Kategorier
BRAUN HÅRKLIPPER
499,95 kr. 399,95 kr.

Braun hårtrimmer er den ultimative hårtrimmer fra Braun med blade, der holder hele livet samt kraftigt dobbeltbatteri, der giver konstant kraft. Trimmren er fuldt vaskbar og har ekstra skarpe sikkerhedsblade som giver en høj ydelse.
I denne pakke får du også 2 afstandskamme på hhv. 3-17 mm samt 14-35 mm. På en fuld opladning kan maskinen køre for fuld kraft i 40 minutter på en gang. Er dette ikke nok kan trimmeren også bruges med ledning. Da maskinen er vandtæt er den nem at rengøre under rindende vand, og dermed forlænger man levetiden og fastholder den gode hårklipningsoplevelse. 

BRAUN HÅRKLIPPER HC5010 SORT
499,95 kr. 349,95 kr.

Braun Hårklipper er en effektiv og smart trimmer til dit hår. Den lader dig skabe den frisure du vil have, og har smart trimmer tilbehør med som hjælper der. Trimmeren er designet ergonomisk, så du nemt kan styre den og få den stil du gerne vil have. Den har 17 længdeindstillinger som gør, at du kan variere dit skarpe look.

Bladene holder sig skarpe i meget lang tid, og husker man at rense den forlænger man trimmerens levetid mange gange. 

Når du har indstillet længden på din trimmer vil denne ved hjælp af Smart Memory Safety Lock låse positionen, så du får præcis samme længde hver gang, hvis du ønsker det. 

Maskinen er fuld vaskbar og meget nem at rengøre under rindende vand.

BRAUN SKÆGTRIMMER BT3022
399,95 kr. 349,95 kr.

Braun skægtrimmer giver en ultimativ hårklipningsoplevelse med de ultra skarpe blade med høj ydeevne. Kan anvendes med eller uden ledning for lethedens skyld. Selve hovedet kan skylles under vand for at komme af med eventuelle hårrester og hudfedt. Dette vil få trimmeren til at virke ny i mange år.

Braun skægtrimmer BT3022 er et godt værktøj til ansigts styling. Trimmekam med 20 længde indstillinger kan du oprette og vedligeholde enhver skæg stil med præcision. Dens slidstærke design har en levetid, der holder strøm og skarpe knive til præcisionstrimning uden ydelse tabt over tid.

En fuld opladning tager 10 timer og giver ca. 40 minutters driftstid.

Længdeindstillingerne går fra 1 til 10 mm, med 0,5 mm interval.

BRAUN SKÆGTRIMMER STYLING KIT
499,95 kr. 249,95 kr.

Braun Styling Kit kombinerer alt hvad man har brug for, til at vedligeholde det flotte veltrimmet skæg. I pakken får du 2 kamme som hver tager sig af dine skægstubbe, samt en skægkam til det det lidt længere skæg. Ud over det følger der også helt eksklusivt en Gillette Fusion 5 Proglide barberskraber med i pakken. Med den kan du nemt få en glat og meget tæt barbering, for at give dit look en ekstra skarp kant.

For at rengøre trimmeren vasker du blot barberstykket under rindende vand.

OBH NÆSEHÅRSTRIMMER ATTRAXION
199,95 kr. 149,95 kr.

OBH nordica næsehårstrimmer fra Attraxion er lavet i et flot design, som sørger for at maskinen lægger godt i hånden og giver en god og behagelig trimning. Med det roterende skæresystem får man nemt fat på alle synlige hår. Der medfølger også udskifteligt skær til øre- og øjenbryn. Skæret kan nemt vaskes under rindende vand, så den er nem at holde ren. Der er i maskinen et integreret lys om hjælper dig med at få det perfekte resultat. 

Maskinen bruger 1xAA batteri og er derfor ledningsløs for fri mobilitet.

Til maskinen medfølger der opbevaringsholder samt rengøringsbørste.

PHILIPS BODY GROMER 5000
599,95 kr. 499,95 kr.

Philips Bodygroomer er en god trimmer som sørger for sikker trimning eller barbering af alle kropszoner - selv intime områder. Med Philips BG5020 kan du selv barbere din ryg med det ekstra lange bagtilbehør som er inkluderet. Du kan også let barbere endnu længere nede på ryggen, uden besvær!

Shaveren har afrundede spidser og allergivenlig folie, der giver god hudkomfort og sikre minimale gener i huden. Trimmerne med to retninger klipper længere hår, som barberes med folien for at få et tættere resultat.

Med denne Philips Body groomer har 3 kamme, der medfølger til forskellige hårlængder. Sæt kammene på shaveren for at trimme hårene til faste længder på 3 mm, 5 mm eller 7 mm. Du kan bruge shaveren uden kammene for et tættere resultat. Til tykkere hår anbefales fortrimning med kammene.

Maskinen har 60 minutters brug uden ledning efter 1 times opladning takket være det kraftfulde Li-ion-batteri.

Den er nem at rengøre og bruge i eller ude af brusebadet, og giver et behageligt og tæt resultat. Kropstrimmeren er fuldstændigt vandafvisende, så du kan blot skylle den ren, når du har brugt den. Til længere hår er trimmerydelsen muligvis bedre på tørt hår.

Gummigrebet er designet til at sikre optimal håndtering, selv når det er vådt, for bedre kontrol under brug, både i og uden for brusebadet.

PHILIPS HÅRKLIPPER HC5440/16
399,95 kr. 249,95 kr.

Hårklipperen er bygget til at holde og specialudviklet til at yde. Den innovative skæreenhed, knivene i rustfrit stål og den justerbare hårkam er designet til at give dig en hurtig skarp klipning igen og igen. Gå hurtigt igennem enhver hårtype med den avancerede DualCut-teknologi, der kombinerer et dobbeltslebet skær med teknik til nedsat friktion. Det innovative skær er designet til at klippe hår dobbelt så hurtigt som almindelige hårklippere, med den ekstra tillid ved et robust stålgitter til ultimativ holdbarhed.

Du skal blot dreje zoomhjulet for at vælge og låse i den længde, du ønsker, med 23 længdeindstillinger fra 1 til 23 mm og præcist 1 mm mellem hver længde. Eller du kan bruge den uden kam til en tæt 0,5 mm trimning.

Brug hårklipperen med eller uden ledning for maksimal effekt og frihed, med 75 minutters brug uden ledning efter 8 timers opladning.

PHILIPS HÅRKLIPPER INKLUSIV...
549,95 kr. 299,95 kr.

Hårklipperen giver perfekt præcision og kontrol over hårklipningen. Den justerbare trimmerkam har 23 forskellige længdeindstillinger med 1 mm præcision mellem trinene, så du kan kan opnå præcis den længde og stil, du vil. Til denne model medfølger en næse- og ørehårs- samt øjenbrynstrimmer. De selvslibende skær i rustfrit stål skærer to gange hurtigere end Philips tidligere modeller, så du får en skarp og præcis klipning hver gang. 

75 minutters ledningsfri brug efter 8 timers opladning. Der medfølger en ekstra lille batteridrevet trimmer, som kan bruges til at trimme hårene i næsen, på ørene og ved øjenbrynene samt bakkenbarterne.

PHILIPS HÅRKLIPPER MED...
649,95 kr. 599,95 kr.

Hårklipperen er designet til at holde i lang tid. De selvslibende skær skal aldrig smøres, hvilket giver dig et præcist og perfekt resultat år efter år. Den justerbare trimmerkam har 23 forskellige længdeindstillinger med 1 mm præcision mellem trinene, så du kan kan opnå præcis den længde og stil, du vil. Denne hårtrimmer har 2 timer ledningsfri brug efter 1 times opladning. Du kan både bruge hårklipperen med og uden ledning. Den har turbofunktion til tykt hår, så det er nemmere at klippe. Trimmerhovedet kan tages af, og er derfor nemt at rengøre. De avancerede titaniumskær er hårdere end stål for maksimal holdbarhed.

Der medfølger en oplader og 2 hårtrimmerkamme i forskellige længder samt , en saks og kam til jusering.

PHILIPS MULTIGROOM 12 TOOLS
649,95 kr. 599,95 kr.

Philips multigroom gør dig i stand til at skabe præcis den ansigts- og hårstil, du ønsker med hele 12 redskaber som gør at din trimmer lige pludselig er et multitool. Den har selvslibende knive som derfor holde sig skarpe meget længe, og kan anvendes i badet for bedre resultater.

Metaltrimmeren til detaljeret trimning retter skæggets kanter. Lav fine linjer, konturer og detaljer med præcision for at rette eller ændre din stil. Næsehårstrimmeren fjerner skånsomt uønskede hår i næse og på ører. 

Trimmeren er ergonomisk designet, og er derfor nem at anvende både som trimmer, men også til at style, samt til kroppen. Den har op til 120 minutters driftstid på en opladning. Trimmeren kan holde til alle spændingstyper verden over, som gør den perfekt til at have med på rejsen.

PHILIPS MULTIGROOM 9 TOOLS
499,95 kr. 399,95 kr.

Philips multigroom gør dig i stand til at skabe præcis den ansigts- og hårstil, du ønsker med hele 9 redskaber som gør at din trimmer lige pludselig er et multitool. Den har selvslibende knive som derfor holde sig skarpe meget længe, hovedet kan tages af og vaskes under vand nemt. 

Trimmeren er ergonomisk designet, og er derfor nem at anvende både som trimmer, men også til at style. Den har op til 60 minutters driftstid på en opladning. Trimmeren kan holde til alle spændingstyper verden over, som gør den perfekt til at have med på rejsen.

Metaltrimmeren til detaljeret trimning tilretter skæggets kanter. Lav fine linjer, konturer og detaljer med præcision for at rette eller ændre din stil. Næsehårstrimmeren fjerner skånsomt uønskede hår i næse og ører. Der er 2 stubbekamme (1,2 mm) , 1 justerbar skægkam (3-7 mm) og 3 hårkamme (9, 12, 16 mm). 

PHILIPS NÆSE-/ØRE HÅRSTRIMMER
169,95 kr. 149,95 kr.

Med Philips næsehårstrimmer kan du fjerne uønsket hår fra ører og næse helt smertefrit. Næsehårstrimmerens innovative teknologi garanterer et hurtigt og effektivt resultat uden rifter og ubehag. Der medfølger desuden to trimmerkamme til øjenbrynshår samt hår på ørene. Den er 100 % vandtæt for nem rengøring.

Bruger batterier 1 stk. AA (medfølger).

PHILIPS SKÆGTRIMMER
249,95 kr. 199,95 kr.

Philips Skægtrimmer er lavet med det innovative Lift & Trim- system, som løfter og opfanger mere lavtliggende hår, så du får en effektiv og ensartet trimning. På denne måde får du nemt det udseende med tredagesskæg, kort eller langt skæg, du ønsker.

Trim dine skægstubbe med vores nye Lift & Trim-system: Kammen løfter og fører hårene hen i samme niveau som skærene, så du får en ensartet trimning.

Få en perfekt, men stadig beskyttende trimning, hver gang. Trimmerens stålknive gnider let mod hinanden, så de skærpes, mens de trimmer, og forbliver ekstra skarpe og effektive som på dag 1.

Knivene har afrundede spidser for at opnå en skånsom kontakt med huden og undgå rifter eller irritation.

Med zoomhjulet kan du vælge mellem længdeindstillinger på 0,5 til 10 mm i trin med en præcision på 1 mm.

Oplad din trimmer i 10 timer for 45 minutters ledningsfri brug

1 mm præcisionsindstillinger

Knive i rustfrit stål

45 min. ledningsfri/10 t. opladning

Lift & Trim-system

PHILIPS SKÆGTRIMMER 0,5-10MM
349,95 kr. 299,95 kr.

Philips Skægtrimmer er lavet med det innovative Lift & Trim- system, som løfter og opfanger mere lavtliggende hår, så du får en effektiv og ensartet trimning. På denne måde får du nemt det udseende med tredagesskæg, kort eller langt skæg, du ønsker.

Trim dine skægstubbe med vores nye Lift & Trim-system: Kammen løfter og fører hårene hen i samme niveau som skærene, så du får en ensartet trimning.

Få en perfekt, men stadig beskyttende trimning, hver gang. Trimmerens stålknive gnider let mod hinanden, så de skærpes, mens de trimmer, og forbliver ekstra skarpe og effektive som på dag 1.

Knivene har afrundede spidser for at opnå en skånsom kontakt med huden og undgå rifter eller irritation.

Med zoomhjulet kan du vælge mellem længdeindstillinger på 0,5 til 10 mm i trin med en præcision på 1 mm.

Oplad din trimmer i 10 timer for 45 minutters ledningsfri brug

1 mm præcisionsindstillinger

Knive i rustfrit stål

45 min. ledningsfri/10 t. opladning

Lift & Trim-system