BOSCH HÅNDSTØVSUGER 14,4V SORT
679,95 kr. 499,95 kr.

Bosch Håndstøvsiger er en lille og alsidig støvsuger som er let tilgængelig til de små og trænge opgaver.

Da den har sit eget batteri som kan genoplades er den ledningsfri. Den vejer kun 1,2 kg og kan med fordel bruges over det hele i hjemmet og i bilen med mere.

Den har en meget høj ydeevne takket være den store luftgennemstrømning, og den har samtidig en af de mest effektive partikelfiltreringen som sørger for et grundigt resultat.

På en opladning er der til 12 minutters fuld brug af støvsugeren. Fugemundstykket som medfølger kan bruges til steder, der ellers er svære at komme til. Filteret er udtageligt og vaskbart. 

Bredde 11,0 cm.

Højde 13,8 cm.

Længde 36,8 cm.

BOSCH STANGSTØVSUGER ATHLET
2.699,00 kr. 1.999,00 kr.

Bosch har designet en fantastisk praktisk støvsuger. Endelig! Ingen ledning. Ingen kompromisser. Den første ledningsfri støvsuger fra Bosch med samme rengøringsresultat som en 2400 watts støvsuger. *

Bosch Lithium-Ion teknologi: Holdbare og stærke genopladelige batterier, ekstra lang driftstid og hurtig opladning

Grundigt rengøringsresultat på alle typer gulve takket være den højeffektive poseløse teknologi og et AllFloor HighPower mundstykke

Unik SensorBagless™ teknologi: Ekstrem kraftfuld og minimal vedligeholdelse

Komfort: Nem at anvende, opbevare og vedligeholde takket være lav vægt og EasyClean System

Maksimal fleksibilitet: Støvsug uden begrænsninger ved siden af og under møbler takket været et ekstremt fleksibelt mundstykke

ICON_ULTRALIGHT  

ICON_RUNTIME_40MIN 

ICON_MOTORIZEDBRUSH 

ICON_LI_ION_TECHNOLOGY  ICON_CORDLESS

BOSCH STRYGEJERN SORT
599,95 kr. 349,95 kr.

Dette dampstrygejern fra Bosch er af god kvalitet, med PalladiumGlissée strygestål, hvilket gør, at fordelingen af damp er optimal, og strygejernet glider godt hen over tøjet. Strygejernet har AntiCalc funktion som hjælper mod opbygning af kalksten. Det er også muligt at indstille temperatur og dampmængde, så det passer til dit behov.

Effekt 2400 watt.

Dampskud 140g./ min.

Konstant dampmængde 35g/ min.

BOSCH STRYGEJERN TDA2329
359,95 kr. 249,95 kr.

Dette strygejern fra Bosch er af god kvalitet, med PalladiumGlissée strygestål, hvilket gør, at fordelingen af damp er optimal, og strygejernet glider godt hen over tøjet. Strygejernet har AntiCalc funktion som hjælper mod opbygning af kalksten. Det er også muligt at indstille temperatur og dampmængde, så det passer til dit behov.

Model nummer TDA2329.

Effekt 2200 watt.

Dampskud 70g./ min.

Konstant dampmængde 22g/ min.

OBH AIR FORCE EXTREME 25,2 V
1.999,00 kr. 1.399,00 kr.

OBH nordica har lavet en poseløs ledningsløs støvsuger. Det er ikke længere til besvær at skulle holde hjemmet rent. Støvsugeren bruger letvægts, langtidsholdbart 25, 2V lithium-ion-batteri, med smart opladning, op til 55 minutters driftstid, og en 6-timers opladningscyklus. Formen på dets hoved gør den optimal til at tage selv de mest irriterende hjørner. Hovedet har også en motoriseret børste som gør, at den kører perfekt på både tæpper, trægulv samt fliser. Børsten kører med hele 6200 rpm (rotationer per minut). 

Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager. Parkeringspositionen gør den nem at opbevare, hvor den kan stå til ladning, så den altid er klar til du skal bruge den.

Opladningstid 6 timer.

Driftstid 55 minutter.

Hastighed 6200 rpm.

OBH HÅNDSTØVSUGER WET & DRY
499,95 kr. 299,95 kr.

OBH håndstøvsuger med både brug til tørre og våde ting er god at have til de så opgaver, hvor støvsugeren er for stor at hive frem. Cyclonic Wet & Dry kan bruges til de fleste opgaver og er lige ved hånden. Den har en sugeeffekt på 840 liter per minut og et cyclonisk filtersystem, som sørger for optimal sugeeffekt. Batteriet kan udskiftes. På et fuldt opladet batteri holder den ca til 10 minutters brug, hvorefter man kan hænge den tilbage på adapteren, så den altid er opladt.

Der er inkluderet et ekstra gummimundstykke og et praktisk vægbeslag

OBH STANGSTØVSUGER AIR...
2.999,00 kr. 1.999,00 kr.

OBH nordica air force 360 er en 3-i-1 ledningsfri støvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden ledning, og den har hele 30 minutters støvsugning på en opladning takket være det effektive litiumbatteri. Støvsugeren kan stå til opladning hele tiden, så den er klar når du har brug for den. Det tager ca. 3 timer for en fuld opladning. Det er ikke længere til besvær at skulle holde hjemmet rent med denne poseløse støvsuger. Støvsugeren bruger letvægts, langtidsholdbart lithium-ion-batteri, med smart opladning, op til 30 minutters driftstid. Formen på dets hoved gør den optimal til at tage selv de mest irriterende steder i hjemmet, og hovedet kan ovenikøbet tages af, så du kan komme til i de helt små kroge. Hovedet har også indbygget LED, så du nemt kan se støv de mørke steder. Den ergonomiske og enkle funktion betyder, at du ikke konstant skal påføre tryk inder støvsugning. Børsten kører med hele 6500 rpm (rotationer per minut). 

Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Opladningstid 3 timer.

Driftstid 30 minutter.

Hastighed 6500 rpm.

OBH STØVSUGER 2 i 1 21V
1.799,00 kr. 999,95 kr.

OBH nordica air force Dual Force 2-i-1 ledningsfri støvsuger med indbygget håndstøvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden ledning, du støvsuger enkelt større flader med skaftstøvsugeren og løsner den indbyggede håndstøvsuger, når du vil støvsuge mindre områder. Indbygget LED-belysning gør det nemmere at opdage støv i mørke omgivelser. Da støvsugeren kun vejer 2,5 kg, er den desuden utrolig nem at bruge, flytte rundt på og opbevare. Støvsugeren kan stå til opladning hele tiden, så den er klar når du har brug for den. Dual Force 2-i-1 drives af et langtidsholdbart lithium-ion-batteri, der giver dig op til 45 minutters støvsugning pr. opladning, og oplades igen på 5 timer.

Cyklonteknik giver høj adskillelse mellem støv og luft for at opnå de bedste rengøringsresultater. Med Dual Force 2-in-1 er det nemt at støvsuge på ingen tid!

Opladningstid 5 timer.

Driftstid 45 minutter.

OBH STØVSUGER CITY SPACE
999,95 kr. 599,95 kr.

OBH nordica City Space 2A er designet til smart rengøring til mindre områder. Den er perfekt til dig, der bor i lejlighed eller har et lille hus. Den tilbyder komfort i form at en ultrakompakt støvsuger med en rengøringsevne på højeste niveau. Støvsugeren er designet med brugervenlighed for øje og har et ergonomisk håndtag, der gør det nemt at flytte rundt på den, så selvom du har to etager, kan den være en fordel at have. Støvsugeren er energivenlig, effektiv og kompakt. 

Ledningslængde 5 meter.

Strømforbrug 750 watt.

Støjniveau 78 dB.

OBH STØVSUGER POSELØS CYCLONIC
1.499,00 kr. 799,95 kr.

OBH nordica Compact Power Cyclonic 3A er en alt i en super støvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden pose, hvilket gør det nemt og ukompliceret. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en lejlighed eller et lille hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Den poseløse støvsuger sikre dig, at du ikke skal bruge ekstra penge på poser mens den samtidig er miljøvenlig. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver.

Ledningslængde 6,2 meter.

Strømforbrug 750 watt.

Støjniveau 79 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.

OBH STØVSUGER SILENCE FORCE...
2.999,00 kr. 1.999,00 kr.

OBH nordica Silence Force 4A+ er en alt i en super støvsuger. Den gør, at du støvsuger fleksibelt og grundigt med den laveste støj på markedet, så du kan føre en normal samtale, mens du støvsuger. Det betyder, at du kan støvsuge når du har brug for det uden dårlig samvittighed. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve, fliser, tæppe samt møbler, og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en stor lejlighed eller et hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver. Stangen er ekstra lang, så du nemmere kan nå de besværlige steder.

Ledningslængde 8,4 meter.

Strømforbrug 550 watt.

Støjniveau 66 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.

OBH STØVSUGER XTREM POWER 3A+
1.799,00 kr. 799,95 kr.

OBH nordica Silence Force 3A+ er en alt i en super støvsuger. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en stor lejlighed eller et hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver.

Ledningslængde 6,2 meter.

Strømforbrug 550 watt.

Støjniveau 77 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.

PHILIPS DAMPSTATION STEAM...
1.599,00 kr. 1.299,00 kr.

Philips Strygejern med dampstation - Perfect Care Compact Essential.

Kraftig, konstant damp virker hurtigere end et dampstrygejern - takket være OptimalTEMP-Teknologi uden behov for bestemte temperatur- og dampindstillinger. Kompakt og let med nem opbevaring.

En kraftig, konstant dampproduktion klarer selv de tykkeste stoffer uden besvær. Se vanskelige folder smelte væk med et ekstra dampskud, lige hvor du har brug for det. Denne ekstra damp er også perfekt til lodret dampning for opfriskning af tøj og gardiner. Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at regulere temperaturen. 

Lås strygejernet sikkert fast på basestationen for nem transport rundt i huset og for at mindske risikoen for utilsigtet at komme i kontakt med den varme strygesål.

En 1,3 liters gennemsigtig tank giver dig mere end 1 times kontinuerlig brug. Du kan tydeligt se, hvor meget vand der er tilbage, og du kan når som helst nemt fylde tanken op igen under vandhanen gennem den store påfyldningsdør.

Takket være OptimalTEMP-teknologi garanterer vi, at dette strygejern aldrig kommer til at lave skader på strygbart tøj pga. høje varmegrader. Du kan endda lade det stå med strygesålen nedad på tøjet eller strygebrættet. Ingen skader pga. for høje varmegrader, ingen glans. Garanteret.

PHILIPS FNUG FJERNER
199,95 kr. 149,95 kr.

Med Philips-fnugfjerneren kan du nemt og hurtigt fjerne fnug fra alle typer tøj. Alt dit tøj, uanset om det er en sweater eller en plaid, vil se ud som nyt igen. Den genopfrisker det tøj som har lidt en smule under brug og tid, så det igen ser nyt ud. Den har en stor knivoverflade, der dækker et stort område på en gang, som sikrer færre strøg og et bedre resultat. Når du brugt fnugfjerneren samles det i fnugkammeret, som nemt kan tømmes uden problemer.

Den bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger).

Højdejusteringsdæksel til det sarteste tøj gør det muligt at fjerne fnug fra tøj som man ellers ikke ville kunne fjerne fra.

PHILIPS HÅNDSTØVSUGER
399,95 kr. 349,95 kr.

Philips håndstøvsuger gør den daglige rengøring hurtig og nem. Den fås med genopladelige batterier, der giver maksimal mobilitet, og det medfølgende tilbehør gør det muligt, at rengøre sarte overflader, og at når vanskelige hjørner og kroge.

Støvsugeren har et 2 trins filtreringsystem, som sikrer at det som er blevet suget ind ikke slipper ud igen. Det andet filter sikre, at du får selv de helt fine små partikler ind i beholderen. Denne beholder er nem at tømme, og meget simpel at tage af og sætte på støvsugeren.

Batteriet i håndstøvsugeren garanterer længere tids strøm sammenlignet med andre håndstøvsugere på markedet. NiMH batteriet, der er genopladelig holder sig også sundt i længere tid til sammenligning.

Håndtaget på støvsugeren er ergonomisk designet, så det er nemt og skånsomt at anvende apparatet for alle.

Der medfølger møbelbørste samt sprækkemundstykke til de mere avancerede opgaver.

Spænding 3,6 volt.

Længde 44,4 cm.

Bredde 13,3 cm.

Højde 10,9 cm.

PHILIPS STRYGEJERN AZUR
799,95 kr. 599,95 kr.

Philips Azur strygejern kombinerer kraftfuld ydelse med nem anvendelse. Det er nu gjort let og hurtigt at fjerne vanskelige folder. Ud over dette har Philips også udviklet et afkalkningssystem som gør det nemmere end nogensinde før med Quic Calc Release Systemet.

Overfladen på strygesålen er lavet i det nye Steamglide Plus, som er udviklet til at give ekstra skånsom behandling af dit tøj uanset temperaturen.

Strygejernet har et dampskud på 210 g, som trænger endnu dybere ind i tøjet, og fjerner genstridige folder.

Ud over dette har dampstrygejernet en hurtig udglatningsevne med konstant damp på 45 g/min.

Takket være Quick Calc Release Systemet er det nemt at afkalke strygejernet, og du kan med ro i sindet bruge normalt postevand fra hanen. Kalkpartiklerne nedbrydes og opsamles automatisk i kalkbeholderen, så du bagefter kan fjerne kalken på mindre end 15 sekunder.

45 g damp/min, 210 g dampskud.

PHILIPS TØRSTRYGEJERN
299,95 kr.

Dette strygejern fra Philips er nye strygejern uden damp men med dynaglide strygesål som glider nemt på tøjet. Strygesålen har en slank spids som gør det nemt at stryge langs knapper og i ærmer. Den har et ergonomisk design og et bekvemt håndtag med tekstur og hævet temperaturstyring gør strygejernet nemt at bruge. 

Ledningen er 1,8 meter lang, og lader din nemt stryge uden problemer. 

Effekt 1200 watt.

SEVERIN REJSESTRYGEJERN
249,95 kr.

Severin Rejsestrygejern med eller uden damp er et meget lille og kompakt strygejern, som rent faktisk kan bruge damp til at stryge med, hvilket gør det meget nemmere og mere effektiv på trods af de kun 1000 watt. Det er så lille og let, at du nemt kan have det med på dine rejser. Det tager endda selv højde for om det er 110 volt eller 230 volt, så du ikke behøver, at tænke over det. Vandtanken er på 50 ml, det er som regel nok til et par skjorter eller kjoler. Sålen er lavet i rustfrit stål og med en ekstra smal spids, som hjælper dig med at komme omkring knapper. Håndtaget kan foldes ned så den fylder endnu mindre.

Helt generelt fungerer den præcis som et normalt strygejern, men er designet til den den som rejser meget.

Effekt 1000 watt.
Spænding 110-230 volt.

Inklusiv målebægre til påfyldning.

TEFAL ACCES STEAM DAMPRENSER
599,95 kr. 399,95 kr.

Tefal håndholdte steamer er perfekt til at glatte og genopfriske dit tøj. Den har et indbygget anti kalk system, samt en vandtank på 150 ml. Dette er rigeligt til at gennemgå dagens outfit. Den hurtige opvarmning på ca. 45 sekunder gør, at du ikke skal vente længe før du kan tage apparatet i brug. Ud over dette kan du spare plads, da du ikke længere har brug for strygebræt. Denne kan i lodrette vinkler ordnet dit tøj som et gammeldags strygejern. Faktisk er det bedre, da du beskytter tøjet mod slitage samt eliminerer op til 99% af bakterierne i tøjet, hvis du allerede har haft det på. Dette fjerner også lugte fra tøjet og du kan derfor have dit yndlingsoutfit på to dage i træk.

TEFAL EASYGLISS STRYGEJERN...
579,95 kr. 299,95 kr.

Dette dampstrygejern fra Tefal er af rigtig god kvalitet. Strygejernet er udstyrret med et ultra cord system, som gør det mere behageligt at bruge maskinen samt mindre bøvl med ledningen. Ultragliss Diffusion strygesålen med dens form og belægning gør at strygejernet har høj glideevne, passer på tøjet og har en endnu bedre dampfordeling. Det har automatisk sluk-funktion, hvis man skulle glemme det og gå fra det tændt. Foden til at stille strygejernet på er ekstra solidt og har dermed øget sikkerhed.

Der er et integreret anti-kalk system som gør det nemt at rengøre strygejernet og forlænger levetiden på det. 

Effekt 2400 watt.

Dampskud 140g / min.

Konstant dampmængde 40g / min.

TEFAL REJSESTRYGEJERN TWEENY
399,95 kr. 299,95 kr.

Tefal Tweny Nano er det bedste af tre verdener. Hånddamperen er den perfekte ledsager på farten, om det er på vej til et vigtigt møde eller med på rejsen. Den fungerer både som et normalt traditionelt strygejern, samt som en hånddamper. Strygefladen er lille og kompakt, så du med lethed kan have den med i din bagage.

Hånddamperen er det perfekte lvalg når du har brug for en hurtig opfriskning af dit tøj. Takket være Tweeny Nanos opvarmede strygesål og tre justerbare temperaturindstillinger kan den instilles til alle typer af stof. Du få dermed fordelene ved både strygejern og bekvemmeligheden ved en håndholdt dampmaskine i en meget kompakt løsning.

Tweeny er klar på under et minut til brug, og kan både bruges lodret og vandret.

TEFAL STEAMER PRO STYLE
1.099,00 kr. 799,95 kr.

Tefal Pro Style Press & Steam Damper er lavet til dig, som gerne vil passe bedst muligt på dit tøj, og få det til at stråle som var det nyt. Når du bruger damp til strygning af dine beklædninger slider du næsten ikke på det, og udsætter det ikke for unødvendig varme. Damp er den sundeste måde at behandle sit tøj på, og du dræber samtidig op til 99,9% af alle bakterer i tøjet. Dette gør, at du kan have dit yndlingsoutfit på mere end en gang uden bekymring.

Tefal Pro Style damperen kommer med et stativ, der gør det nemmere for dig, at få glattet selv de mest genstridige folder ud. På under 1 minut er den klar til at blive brugt og har en udstående evne til hurtigt at behandle dit tøj. 

Lad derfor strygebrættet stå, og spar den plads ved at have Tefal Pro Style. Den kan bruges til alle tekstiler og du får derfor også et professionelt resultat hver gang derhjemme. 

Tanken er på hele 1,5 liter, og du kan bruge normalt vand fra hanen - bare husk at tøm den efter hvert brug, og så skal du ikke kæmpe med kalken.

Der er 3 dampniveauer, der sikrer dig det bedste resultat fra silkekjolen til uldgardinerne.

TEFAL STRYGEJERN SMART PROTECT
699,95 kr. 499,95 kr.

Tefal Smart Protect strygejern er lavet til dig, som gerne vil undgå at skade dit tøj. Smart Protect justerer selv temperaturen i forhold til hvilken type stof du bruger og dermed mindster du risikoen for brændmærker og andre skader på dit tøj og dit strygejern. Det har aldrig været nemmere at stryge, og hvorfor skal det også være svært?

Dette strygejern har damp med 40g i minuttet og dampskud på hele 180g. Dette hjælper med de mere besværlige folder i tøjet og tunge textiler. Strygejernet har også automatisk sluk, så du ikke risikerer uheld ved at glemme den efter brug.

Sålen er lavet i det mest beskyttende materiale, Ultragliss 4, for en glat og problemfri strygning. Den er lavet i Durilium, som sikrer denne gode strygeoplevelse. Jernet glider let på alle strygevenlige flader. 

Endnu en gode ved dette apparat er, at ny teknologi sikrer, at du ikke får våde pletter eller skjolder på dine skjorter og kjoler mens du stryger, da strygejernet har indbygget blokade for dette.

For at vedligeholde strygejernet optimalt er det udstyret med en afkalkningsfunktion, så du ikke skal bekymre dig om at bruge demineraliseret vand. Brug vand fra hanen uden dårlig samvittighed, og brug afkalkningsfunktionen med mellemrum.

Effekt 2600 watt.

TEFAL STRYGEJERN TURBO PRO...
849,95 kr. 499,95 kr.

Tefal Dampstrygejer er en effektig og kraftig hjælp i huset. Med Turbo Pro Anti-Calc systemet sørger den for at gøre din strygning nemmere, lettere, hurtigere og bedre. Dette strygejern har en indbygget kalk-opsamler, som sørger for en ekstra langvaring strygeevne. 

Overfladen på strygejernet er lavet i Durilium AirGlide, som glider ekstra let på stoffet og gør din strygning endnu mere ubesværet for dig. Tefals Premium Durilium AirGlide Autoclean sål sørger både for at passe på dit tøj og din maskine.

Med et dampskud på hele 220g/min producerer dette så store mængder damp, at det med øget hastighed sendes ind i stoffet og ekstra effektivt bekæmper selv de strideste folder. 

Ud over disse funktioner har strygejernet også anti-dryp funktion, så du er sikker på, der ikke kommer dråber og skjolder på dine skjorter og kjoler. 

Som sikkerhed har strygejernet autosluk som sammen med den stabile bund giver dig ekstra god sikkerhed. 

Dampskud 220 g/min.

Damptryk 50 g/min.

Vandbeholder 0,30 liter.

Effekt 2600 watt.