Kategorier
BOSCH HÅNDSTØVSUGER 14,4V SORT
679,95 kr. 399,95 kr.

Bosch Håndstøvsiger er en lille og alsidig støvsuger som er let tilgængelig til de små og trænge opgaver.

Da den har sit eget batteri som kan genoplades er den ledningsfri. Den vejer kun 1,2 kg og kan med fordel bruges over det hele i hjemmet og i bilen med mere.

Den har en meget høj ydeevne takket være den store luftgennemstrømning, og den har samtidig en af de mest effektive partikelfiltreringen som sørger for et grundigt resultat.

På en opladning er der til 12 minutters fuld brug af støvsugeren. Fugemundstykket som medfølger kan bruges til steder, der ellers er svære at komme til. Filteret er udtageligt og vaskbart. 

Bredde 11,0 cm.

Højde 13,8 cm.

Længde 36,8 cm.

BOSCH STANGSTØVSUGER ATHLET
2.699,00 kr. 1.999,00 kr.

Bosch har designet en fantastisk praktisk støvsuger. Endelig! Ingen ledning. Ingen kompromisser. Den første ledningsfri støvsuger fra Bosch med samme rengøringsresultat som en 2400 watts støvsuger. *

Bosch Lithium-Ion teknologi: Holdbare og stærke genopladelige batterier, ekstra lang driftstid og hurtig opladning

Grundigt rengøringsresultat på alle typer gulve takket være den højeffektive poseløse teknologi og et AllFloor HighPower mundstykke

Unik SensorBagless™ teknologi: Ekstrem kraftfuld og minimal vedligeholdelse

Komfort: Nem at anvende, opbevare og vedligeholde takket være lav vægt og EasyClean System

Maksimal fleksibilitet: Støvsug uden begrænsninger ved siden af og under møbler takket været et ekstremt fleksibelt mundstykke

ICON_ULTRALIGHT  

ICON_RUNTIME_40MIN 

ICON_MOTORIZEDBRUSH 

ICON_LI_ION_TECHNOLOGY  ICON_CORDLESS

NILFISK ELITE HVID
2.999,00 kr. 1.799,00 kr.

Nilfisk Elite Energy er en god støvsuger, med meget sugekraft, lavt strømforbrug og stor kapacitet. Støvsugeren er støjsvag, og effektiv på både klinker og tæppe. Den har et meget tæt HEPA 14 filter, som forhindrer støvpartiklerne i at forlade støvsugeren. Dette betyder en mere effektiv rengøring. Nilfisk Elite Energy er til dem, som har brug for en meget effektiv alsidig holdbar støvsuger til både tæppe og gulv, og som er yderst allergivenlig.

Nilfisk er og har længe været topmærket inden for støvsugere. Firmaet har eksisteret i over 100 år og har samlet erfaringer om rengøringsprocessen siden det blev etableret i København i 1906. Den erfaring er med til at gøre deres støvsugere til globale topmodeller.

Effekt 650 watt.

Brugermanual kan hentes her: Brugermanual.

5 års garanti.

NILFISK ONE STØVSUGER RØD
1.399,00 kr. 699,95 kr.

Nilfisk One Hvid er en god støvsuger, med meget sugekraft og lavt strømforbrug. Støvsugeren er også støjsvag, og meget effektiv på klinker og parketgulv. På tæppe har den et middel til god sugeevne. Denne Nilfisk One er en af de tættere støvsugere med EPA10 filter. Dette betyder en mere effektiv rengøring. Nilfisk One er til dem, som har et hjem med både normalt gulv og tæpper, og som vil have det bedste resultat, samtidig med allergivenlig.

Nilfisk er og har længe været topmærket inden for støvsugere. Firmaet har eksisteret i over 100 år og har samlet erfaringer om rengøringsprocessen siden det blev etableret i København i 1906. Den erfaring er med til at gøre deres støvsugere til globale topmodeller.

Mundstykker der medfølger revne-, møbel-, børste- og normalt mundstykke.

Effekt 450 watt.

Brugermanual kan hentes her: Brugermanual.

5 års garanti.

OBH STANGSTØVSUGER AIR...
2.999,00 kr. 1.499,00 kr.

OBH nordica air force 360 er en 3-i-1 ledningsfri støvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden ledning, og den har hele 30 minutters støvsugning på en opladning takket være det effektive litiumbatteri. Støvsugeren kan stå til opladning hele tiden, så den er klar når du har brug for den. Det tager ca. 3 timer for en fuld opladning. Det er ikke længere til besvær at skulle holde hjemmet rent med denne poseløse støvsuger. Støvsugeren bruger letvægts, langtidsholdbart lithium-ion-batteri, med smart opladning, op til 30 minutters driftstid. Formen på dets hoved gør den optimal til at tage selv de mest irriterende steder i hjemmet, og hovedet kan ovenikøbet tages af, så du kan komme til i de helt små kroge. Hovedet har også indbygget LED, så du nemt kan se støv de mørke steder. Den ergonomiske og enkle funktion betyder, at du ikke konstant skal påføre tryk inder støvsugning. Børsten kører med hele 6500 rpm (rotationer per minut). 

Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Opladningstid 3 timer.

Driftstid 30 minutter.

Hastighed 6500 rpm.

OBH STANGSTØVSUGER AIR...
3.499,00 kr. 2.499,00 kr.

OBH nordica air force 460 er en 3-i-1 ledningsfri støvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden ledning, og den har hele 30 minutters støvsugning på en opladning takket være det effektive litiumbatteri. Støvsugeren kan stå til opladning hele tiden, så den er klar når du har brug for den. Det tager ca. 3 timer for en fuld opladning. Det er ikke længere til besvær at skulle holde hjemmet rent med denne poseløse støvsuger. Støvsugeren bruger letvægts, langtidsholdbart lithium-ion-batteri, med smart opladning, op til 30 minutters driftstid. Formen på dets hoved gør den optimal til at tage selv de mest irriterende steder i hjemmet, og hovedet kan ovenikøbet tages af, så du kan komme til i de helt små kroge. Hovedet har også indbygget LED, så du nemt kan se støv de mørke steder. Den ergonomiske og enkle funktion betyder, at du ikke konstant skal påføre tryk inder støvsugning. Børsten kører med hele 6500 rpm (rotationer per minut). 

Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Opladningstid 3 timer.

Driftstid 30 minutter.

Hastighed 6500 rpm.

85 dB.

OBH STANGSTØVSUGER AIR...
2.499,00 kr. 999,95 kr.

OBH Nordica Air Force Extreme Silence + er den perfekte støvsuger. Den er altid lige ved hånden, nem at håndtere, og perfekt til hjørner takket være den trekantede deltadyse.

Der er indbygget LED lys, så du nemt kan se, om du har fået fat på al støvet under sengen eller i mørke hjørner. Når du er færdig med støvsugeren, kan du nemt stille den tilpage i parkeringspositionen, eller direkte i opladeren, så den er klar til næste gang du lige skal bruge den.

Støvsugeren er ledningsløs og har et langtidsholdbart letvægts batteri på 25,2 v. Batteriet har op til 65 minutters driftid på en opladning. En fuld opladnig tager 6 timer.

Ud over dette har støvsuger et smart integreret håndtag, der gør det nemt at bære den rundt mellem forskellige rum. Støvsugeren er lydsvag, og en fordel at arbejde med under alle omstændigheder.

Lydniveau 77 dB.

Kapacitet 0,5 liter.

Opladningstid 360 min (6 timer til en helt fuld opladning).

OBH STØVSUGER 2 i 1 21V
1.799,00 kr. 999,95 kr.

OBH nordica air force Dual Force 2-i-1 ledningsfri støvsuger med indbygget håndstøvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden ledning, du støvsuger enkelt større flader med skaftstøvsugeren og løsner den indbyggede håndstøvsuger, når du vil støvsuge mindre områder. Indbygget LED-belysning gør det nemmere at opdage støv i mørke omgivelser. Da støvsugeren kun vejer 2,5 kg, er den desuden utrolig nem at bruge, flytte rundt på og opbevare. Støvsugeren kan stå til opladning hele tiden, så den er klar når du har brug for den. Dual Force 2-i-1 drives af et langtidsholdbart lithium-ion-batteri, der giver dig op til 45 minutters støvsugning pr. opladning, og oplades igen på 5 timer.

Cyklonteknik giver høj adskillelse mellem støv og luft for at opnå de bedste rengøringsresultater. Med Dual Force 2-in-1 er det nemt at støvsuge på ingen tid!

Opladningstid 5 timer.

Driftstid 45 minutter.

OBH STØVSUGER CITY SPACE
999,95 kr. 499,95 kr.

OBH nordica City Space 2A er designet til smart rengøring til mindre områder. Den er perfekt til dig, der bor i lejlighed eller har et lille hus. Den tilbyder komfort i form at en ultrakompakt støvsuger med en rengøringsevne på højeste niveau. Støvsugeren er designet med brugervenlighed for øje og har et ergonomisk håndtag, der gør det nemt at flytte rundt på den, så selvom du har to etager, kan den være en fordel at have. Støvsugeren er energivenlig, effektiv og kompakt. 

Ledningslængde 5 meter.

Strømforbrug 750 watt.

Støjniveau 78 dB.

OBH STØVSUGER POSELØS CYCLONIC
1.499,00 kr. 799,95 kr.

OBH nordica Compact Power Cyclonic 3A er en alt i en super støvsuger. Den tillader at du støvsuger fleksiblet helt uden pose, hvilket gør det nemt og ukompliceret. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en lejlighed eller et lille hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Den poseløse støvsuger sikre dig, at du ikke skal bruge ekstra penge på poser mens den samtidig er miljøvenlig. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver.

Ledningslængde 6,2 meter.

Strømforbrug 750 watt.

Støjniveau 79 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.

OBH STØVSUGER SILENCE FORCE...
2.999,00 kr. 1.999,00 kr.

OBH nordica Silence Force 4A+ er en alt i en super støvsuger. Den gør, at du støvsuger fleksibelt og grundigt med den laveste støj på markedet, så du kan føre en normal samtale, mens du støvsuger. Det betyder, at du kan støvsuge når du har brug for det uden dårlig samvittighed. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve, fliser, tæppe samt møbler, og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en stor lejlighed eller et hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver. Stangen er ekstra lang, så du nemmere kan nå de besværlige steder.

Ledningslængde 8,4 meter.

Strømforbrug 550 watt.

Støjniveau 66 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.

OBH STØVSUGER XTREM POWER 3A+
1.799,00 kr. 799,95 kr.

OBH nordica Silence Force 3A+ er en alt i en super støvsuger. Den giver dig den mest effektive støvsugning af hårde gulve og er samtidig meget miljøvenlig. Det kompakte design gør den nem at bruge, flytte og opbevare. Den er specielt perfekt til dig, som bor i en stor lejlighed eller et hus. Den effektive cyklonteknologi giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, da støvsugere er udstyret med to filtre filtreres meget mere støv fra i processen end ved normale støvsugere. Hele 99,98% støv bliver filtreret bort, hvilket gør den til den mest allergivenlige støvsuger. Støvsugeren er designet med et ergonomisk håndtag, som gør det rart og nemt for dig, at støvsuge i alle typer hjem. Sugeevnen er optimal, og der går intet tabt ved hjælp af cyklonisk teknologi. Det integrerede håndtag gør, at det er nemt at bære den rundt mellem forskellige rum og etager.

Støvsugerhovedet er universal og kan afmonteres. Der er børstehoved til de små støvsugeropgaver.

Ledningslængde 6,2 meter.

Strømforbrug 550 watt.

Støjniveau 77 dB.

Fjerner effektivt 99,98 % af det opsugede støv.

Super allergivenlig.