Kategorier
BRAUN AIR STYLER AS330
299,95 kr. 249,95 kr.

Braun Satin Hair 3 Air Styler er lavet til at tørre og style håret på samme tid på en effektiv måde. Det er muligt både at bruge en lille eller en stor børste samt et volumen mundstykke. 

Apparatet kan indstilles til den temperatur man ønsker blandt de 3 varme-/styrke-indstillinger.

Belægningen på børserne er 100% keramisk.

Effekt 400 watt.

Diameter 1,8 cm og 3,6 cm.

Ledningslængde 2,0 meter.

BRAUN HÅRTØRRER HD730
499,95 kr. 349,95 kr.

Braun Satin Hair 7 Hårtørrer tørrer håret nænsomt og giver optimalt beskyttelse ved hjælp af den aktive ion-teknologi. Føntørreren sørger for at dit hår ikke bliver statisk eller beskadiget.

Hårtørreren har professionelt stylingsmundstykke, samt Cold Shot, til at køle håret, så frisuren holder længere. Der følger også en diffuser med som kan bruges for at få volumen i håret.

Effekt 2200 watt.

BRAUN HÅRTØRRER SATIN HAIR 5
399,95 kr. 299,95 kr.

Braun Satin Hair 5 er den kraftigste hårtørrer i PowerPerfection-sortimentet og giver hurtige og ubesværede resultater til din daglige skønhedspleje. Den kombinerer en optimal tørretemperatur med høj luftvolumen for en hurtig finish. Kraftig er ikke det samme som tung, det kompakte og ergonomiske design gør håndteringen ubesværet og let. Desuden anvender modellen ionteknologi, som sikrer synligt mindre krus. Med sit elegante og rene, hvide design kombinerer Braun Satin Hair 5 power PowerPerfection hårtørrere stil med ubesværede resultater.

Med ColdShot funktionen kan du få et meget bedre hold i enhver frisure og sikre, at den holder længere. Braun Satin Hair 5 har ud over det 3 temperaturer og 2 styrkeindstillinger som gør det nemt for dig, at tilpasse den til ethvert behov. 

BRAUN HÅRTØRRER SENSODRYER
749,95 kr. 499,95 kr.

Brauns bedste og mest sofistikerede hårtørrer har en unik kombination af intelligent sensorteknologi med professionel ydelse, som almindelige hårtørrere ikke kan matche. Indbyggede sensorer måler temperaturen 600 gange i minuttet og tilpasser den til det optimale niveau for nonstop ydelse i apparatet og sundt udseende hår. Et professionelt vekselstrøms blæsersystem skaber en robust styrke, der sammen med ekstra præcist tilbehør hjælper med at skabe hår med salonlook. Giv håret ekstra glans med den innovative IONTEC-teknologi, og nyd en glat frisure uden kruset hår.

Temperaturstyring

Professionel vekselstrømsmotor

Hurtig koncentreret luftstrøm for professionel styling

2000 Watt

10 temperatur-/styrkesindstillinger

Præcist professionelt mundstykke og diffuser

Professionel SensoDryer giver dig overlegen stylingekspertise i hænderne. IONTEC-teknologi: millioner af aktive ioner booster glans, bekæmper kruset hår og giver glat hår.

OBH FØNTØRRER KERATIN CARE
799,95 kr. 349,95 kr.

OBH Keratin Care Føntørrer hjælper dig med at style dit hår mens du stadig holder det sundt og flot. Med keratin og turmalin, som tilfører ekstra glans. Her kan du virkelig tørre og style dit hår med omtanke! Med Keratin Care er det meget nemt at tørre og style håret, samtidig med at du mindsker risikoen for slid. Hårtørrerens keratin- og turmalin-belagte gitter modvirker krus og tilfører ekstra glans. Keratin Care har et volumenmundstykke og et fønmundstykke for en maksimal luftstrøm og præcision. 3 forskellige varmeindstillinger, 2 hastigheder samt koldluftsfunktion. 3 meter ledning for en ekstra fleksibel styling.

Effekt 2300 watt.

AC motor.

OBH REJSEFØNTØRRER SORT
249,95 kr. 199,95 kr.

OBH Nordica har skabt den perfekte rejsehårtørrer. Leder du efter en fleksibel, lille og let føntørrer? Dry & Go er perfekt på farten. Den passer fint i tasken og kan endda foldes sammen, så den fylder endnu mindre. Den lille størrelse betyder også, at den ikke vejer ret meget. Føntørreren har to forskellige varmeindstillinger og to forskellige hastigheder. Den kan desuden skifte mellem 110 og 220 volt, så den passer i flere stikkontakter. En perfekt føntørrer efter træning og på rejsen.

Den er lille og smidig, med en kompakt ledning på 1,8 meter, og da den ikke vejer ret meget er den perfekt at have med i bagagen om det er i kufferten eller håndbagagen.

Effekt 1100 watt.

PHILIPS HÅRTØRRER AC
599,95 kr. 349,95 kr.

Philips Professionel hårtørrer har en stærk vekselstrømsmotor, der kan nå op på en lufthastighed på 95 km/t og giver hurtigt professionelle resultater. Hårtørren er lavet i et let og ergonomisk design, der gør den nem at holde og håndtere.

Philips har indbygget en ion-funktion som sørger for glansfuldt og krusfrit hår. Det beskytter håret mod den høje varme, så du fortsat har et sundt hår.

Hårtørreren har kulde-funktion, så du kan give et koldt skud til håret og dermed sætte det på en professionel måde.


Der medfølger en diffuser samt et mundstykke til hårtørren.

Effekt 2000 watt.

PHILIPS HÅRTØRRER SORT
249,95 kr. 199,95 kr.

Philips hårtørrer passer godt på dit hår, mens det hurtigt og effektivt giver nogle flotte tørreresultater. Det har flere hastigheds og temperaturindstillinger, samt ThermoProtect, som tørrer håret ved en konstant plejende temperatur. Hårtørreren har også kold-luft funktion. Kold luft sætter dit hår og er en vigtig professionel funktion til hårstyling.

Mundstykket, der medfølger, er meget smal, og optimerer derved luften når den kommer ud af det smalle stykke.

Effekt 2100 watt.

Ledningslængde 1,8 meter.

PHILIPS REJSEFØNTØRRER 1200W
149,95 kr. 129,95 kr.

Philips rejsehårtørrer passer godt på dit hår, mens det hurtigt og effektivt giver nogle flotte tørreresultater. Det har flere hastigheds og temperaturindstillinger, og tørrer håret ved en konstant plejende temperatur. Hårtørreren kan foldes så den fylder mindre i tasken. Hårtørren har kølefunktion, som gør, at din frisure holder længere.

Effekt 1200 watt.

Ledningslængde 1,5 meter.