,95 kr.

Philips klemkrøllejern med konisk form gør det nemt og hurtigt at krølle håret. Du skal blot sno håret og så holder klemmen håret på plads. Den keramiske belægning føjer glans til håret og efterlader det svingende, smukt og fuld af liv.

Dette krøllejern bruger teknologi som er 95% bedre til at beskytte dine spidser mod spaltning når de udsættes for varme. Cylinderen er 13,0 mm i spidsen og 25,0 mm tykt ved håndtaget og giver nogle fine krøller med flot form. Temperaturen kan nemt indstilles fra 130-210ºC og er klar på under 45 sekunder. Varmen er jævnt fordelt på hele fladen som sikre det bedste resultat. Spidsen er lavet i et materiale som aldrig bliver varmt for at gøre det nemmere for dig.

Krøllejernet er lavet så det kan klare alle spændinger uanset om du bruger den hjemme eller i udlandet, så du kan uden problemer tage den med på ferien.

PHILIPS KLEMKRØLLEJERN Ø16MM
229,95 kr. 199,95 kr.

Philips klemkrøllejern gør det nemt og hurtigt at krølle håret. Du skal blot sno håret og så holder klemmen håret på plads. Den keramiske belægning føjer glans til håret og efterlader det svingende, smukt og fuld af liv.

Cylinderen er 16,0 mm tykt og giver nogle fine fyldige slangekrøller. Temperaturen når op på 200ºC på under 60 sekunder og er jævnt fordelt på hele fladen som sikre det bedste resultat. Spidsen er lavet i et materiale som aldrig bliver varmt for at gøre det nemmere for dig at bruge apparatet.

Krøllejernet er lavet så det kan klare spændinger uanset om du bruger den hjemme eller i udlandet, så du kan uden problemer tage den med på ferien.

Ledningslængde 1,8 meter.

PHILIPS KRØLLEJERN Ø32MM
399,95 kr. 349,95 kr.

Philips Krøllejern med navnet Sublime Ends Curler er designet til at beskytte dine følsomme hårspidser, når du styler håret. 

Philips anvender en SplitStop teknologi, som gør, at du kan krølle håret uden at bekymre dig om varmeskader. Takket være den keramiske keratinfusion forbliver håret flot og skinnende sundt.

Krøllejernet kan varme helt op til 200º C på bare 60 sekunder. Trods den høje varme skader det ikke håret, da jernet jævnt og skånsomt varmer håret til den rette temperatur. Den smarte CoolTip er lavet i et materiale der ikke bliver varmt, så du nemmere kan navigere samt style dit hår.

Krøllejernet er specielt udviklet, så selv folk med tykt og langt hård også bliver glade for at bruge det. Du kan samtidig lave store bløde bølgede krøller. 

Diameter 3,2 cm.

Effekt  watt.