BOSCH HÅNDSTØVSUGER 14,4V SORT
679,95 kr. 399,95 kr.

Bosch Håndstøvsiger er en lille og alsidig støvsuger som er let tilgængelig til de små og trænge opgaver.

Da den har sit eget batteri som kan genoplades er den ledningsfri. Den vejer kun 1,2 kg og kan med fordel bruges over det hele i hjemmet og i bilen med mere.

Den har en meget høj ydeevne takket være den store luftgennemstrømning, og den har samtidig en af de mest effektive partikelfiltreringen som sørger for et grundigt resultat.

På en opladning er der til 12 minutters fuld brug af støvsugeren. Fugemundstykket som medfølger kan bruges til steder, der ellers er svære at komme til. Filteret er udtageligt og vaskbart. 

Bredde 11,0 cm.

Højde 13,8 cm.

Længde 36,8 cm.

BOSCH STANGSTØVSUGER ATHLET
2.699,00 kr. 1.999,00 kr.

Bosch har designet en fantastisk praktisk støvsuger. Endelig! Ingen ledning. Ingen kompromisser. Den første ledningsfri støvsuger fra Bosch med samme rengøringsresultat som en 2400 watts støvsuger. *

Bosch Lithium-Ion teknologi: Holdbare og stærke genopladelige batterier, ekstra lang driftstid og hurtig opladning

Grundigt rengøringsresultat på alle typer gulve takket være den højeffektive poseløse teknologi og et AllFloor HighPower mundstykke

Unik SensorBagless™ teknologi: Ekstrem kraftfuld og minimal vedligeholdelse

Komfort: Nem at anvende, opbevare og vedligeholde takket være lav vægt og EasyClean System

Maksimal fleksibilitet: Støvsug uden begrænsninger ved siden af og under møbler takket været et ekstremt fleksibelt mundstykke

ICON_ULTRALIGHT  

ICON_RUNTIME_40MIN 

ICON_MOTORIZEDBRUSH 

ICON_LI_ION_TECHNOLOGY  ICON_CORDLESS

NILFISK ELITE HVID
2.999,00 kr. 1.799,00 kr.

Nilfisk Elite Energy er en god støvsuger, med meget sugekraft, lavt strømforbrug og stor kapacitet. Støvsugeren er støjsvag, og effektiv på både klinker og tæppe. Den har et meget tæt HEPA 14 filter, som forhindrer støvpartiklerne i at forlade støvsugeren. Dette betyder en mere effektiv rengøring. Nilfisk Elite Energy er til dem, som har brug for en meget effektiv alsidig holdbar støvsuger til både tæppe og gulv, og som er yderst allergivenlig.

Nilfisk er og har længe været topmærket inden for støvsugere. Firmaet har eksisteret i over 100 år og har samlet erfaringer om rengøringsprocessen siden det blev etableret i København i 1906. Den erfaring er med til at gøre deres støvsugere til globale topmodeller.

Effekt 650 watt.

Brugermanual kan hentes her: Brugermanual.

5 års garanti.

NILFISK ONE STØVSUGER RØD
1.399,00 kr. 699,95 kr.

Nilfisk One Hvid er en god støvsuger, med meget sugekraft og lavt strømforbrug. Støvsugeren er også støjsvag, og meget effektiv på klinker og parketgulv. På tæppe har den et middel til god sugeevne. Denne Nilfisk One er en af de tættere støvsugere med EPA10 filter. Dette betyder en mere effektiv rengøring. Nilfisk One er til dem, som har et hjem med både normalt gulv og tæpper, og som vil have det bedste resultat, samtidig med allergivenlig.

Nilfisk er og har længe været topmærket inden for støvsugere. Firmaet har eksisteret i over 100 år og har samlet erfaringer om rengøringsprocessen siden det blev etableret i København i 1906. Den erfaring er med til at gøre deres støvsugere til globale topmodeller.

Mundstykker der medfølger revne-, møbel-, børste- og normalt mundstykke.

Effekt 450 watt.

Brugermanual kan hentes her: Brugermanual.

5 års garanti.

OBH STANGSTØVSUGER AIR...
2.999,00 kr. 1.499,00 kr.

OBH nordica air force 360 er en 3-i-1 ledningsfri støvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden ledning, og den har hele 30 minutters støvsugning på en opladning takket være det effektive litiumbatteri. Støvsugeren kan stå til opladning hele tiden, så den er klar når du har brug for den. Det tager ca. 3 timer for en fuld opladning. Det er ikke længere til besvær at skulle holde hjemmet rent med denne poseløse støvsuger. Støvsugeren bruger letvægts, langtidsholdbart lithium-ion-batteri, med smart opladning, op til 30 minutters driftstid. Formen på dets hoved gør den optimal til at tage selv de mest irriterende steder i hjemmet, og hovedet kan ovenikøbet tages af, så du kan komme til i de helt små kroge. Hovedet har også indbygget LED, så du nemt kan se støv de mørke steder. Den ergonomiske og enkle funktion betyder, at du ikke konstant skal påføre tryk inder støvsugning. Børsten kører med hele 6500 rpm (rotationer per minut). 

Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Opladningstid 3 timer.

Driftstid 30 minutter.

Hastighed 6500 rpm.

OBH STANGSTØVSUGER AIR...
3.499,00 kr. 2.499,00 kr.

OBH nordica air force 460 er en 3-i-1 ledningsfri støvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden ledning, og den har hele 30 minutters støvsugning på en opladning takket være det effektive litiumbatteri. Støvsugeren kan stå til opladning hele tiden, så den er klar når du har brug for den. Det tager ca. 3 timer for en fuld opladning. Det er ikke længere til besvær at skulle holde hjemmet rent med denne poseløse støvsuger. Støvsugeren bruger letvægts, langtidsholdbart lithium-ion-batteri, med smart opladning, op til 30 minutters driftstid. Formen på dets hoved gør den optimal til at tage selv de mest irriterende steder i hjemmet, og hovedet kan ovenikøbet tages af, så du kan komme til i de helt små kroge. Hovedet har også indbygget LED, så du nemt kan se støv de mørke steder. Den ergonomiske og enkle funktion betyder, at du ikke konstant skal påføre tryk inder støvsugning. Børsten kører med hele 6500 rpm (rotationer per minut). 

Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Opladningstid 3 timer.

Driftstid 30 minutter.

Hastighed 6500 rpm.

85 dB.

OBH STANGSTØVSUGER AIR...
2.499,00 kr. 999,95 kr.

OBH Nordica Air Force Extreme Silence + er den perfekte støvsuger. Den er altid lige ved hånden, nem at håndtere, og perfekt til hjørner takket være den trekantede deltadyse.

Der er indbygget LED lys, så du nemt kan se, om du har fået fat på al støvet under sengen eller i mørke hjørner. Når du er færdig med støvsugeren, kan du nemt stille den tilpage i parkeringspositionen, eller direkte i opladeren, så den er klar til næste gang du lige skal bruge den.

Støvsugeren er ledningsløs og har et langtidsholdbart letvægts batteri på 25,2 v. Batteriet har op til 65 minutters driftid på en opladning. En fuld opladnig tager 6 timer.

Ud over dette har støvsuger et smart integreret håndtag, der gør det nemt at bære den rundt mellem forskellige rum. Støvsugeren er lydsvag, og en fordel at arbejde med under alle omstændigheder.

Lydniveau 77 dB.

Kapacitet 0,5 liter.

Opladningstid 360 min (6 timer til en helt fuld opladning).

OBH STØVSUGER 2 i 1 21V
1.799,00 kr. 999,95 kr.

OBH nordica air force Dual Force 2-i-1 ledningsfri støvsuger med indbygget håndstøvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden ledning, du støvsuger enkelt større flader med skaftstøvsugeren og løsner den indbyggede håndstøvsuger, når du vil støvsuge mindre områder. Indbygget LED-belysning gør det nemmere at opdage støv i mørke omgivelser. Da støvsugeren kun vejer 2,5 kg, er den desuden utrolig nem at bruge, flytte rundt på og opbevare. Støvsugeren kan stå til opladning hele tiden, så den er klar når du har brug for den. Dual Force 2-i-1 drives af et langtidsholdbart lithium-ion-batteri, der giver dig op til 45 minutters støvsugning pr. opladning, og oplades igen på 5 timer.

Cyklonteknik giver høj adskillelse mellem støv og luft for at opnå de bedste rengøringsresultater. Med Dual Force 2-in-1 er det nemt at støvsuge på ingen tid!

Opladningstid 5 timer.

Driftstid 45 minutter.

OBH STØVSUGER CITY SPACE
999,95 kr. 499,95 kr.

OBH nordica City Space 2A er designet til smart rengøring til mindre områder. Den er perfekt til dig, der bor i lejlighed eller har et lille hus. Den tilbyder komfort i form at en ultrakompakt støvsuger med en rengøringsevne på højeste niveau. Støvsugeren er designet med brugervenlighed for øje og har et ergonomisk håndtag, der gør det nemt at flytte rundt på den, så selvom du har to etager, kan den være en fordel at have. Støvsugeren er energivenlig, effektiv og kompakt. 

Ledningslængde 5 meter.

Strømforbrug 750 watt.

Støjniveau 78 dB.

OBH STØVSUGER POSELØS CYCLONIC
1.499,00 kr. 799,95 kr.

OBH nordica Compact Power Cyclonic 3A er en alt i en super støvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden pose, hvilket gør det nemt og ukompliceret. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en lejlighed eller et lille hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Den poseløse støvsuger sikre dig, at du ikke skal bruge ekstra penge på poser mens den samtidig er miljøvenlig. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver.

Ledningslængde 6,2 meter.

Strømforbrug 750 watt.

Støjniveau 79 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.

OBH STØVSUGER SILENCE FORCE...
2.999,00 kr. 1.999,00 kr.

OBH nordica Silence Force 4A+ er en alt i en super støvsuger. Den gør, at du støvsuger fleksibelt og grundigt med den laveste støj på markedet, så du kan føre en normal samtale, mens du støvsuger. Det betyder, at du kan støvsuge når du har brug for det uden dårlig samvittighed. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve, fliser, tæppe samt møbler, og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en stor lejlighed eller et hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver. Stangen er ekstra lang, så du nemmere kan nå de besværlige steder.

Ledningslængde 8,4 meter.

Strømforbrug 550 watt.

Støjniveau 66 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.

OBH STØVSUGER XTREM POWER 3A+
1.799,00 kr. 799,95 kr.

OBH nordica Silence Force 3A+ er en alt i en super støvsuger. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en stor lejlighed eller et hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver.

Ledningslængde 6,2 meter.

Strømforbrug 550 watt.

Støjniveau 77 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.

PHILIPS DAMPSTATION STEAM...
1.599,00 kr. 1.299,00 kr.

Philips Strygejern med dampstation - Perfect Care Compact Essential.

Kraftig, konstant damp virker hurtigere end et dampstrygejern - takket være OptimalTEMP-Teknologi uden behov for bestemte temperatur- og dampindstillinger. Kompakt og let med nem opbevaring.

En kraftig, konstant dampproduktion klarer selv de tykkeste stoffer uden besvær. Se vanskelige folder smelte væk med et ekstra dampskud, lige hvor du har brug for det. Denne ekstra damp er også perfekt til lodret dampning for opfriskning af tøj og gardiner. Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at regulere temperaturen. 

Lås strygejernet sikkert fast på basestationen for nem transport rundt i huset og for at mindske risikoen for utilsigtet at komme i kontakt med den varme strygesål.

En 1,3 liters gennemsigtig tank giver dig mere end 1 times kontinuerlig brug. Du kan tydeligt se, hvor meget vand der er tilbage, og du kan når som helst nemt fylde tanken op igen under vandhanen gennem den store påfyldningsdør.

Takket være OptimalTEMP-teknologi garanterer vi, at dette strygejern aldrig kommer til at lave skader på strygbart tøj pga. høje varmegrader. Du kan endda lade det stå med strygesålen nedad på tøjet eller strygebrættet. Ingen skader pga. for høje varmegrader, ingen glans. Garanteret.

PHILIPS FNUGFJERNER
199,95 kr. 149,95 kr.

Med Philips-fnugfjerneren kan du nemt og hurtigt fjerne fnug fra alle typer tøj. Alt dit tøj, uanset om det er en sweater eller en plaid, vil se ud som nyt igen. Den genopfrisker det tøj som har lidt en smule under brug og tid, så det igen ser nyt ud. Den har en stor knivoverflade, der dækker et stort område på en gang, som sikrer færre strøg og et bedre resultat. Når du brugt fnugfjerneren samles det i fnugkammeret, som nemt kan tømmes uden problemer.

Den bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger).

Højdejusteringsdæksel til det sarteste tøj gør det muligt at fjerne fnug fra tøj som man ellers ikke ville kunne fjerne fra.

PHILIPS STRYGEJERN AZUR
799,95 kr. 599,95 kr.

Philips Azur strygejern kombinerer kraftfuld ydelse med nem anvendelse. Det er nu gjort let og hurtigt at fjerne vanskelige folder. Ud over dette har Philips også udviklet et afkalkningssystem som gør det nemmere end nogensinde før med Quic Calc Release Systemet.

Overfladen på strygesålen er lavet i det nye Steamglide Plus, som er udviklet til at give ekstra skånsom behandling af dit tøj uanset temperaturen.

Strygejernet har et dampskud på 210 g, som trænger endnu dybere ind i tøjet, og fjerner genstridige folder.

Ud over dette har dampstrygejernet en hurtig udglatningsevne med konstant damp på 45 g/min.

Takket være Quick Calc Release Systemet er det nemt at afkalke strygejernet, og du kan med ro i sindet bruge normalt postevand fra hanen. Kalkpartiklerne nedbrydes og opsamles automatisk i kalkbeholderen, så du bagefter kan fjerne kalken på mindre end 15 sekunder.

45 g damp/min, 210 g dampskud.

PHILIPS TØRSTRYGEJERN
299,95 kr.

Dette strygejern fra Philips er nye strygejern uden damp men med dynaglide strygesål som glider nemt på tøjet. Strygesålen har en slank spids som gør det nemt at stryge langs knapper og i ærmer. Den har et ergonomisk design og et bekvemt håndtag med tekstur og hævet temperaturstyring gør strygejernet nemt at bruge. 

Ledningen er 1,8 meter lang, og lader din nemt stryge uden problemer. 

Effekt 1200 watt.

SEVERIN REJSESTRYGEJERN
249,95 kr.

Severin Rejsestrygejern med eller uden damp er et meget lille og kompakt strygejern, som rent faktisk kan bruge damp til at stryge med, hvilket gør det meget nemmere og mere effektiv på trods af de kun 1000 watt. Det er så lille og let, at du nemt kan have det med på dine rejser. Det tager endda selv højde for om det er 110 volt eller 230 volt, så du ikke behøver, at tænke over det. Vandtanken er på 50 ml, det er som regel nok til et par skjorter eller kjoler. Sålen er lavet i rustfrit stål og med en ekstra smal spids, som hjælper dig med at komme omkring knapper. Håndtaget kan foldes ned så den fylder endnu mindre.

Helt generelt fungerer den præcis som et normalt strygejern, men er designet til den den som rejser meget.

Effekt 1000 watt.
Spænding 110-230 volt.

Inklusiv målebægre til påfyldning.

TEFAL ACCES STEAM DAMPRENSER
599,95 kr. 299,95 kr.

Tefal håndholdte steamer er perfekt til at glatte og genopfriske dit tøj. Den har et indbygget anti kalk system, samt en vandtank på 150 ml. Dette er rigeligt til at gennemgå dagens outfit. Den hurtige opvarmning på ca. 45 sekunder gør, at du ikke skal vente længe før du kan tage apparatet i brug. Ud over dette kan du spare plads, da du ikke længere har brug for strygebræt. Denne kan i lodrette vinkler ordnet dit tøj som et gammeldags strygejern. Faktisk er det bedre, da du beskytter tøjet mod slitage samt eliminerer op til 99% af bakterierne i tøjet, hvis du allerede har haft det på. Dette fjerner også lugte fra tøjet og du kan derfor have dit yndlingsoutfit på to dage i træk.

TEFAL DAMPRENSER ACCESS...
899,95 kr. 699,95 kr.

Tefal Access damper er et super godt alternativ til et strygejern. Med Tefals Access Steam+ er det nemt og hurtigt at opfriske tøjet eller boligtekstilerne. Så kan du skære ned på tøjvaske og ture på renseriet. Det betyder mindre slid og mindre forbrug af vaskemiddel. Miljøet takker. Klokken er ved at være mange, du er klar til at komme ud af døren - men det er din skjorte ikke... Frem med damperen og outfittet er lige straks klar til afgang.

Klar på under 45 sekunder

3 indstillinger

Inkl. stofbørste, damphætte og dørkrog

Krøller og folder elimineres effektivt i en lodret bevægelse - uden brug af strygebræt. Den støbte varmeplade i aluminium med keramisk belægning sikrer flotte resultater.

Damperen er derfor et perfekt alternativ til strygning i situationer, hvor det skal gå lidt stærkt eller til at have med på weekendturen. Med en vandtank på 200 ml, damplås og 3 m ledning har du god tid og bevægelsesfrihed.

Optimal effekt på alle materialer. Damperen kan bruges på de fleste tekstiler og har to niveauer, så du kan tilpasse ydelsen til materialet: Delikat niveau med 25 g/min og Super Turbo niveau med 30 g/min.

Med damperen får du desuden en stofbørste til brug på tunge stoffer, en damphætte til sarte stoffer og en dørkrog, hvorpå du kan hænge tøjet til dampning. Det kompakte design gør damperen nem at bruge, nem at opbevare og nem at pakke i tasken, når du skal på weekendtur eller forretningsrejse. 

Effekt 1500 watt.

TEFAL DAMPSTRYGEJEN VIRTUO
299,95 kr. 149,95 kr.

Behersk kræfterne: 25% energibesparelse, 100% effektivitet

Tefal Virtuo dampstrygejernet leverer en hurtig og let strygeoplevelse med kompromisløse resultater. Et kompakt design og en ergonomisk dampudløser kombineret med en non-stick strygesål giver en enorm brugervenlighed. 2000 W strøm sikrer hurtige resultater og et 85 g dampskud tackler selv de mest stædige folder.

Virtuo gør den allerhøjeste grad af brugervenlighed mulig - hurtig stygning og resultater, du kan stole på. Dette letanvendelige strygejern er udstyret med 2000 W strøm for hurtige resultater, et konstant dampudslip på 24 g/min for effektiv strygning og et 85 g dampskud til at tackle selv de mest stædige folder. Den høje ydeevne matches af bekvemmelighed og brugervenlighed, med et kompakt design, en non-stick strygesål og en ergonomisk dampudløser designet til at gøre strygningen lettere og mere komfortabel. Med drypstopfunktionen, der forhindrer pletter og holder dit linned skinnende rent - en essentiel del af den komplette strygeoplevelse. Hurtige resultater og høj ydeevne har aldrig været nemmere.

En letglidende strygesål designet med avanceret non-stick teknologi giver et exceptionelt glid og sørger for en komfortabel ekstra glat strygning.

Et konstant dampudslip på 24 g/min garanterer en optimal ydeevne og en højeffektiv strygning.

2000 watt kombineret med 85g dampskud gør strygningen hurtig og effektiv selv med textiler som ellers er lidt besværlige.

TEFAL DAMPSTRYGEJERN TURBO PRO
799,95 kr. 499,95 kr.

Tefal Turbo Pro sætter turbo på strygningen. Strygejernet leverer mere damp end de fleste dampstrygejern, hvilket gør det lettere at slippe af med krøllerne i tøjet - også de mere genstridige af slagsen.

Strygejernet har Durilium strygesål for enestående glideevne på textilerne. Den har også Anti-dryp funktion - hvilket betyder ingen våde pletter på tøjet.

Ud over dette er der indbygget Autosluk, så du kan have ro i sindet og stryge med sikkerhed. Selv hvis du ikke normalt glemmer at slukke strygejernet, er det rart at have.

Damp dig ud af de værste krøller med dette strygejern.

Dampstrygejernet Turbo Pro er udstyret med en såkaldt Durilium Airglide Autoclean strygesål, der har en fantastisk slidstyrke og en enestående glideevne. 

Du har masser af damp til rådighed, når krøllerne og folderne skal ud af tøjet. Strygejernet har en vandtank på 300 ml. Det har en konstant dampmængde på 50 g/min. og kan levere dampskud på 200 g/min. - her overgår Turbo Pro mange andre dampstrygejern.

Turbo Pro har desuden vertikal damp, der gør det muligt at glatte tøjet, mens det hænger på bøjlen. 

Vælger du at slå ECO-tilstand til, kan du stryge med en energibesparelse på 20 %.

Effekt 2600 watt.
Volumen 300 ml.
Konstant damp 50 g/min.
Dampskud 200 g.

TEFAL EASYGLISS STRYGEJERN...
579,95 kr. 299,95 kr.

Dette dampstrygejern fra Tefal er af rigtig god kvalitet. Strygejernet er udstyrret med et ultra cord system, som gør det mere behageligt at bruge maskinen samt mindre bøvl med ledningen. Ultragliss Diffusion strygesålen med dens form og belægning gør at strygejernet har høj glideevne, passer på tøjet og har en endnu bedre dampfordeling. Det har automatisk sluk-funktion, hvis man skulle glemme det og gå fra det tændt. Foden til at stille strygejernet på er ekstra solidt og har dermed øget sikkerhed.

Der er et integreret anti-kalk system som gør det nemt at rengøre strygejernet og forlænger levetiden på det. 

Effekt 2400 watt.

Dampskud 140g / min.

Konstant dampmængde 40g / min.

TEFAL FNUGFJERNER
199,95 kr. 149,95 kr.

Tefal fnugfjerner fjerner nemt og hurtigt fnug og hår fra alle typer tøj. Alt dit tøj, uanset om det er en sweater eller en plaid, vil se ud som nyt igen. Den genopfrisker det tøj som har lidt en smule under brug og tid, så det igen ser nyt ud. Den har en stor knivoverflade, som dækker et stort område på en gang. Dette sikrer færre strøg og et bedre resultat. Når du brugt fnugfjerneren samles det i fnugkammeret, som nemt kan tømmes uden problemer.

Du kan med denne fnug fjerner nemt forvandle gamle fnuggede tekstiler til nye flotte på få minutter.

Fnugfjerneren har højdejusteringsdæksel til det sarteste tøj gør det muligt at fjerne fnug fra tøj som man ellers ikke ville kunne fjerne fra.

Den bruger 2 stk. AA-batterier.

TEFAL REJSESTRYGEJERN TWEENY
399,95 kr. 299,95 kr.

Tefal Tweny Nano er det bedste af tre verdener. Hånddamperen er den perfekte ledsager på farten, om det er på vej til et vigtigt møde eller med på rejsen. Den fungerer både som et normalt traditionelt strygejern, samt som en hånddamper. Strygefladen er lille og kompakt, så du med lethed kan have den med i din bagage.

Hånddamperen er det perfekte lvalg når du har brug for en hurtig opfriskning af dit tøj. Takket være Tweeny Nanos opvarmede strygesål og tre justerbare temperaturindstillinger kan den instilles til alle typer af stof. Du få dermed fordelene ved både strygejern og bekvemmeligheden ved en håndholdt dampmaskine i en meget kompakt løsning.

Tweeny er klar på under et minut til brug, og kan både bruges lodret og vandret.