Kategorier
AIR STYLER AS330
299,95 kr. 249,95 kr.

Braun Satin Hair 3 Air Styler er lavet til at tørre og style håret på samme tid på en effektiv måde. Det er muligt både at bruge en lille eller en stor børste samt et volumen mundstykke. 

Apparatet kan indstilles til den temperatur man ønsker blandt de 3 varme-/styrke-indstillinger.

Belægningen på børserne er 100% keramisk.

Effekt 400 watt.

Diameter 1,8 cm og 3,6 cm.

Ledningslængde 2,0 meter.

BOSCH REJSE HÅRTØRRER
209,95 kr. 199,95 kr.

Bosch rejsehårtørrer der er let og effektiv. Den bruger dobbelt-spændings-teknologi som gør, at den er ideel til rejser, hvor spændingen kan variere. Den kan foldes sammen, så den ikke fylder så meget, hvilket er et stort plus til den effektive pakker. Ud over det vejer den under et halvt kilo, så den både er nem at stå med samt ikke tager så meget vægt i kufferten. 

Effekt 1200 watt.

Vægt 400 gram.

Ledningslængde 1,8 meter.

BRAUN HÅRTØRRER HD730
499,95 kr. 349,95 kr.

Braun Satin Hair 7 Hårtørrer tørrer håret nænsomt og giver optimalt beskyttelse ved hjælp af den aktive ion-teknologi. Føntørreren sørger for at dit hår ikke bliver statisk eller beskadiget.

Hårtørreren har professionelt stylingsmundstykke, samt Cold Shot, til at køle håret, så frisuren holder længere. Der følger også en diffuser med som kan bruges for at få volumen i håret.

Effekt 2200 watt.

BRAUN HÅRTØRRER PERFECTION
249,95 kr. 199,95 kr.

Braun Satin Hair 1 PowerPerfection hårtørrer er en ultralet hårtørrer, der er nem og bekvem at bruge. Med sine 1800 watt giver den hurtige og ubesværede resultater og gør det nemt at style håret. Den kombinerer en optimal tørretemperatur med høj luftvolumen for en hurtig finish.

Det kompakte og ergonomiske design gør håndteringen ubesværet og let. Med sit elegante og rene, hvide design kombinerer Braun Satin Hair 1 power PowerPerfection hårtørrere stil med ubesværede resultater.

Ergonomisk design for nem styling

Cold shot fikserer frisuren

2 kombinerede temperatur-/luftstrømsindstillinger

Braun Satin Hair 1 PowerPerfection dryer HD180 - Kraftig. Kompakt. Letvægt.

BRAUN HÅRTØRRER SENSODRYER
749,95 kr. 499,95 kr.

Brauns bedste og mest sofistikerede hårtørrer har en unik kombination af intelligent sensorteknologi med professionel ydelse, som almindelige hårtørrere ikke kan matche. Indbyggede sensorer måler temperaturen 600 gange i minuttet og tilpasser den til det optimale niveau for nonstop ydelse i apparatet og sundt udseende hår. Et professionelt vekselstrøms blæsersystem skaber en robust styrke, der sammen med ekstra præcist tilbehør hjælper med at skabe hår med salonlook. Giv håret ekstra glans med den innovative IONTEC-teknologi, og nyd en glat frisure uden kruset hår.

Temperaturstyring

Professionel vekselstrømsmotor

Hurtig koncentreret luftstrøm for professionel styling

2000 Watt

10 temperatur-/styrkesindstillinger

Præcist professionelt mundstykke og diffuser

Professionel SensoDryer giver dig overlegen stylingekspertise i hænderne. IONTEC-teknologi: millioner af aktive ioner booster glans, bekæmper kruset hår og giver glat hår.

OBH HÅRTØRRER MAGIC CORD
449,95 kr. 299,95 kr.

OBH hårtørrer i en flot rød farve og en kraftfuld DC motor har også fundet løsningen på irriterende ledninger. Når man ikke har hårtørreren i brug kan man nemt rulle ledningen ind i selve hårtørreren. Den har 2 hastigheder og 3 varmetrin plus Cool Shot, som blæser kold luft ind i håret og får det til at holde frisuren meget længere. Ioniseringseffekten sørger for at passe på håret samt sørger for at det ikke bliver statisk. Den har et ekstra smalt fønnæb for maksimal koncentration af luftgennemstrømningen ved tørring og styling samt et aftageligt filter så man kan rengøre det.

Effekt 2000 watt.

Ledningslængde op til 1,8 meter.

PrIonic.png PrRetractableCord.png

PHILIPS HÅRTØRRER AC
599,95 kr. 399,95 kr.

Philips Professionel hårtørrer har en stærk vekselstrømsmotor, der kan nå op på en lufthastighed på 95 km/t og giver hurtigt professionelle resultater. Hårtørren er lavet i et let og ergonomisk design, der gør den nem at holde og håndtere.

Philips har indbygget en ion-funktion som sørger for glansfuldt og krusfrit hår. Det beskytter håret mod den høje varme, så du fortsat har et sundt hår.

Hårtørreren har kulde-funktion, så du kan give et koldt skud til håret og dermed sætte det på en professionel måde.


Der medfølger en diffuser samt et mundstykke til hårtørren.

Effekt 2000 watt.

PHILIPS HÅRTØRRER COMPACT...
249,95 kr. 149,95 kr.

Philips travel hårtørrer er designet til at have med på farten uanset hvor du skal hen. Den er kompakt og effektiv. Hårtørreren passer godt på dit hår, mens det hurtigt og effektivt giver nogle flotte tørreresultater. Den har to indstillinger til hurtig og varm tørring. Philips EssentialCare Compact skaber det rigtige niveau af luftstrøm og skånsom tørrekraft, så du opnår smukke resultater hver dag.

Effekt 1200 watt.

Ledningslængde 1,8 meter.

PHILIPS HÅRTØRRER SORT
249,95 kr. 199,95 kr.

Philips hårtørrer passer godt på dit hår, mens det hurtigt og effektivt giver nogle flotte tørreresultater. Det har flere hastigheds og temperaturindstillinger, samt ThermoProtect, som tørrer håret ved en konstant plejende temperatur. Hårtørreren har også kold-luft funktion. Kold luft sætter dit hår og er en vigtig professionel funktion til hårstyling.

Mundstykket, der medfølger, er meget smal, og optimerer derved luften når den kommer ud af det smalle stykke.

Effekt 2100 watt.

Ledningslængde 1,8 meter.