PYREX

PYREX MÅLEKANDE 0,5 L GLAS
69,95 kr.

Pyrex målekande er lavet i et funktionelt design med en smal diameter som gør den nem at holde om og meget pladsbesparende. Den kan tåle at gå i ovnen på 300 grader samt i fryser ned til -40 grader. Den er nemt at rengøre og kan også gå i opvaskemaskine. Målene på kanden er skrevet med tydelig rød farve så man nemt kan se hvor meget man har målt op.

Volumen 0,5 liter.

Materiale hærdet glas.

Der er 10 års garanti på fejl i målekanden. 
(Tåler ikke at gå direkte fra kulde til varme eller omvendt).

PYREX STEGESO 5,8 L
229,95 kr.

Pyrex Stegeso lavet i noget af det mest robuste glas giver den gode effekt som en traditionel stegeso, men med letheden ved både tilberedning og rengøring. Stegesoen kan bruges med eller uden låg og låget i sig selv kan bruges som serverings fad med mere. Glas er ikke kun fordelagtigt fordi det er pænt, men man kan også se til maden uden at løfte låget og lukke al varmen ud. På den måde giver man maden den mest optimale tilberedning. 

Stegesoen tåler maskinopvask og ovn op til 300 grader. Man kan også fryse den ned til -40 grader, dog må den så ikke komme direkte i ovnen. Hvis man får brug for at bruge den i mikrobølgeovn, så kan den også tåle det.

Længde 39,0 cm.
Bredde 23,0 cm.
Volumen 4,5 liter.

Der er 10 års garanti på dette produkt.