Kategorier
BRAUN HÅRKLIPPER
499,95 kr. 399,95 kr.

Braun hårtrimmer er den ultimative hårtrimmer fra Braun med blade, der holder hele livet samt kraftigt dobbeltbatteri, der giver konstant kraft. Trimmren er fuldt vaskbar og har ekstra skarpe sikkerhedsblade som giver en høj ydelse.
I denne pakke får du også 2 afstandskamme på hhv. 3-17 mm samt 14-35 mm. På en fuld opladning kan maskinen køre for fuld kraft i 40 minutter på en gang. Er dette ikke nok kan trimmeren også bruges med ledning. Da maskinen er vandtæt er den nem at rengøre under rindende vand, og dermed forlænger man levetiden og fastholder den gode hårklipningsoplevelse. 

BRAUN HÅRKLIPPER HC5010 SORT
499,95 kr. 349,95 kr.

Braun Hårklipper er en effektiv og smart trimmer til dit hår. Den lader dig skabe den frisure du vil have, og har smart trimmer tilbehør med som hjælper der. Trimmeren er designet ergonomisk, så du nemt kan styre den og få den stil du gerne vil have. Den har 17 længdeindstillinger som gør, at du kan variere dit skarpe look.

Bladene holder sig skarpe i meget lang tid, og husker man at rense den forlænger man trimmerens levetid mange gange. 

Når du har indstillet længden på din trimmer vil denne ved hjælp af Smart Memory Safety Lock låse positionen, så du får præcis samme længde hver gang, hvis du ønsker det. 

Maskinen er fuld vaskbar og meget nem at rengøre under rindende vand.

BRAUN SKÆG OG HÅRTRIMMER...
699,95 kr. 499,95 kr.

Skægtrimmeren fra Braun giver dig nøjagtige længder og præcise konturer – de to grundlæggende ting ved ethvert lækkert look. Uanset om du går efter diskrete stubbe eller trimmer hele skægget, leverer den aftagelige trimmerkam den fleksibilitet, du har brug for.

Derfor er denne maskine perfekt til trimning og styling.
Den har 25 længdeindstillinger for perfekte resultater hver gang. De ultraholdbare skarpe blade giver den en komfortabel og præcis klipning hver gang.

Efter brug bør den rengøres under rindende vand.

Denne maskine har op til 50 minutters ledningsfri brug på en opladning, men den kan også bruges med ledning.
Der medfølger en opbevaringspose.

BRAUN SKÆGTRIMMER STYLING KIT
499,95 kr. 249,95 kr.

Braun Styling Kit kombinerer alt hvad man har brug for, til at vedligeholde det flotte veltrimmet skæg. I pakken får du 2 kamme som hver tager sig af dine skægstubbe, samt en skægkam til det det lidt længere skæg. Ud over det følger der også helt eksklusivt en Gillette Fusion 5 Proglide barberskraber med i pakken. Med den kan du nemt få en glat og meget tæt barbering, for at give dit look en ekstra skarp kant.

For at rengøre trimmeren vasker du blot barberstykket under rindende vand.

OBH NÆSE-/ØREHÅRSTRIMMER
149,95 kr. 99,95 kr.

OBH næsehårs trimmer er lavet til at trimme både øjenbryns-, øre- og næsehår. Den bruger batteri og er derfor ledningsfri, hvilket gør den nemmere at arbejde med. Den har medfølgende to afstrandskamme, så man nemt kan tilpasse til den længde man foretrækker. Kan nemt skylles under rindende vand for at vedlige holde den. Der medfølger en beskyttelseshætte sin sørger for sikker og hygiejnisk opbevaring.

Den bruger 1 stk. AAA batteri (medfølger).

OBH NÆSEHÅRSTRIMMER ATTRAXION
199,95 kr. 149,95 kr.

OBH nordica næsehårstrimmer fra Attraxion er lavet i et flot design, som sørger for at maskinen lægger godt i hånden og giver en god og behagelig trimning. Med det roterende skæresystem får man nemt fat på alle synlige hår. Der medfølger også udskifteligt skær til øre- og øjenbryn. Skæret kan nemt vaskes under rindende vand, så den er nem at holde ren. Der er i maskinen et integreret lys om hjælper dig med at få det perfekte resultat. 

Maskinen bruger 1xAA batteri og er derfor ledningsløs for fri mobilitet.

Til maskinen medfølger der opbevaringsholder samt rengøringsbørste.

PHILIPS HÅRKLIPPER HC5440/16
399,95 kr. 299,95 kr.

Hårklipperen er bygget til at holde og specialudviklet til at yde. Den innovative skæreenhed, knivene i rustfrit stål og den justerbare hårkam er designet til at give dig en hurtig skarp klipning igen og igen. Gå hurtigt igennem enhver hårtype med den avancerede DualCut-teknologi, der kombinerer et dobbeltslebet skær med teknik til nedsat friktion. Det innovative skær er designet til at klippe hår dobbelt så hurtigt som almindelige hårklippere, med den ekstra tillid ved et robust stålgitter til ultimativ holdbarhed.

Du skal blot dreje zoomhjulet for at vælge og låse i den længde, du ønsker, med 23 længdeindstillinger fra 1 til 23 mm og præcist 1 mm mellem hver længde. Eller du kan bruge den uden kam til en tæt 0,5 mm trimning.

Brug hårklipperen med eller uden ledning for maksimal effekt og frihed, med 75 minutters brug uden ledning efter 8 timers opladning.

PHILIPS HÅRKLIPPER HC7460
649,95 kr. 599,95 kr.

Philips hårklipper giver perfekt præcision og kontrol over hårklipningen. Du kan vælge mellem 60 forskellige længdeindstillinger med en præcision på 0,2 mm. De selvslibende skær i rustfrit stål skærer to gange hurtigere end Philips tidligere modeller, så du får en skarp og præcis klipning hver gang. Hårklipperen har en smart hukommelsesfunktion, der husker den seneste længdeindstilling med den motoriserede længdeindstillinger og smart hukommelsesfunktion. Hårklipperen har selvslibende skær, som gør, at den holder meget længere.

2 timer ledningsfri brug efter 1 times opladning.

Der medfølger en oplader og 3 hårtrimmerkamme i forskellig længde.

PHILIPS HÅRKLIPPER INKLUSIV...
549,95 kr. 349,95 kr.

Hårklipperen giver perfekt præcision og kontrol over hårklipningen. Den justerbare trimmerkam har 23 forskellige længdeindstillinger med 1 mm præcision mellem trinene, så du kan kan opnå præcis den længde og stil, du vil. Til denne model medfølger en næse- og ørehårs- samt øjenbrynstrimmer. De selvslibende skær i rustfrit stål skærer to gange hurtigere end Philips tidligere modeller, så du får en skarp og præcis klipning hver gang. 

75 minutters ledningsfri brug efter 8 timers opladning. Der medfølger en ekstra lille batteridrevet trimmer, som kan bruges til at trimme hårene i næsen, på ørene og ved øjenbrynene samt bakkenbarterne.

PHILIPS HÅRKLIPPER MED...
649,95 kr. 599,95 kr.

Hårklipperen er designet til at holde i lang tid. De selvslibende skær skal aldrig smøres, hvilket giver dig et præcist og perfekt resultat år efter år. Den justerbare trimmerkam har 23 forskellige længdeindstillinger med 1 mm præcision mellem trinene, så du kan kan opnå præcis den længde og stil, du vil. Denne hårtrimmer har 2 timer ledningsfri brug efter 1 times opladning. Du kan både bruge hårklipperen med og uden ledning. Den har turbofunktion til tykt hår, så det er nemmere at klippe. Trimmerhovedet kan tages af, og er derfor nemt at rengøre. De avancerede titaniumskær er hårdere end stål for maksimal holdbarhed.

Der medfølger en oplader og 2 hårtrimmerkamme i forskellige længder samt , en saks og kam til jusering.

PHILIPS MULTIGROOM 12 TOOLS
649,95 kr. 599,95 kr.

Philips multigroom gør dig i stand til at skabe præcis den ansigts- og hårstil, du ønsker med hele 12 redskaber som gør at din trimmer lige pludselig er et multitool. Den har selvslibende knive som derfor holde sig skarpe meget længe, og kan anvendes i badet for bedre resultater.

Metaltrimmeren til detaljeret trimning retter skæggets kanter. Lav fine linjer, konturer og detaljer med præcision for at rette eller ændre din stil. Næsehårstrimmeren fjerner skånsomt uønskede hår i næse og på ører. 

Trimmeren er ergonomisk designet, og er derfor nem at anvende både som trimmer, men også til at style, samt til kroppen. Den har op til 120 minutters driftstid på en opladning. Trimmeren kan holde til alle spændingstyper verden over, som gør den perfekt til at have med på rejsen.

PHILIPS MULTIGROOM 9 TOOLS
499,95 kr. 399,95 kr.

Philips multigroom gør dig i stand til at skabe præcis den ansigts- og hårstil, du ønsker med hele 9 redskaber som gør at din trimmer lige pludselig er et multitool. Den har selvslibende knive som derfor holde sig skarpe meget længe, hovedet kan tages af og vaskes under vand nemt. 

Trimmeren er ergonomisk designet, og er derfor nem at anvende både som trimmer, men også til at style. Den har op til 60 minutters driftstid på en opladning. Trimmeren kan holde til alle spændingstyper verden over, som gør den perfekt til at have med på rejsen.

Metaltrimmeren til detaljeret trimning tilretter skæggets kanter. Lav fine linjer, konturer og detaljer med præcision for at rette eller ændre din stil. Næsehårstrimmeren fjerner skånsomt uønskede hår i næse og ører. Der er 2 stubbekamme (1,2 mm) , 1 justerbar skægkam (3-7 mm) og 3 hårkamme (9, 12, 16 mm). 

PHILIPS NÆSE-/ØRE HÅRSTRIMMER
169,95 kr. 149,95 kr.

Med Philips næsehårstrimmer kan du fjerne uønsket hår fra ører og næse helt smertefrit. Næsehårstrimmerens innovative teknologi garanterer et hurtigt og effektivt resultat uden rifter og ubehag. Der medfølger desuden to trimmerkamme til øjenbrynshår samt hår på ørene. Den er 100 % vandtæt for nem rengøring.

Bruger batterier 1 stk. AA (medfølger).

PHILIPS SKÆGTRIMMER
249,95 kr. 199,95 kr.

Philips Skægtrimmer er lavet med det innovative Lift & Trim- system, som løfter og opfanger mere lavtliggende hår, så du får en effektiv og ensartet trimning. På denne måde får du nemt det udseende med tredagesskæg, kort eller langt skæg, du ønsker.

Trim dine skægstubbe med vores nye Lift & Trim-system: Kammen løfter og fører hårene hen i samme niveau som skærene, så du får en ensartet trimning.

Få en perfekt, men stadig beskyttende trimning, hver gang. Trimmerens stålknive gnider let mod hinanden, så de skærpes, mens de trimmer, og forbliver ekstra skarpe og effektive som på dag 1.

Knivene har afrundede spidser for at opnå en skånsom kontakt med huden og undgå rifter eller irritation.

Med zoomhjulet kan du vælge mellem længdeindstillinger på 0,5 til 10 mm i trin med en præcision på 1 mm.

Oplad din trimmer i 10 timer for 45 minutters ledningsfri brug

1 mm præcisionsindstillinger

Knive i rustfrit stål

45 min. ledningsfri/10 t. opladning

Lift & Trim-system

PHILIPS SKÆGTRIMMER 0,5-10MM
349,95 kr. 299,95 kr.

Philips Skægtrimmer er lavet med det innovative Lift & Trim- system, som løfter og opfanger mere lavtliggende hår, så du får en effektiv og ensartet trimning. På denne måde får du nemt det udseende med tredagesskæg, kort eller langt skæg, du ønsker.

Trim dine skægstubbe med vores nye Lift & Trim-system: Kammen løfter og fører hårene hen i samme niveau som skærene, så du får en ensartet trimning.

Få en perfekt, men stadig beskyttende trimning, hver gang. Trimmerens stålknive gnider let mod hinanden, så de skærpes, mens de trimmer, og forbliver ekstra skarpe og effektive som på dag 1.

Knivene har afrundede spidser for at opnå en skånsom kontakt med huden og undgå rifter eller irritation.

Med zoomhjulet kan du vælge mellem længdeindstillinger på 0,5 til 10 mm i trin med en præcision på 1 mm.

Oplad din trimmer i 10 timer for 45 minutters ledningsfri brug

1 mm præcisionsindstillinger

Knive i rustfrit stål

45 min. ledningsfri/10 t. opladning

Lift & Trim-system

PHILIPS SKÆGTRIMMER BT5200
599,95 kr. 399,95 kr.

Denne Philips skægtrimmer gør det nemt at style dit skæg, som du vil, uanset om det er 3-dages skægstubbe, kort eller længere skæg. Trimmeren har en integreret kam, der løfter hvert hårstrå så det placeres i en optimal klippevinkel, og giver en perfekt og ensartet trimning med én bevægelse. Skægtrimmeren er 100 % vandtæt, kan skylles under vandhanen og er nem at rengøre. Der er 17 længder fra 0,4 til 10 mm. Den kan bruges i op til 60 minutter på en opladning. Rengøringen gør at skæret holder sig skarpt i længere tid. Opladt efter bare 1 time. Den har automatisk spændingstilpasning på 100-240 V hvilket gør den til den perfekte trimmer at have med på rejsen.

PHILIPS SKÆGTRIMMER TURBOVAC
699,95 kr. 599,95 kr.

Philips skægtrimmer med vacuumfunction gør det nemmere at trimme skægget samt sparer dig for en del af rengøringen. Philips Vacuum Trimmer har en indbygget vakuumsystem, som opfanger de afklippede hårstrå direkte. Trimmeren har 20 forskellige længdeindstillinger fra 0,5-10 mm. Denne effektive stub- og skægtrimmer giver et førsteklasses trimmeresultat og en renere håndvask efter brug. Hele Philips serie med skægtrimmere er helt vedligeholdelsesfri med selvslibende skæreelementer; du behøver aldrig at oliere bladene.

Den kan bruges i op til 60 minutter på en opladning, men skulle den være løbet tør, kan den også bruges med ledning. Skærene er dobbeltslebede og klipper derfor dobbelt så hurtigt, og kræver færre strøg for at trimme dit skæg.

Automatisk spændingstilpasning på 100-240 V gør at trimmeren er perfekt til også at have med på rejsen.

PHILIPS SKÆGTRIMMER VACUUM...
999,95 kr. 799,95 kr.

Philips skægtrimmer med vacuumfunction gør det nemmere at trimme skægget samt sparer dig for en del af rengøringen. Philips Vacuum Trimmer har en indbygget vakuumsystem, som opfanger de afklippede hårstrå direkte. Trimmeren har 20 forskellige længdeindstillinger fra 0,5-10 mm. Denne effektive stub- og skægtrimmer giver et førsteklasses trimmeresultat og en renere håndvask efter brug. Hele Philips serie med skægtrimmere er helt vedligeholdelsesfri med selvslibende skæreelementer; du behøver aldrig at oliere bladene.

Den kan bruges i op til 80 minutter på en opladning, men skulle den være løbet tør, kan den også bruges med ledning. Skærene er dobbeltslebede og klipper derfor dobbelt så hurtigt, og kræver færre strøg for at trimme dit skæg.

Automatisk spændingstilpasning på 100-240 V gør at trimmeren er perfekt til også at have med på rejsen.