Kategorier
BOSCH STRYGEJERN SORT
599,95 kr. 349,95 kr.

Dette dampstrygejern fra Bosch er af god kvalitet, med PalladiumGlissée strygestål, hvilket gør, at fordelingen af damp er optimal, og strygejernet glider godt hen over tøjet. Strygejernet har AntiCalc funktion som hjælper mod opbygning af kalksten. Det er også muligt at indstille temperatur og dampmængde, så det passer til dit behov.

Effekt 2400 watt.

Dampskud 140g./ min.

Konstant dampmængde 35g/ min.

BOSCH STRYGEJERN TDA2329
359,95 kr. 249,95 kr.

Dette strygejern fra Bosch er af god kvalitet, med PalladiumGlissée strygestål, hvilket gør, at fordelingen af damp er optimal, og strygejernet glider godt hen over tøjet. Strygejernet har AntiCalc funktion som hjælper mod opbygning af kalksten. Det er også muligt at indstille temperatur og dampmængde, så det passer til dit behov.

Model nummer TDA2329.

Effekt 2200 watt.

Dampskud 70g./ min.

Konstant dampmængde 22g/ min.

OBH DAMPSTRYGEJERN MONTE CARLO
699,95 kr. 249,95 kr.

Dette dampstrygejern fra OBH er en del af serien URBAN HEAT, so gør det lidt mere interressant at stryge. Strygejernet er af god kvalitet, med sole plate strygesål med keramisk belægning, som gør at strygejernet glider godt hen over tøjet. Dampfordelingen giver en en god oplevelse, og gør hele processen meget nemmere. Strygejernet har AntiScale funktion som hjælper mod opbygning af kalksten. Det er også muligt at indstille temperatur og dampmængde, så det passer til dit behov. Ud over det har den også anti-dryp, så din nystrøgede skjorte eller kjole ikke bliver våd af at du stryder den. Det er en rar funktion. Den ekstra lange ledning på 3 meter, gør strygningen ekstra fleksibel.

Effekt 2400 watt.

Dampskud 100g./ min.

Konstant dampmængde 40g/ min.

PHILIPS DAMPSTATION STEAM...
1.599,00 kr. 1.299,00 kr.

Philips Strygejern med dampstation - Perfect Care Compact Essential.

Kraftig, konstant damp virker hurtigere end et dampstrygejern - takket være OptimalTEMP-Teknologi uden behov for bestemte temperatur- og dampindstillinger. Kompakt og let med nem opbevaring.

En kraftig, konstant dampproduktion klarer selv de tykkeste stoffer uden besvær. Se vanskelige folder smelte væk med et ekstra dampskud, lige hvor du har brug for det. Denne ekstra damp er også perfekt til lodret dampning for opfriskning af tøj og gardiner. Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at regulere temperaturen. 

Lås strygejernet sikkert fast på basestationen for nem transport rundt i huset og for at mindske risikoen for utilsigtet at komme i kontakt med den varme strygesål.

En 1,3 liters gennemsigtig tank giver dig mere end 1 times kontinuerlig brug. Du kan tydeligt se, hvor meget vand der er tilbage, og du kan når som helst nemt fylde tanken op igen under vandhanen gennem den store påfyldningsdør.

Takket være OptimalTEMP-teknologi garanterer vi, at dette strygejern aldrig kommer til at lave skader på strygbart tøj pga. høje varmegrader. Du kan endda lade det stå med strygesålen nedad på tøjet eller strygebrættet. Ingen skader pga. for høje varmegrader, ingen glans. Garanteret.

PHILIPS DAMPSTRYGEJERN...
1.099,00 kr. 799,95 kr.

Philips dampstrygejern med smart selv-indstilling af temperatur. Nu er det blevet endnu bedre! Vores efterfølger til det storsælgende dampstrygejern GC4910 har et 20 % kraftigere dampskud og derudover et flottere design. Med den innovative OptimalTemp-teknologi kan du stryge alt fra jeans til silke uden at behøve at ændre indstilling eller risikere brændemærker. Når du bruger damp ved strygningen, bliver tøjet ikke snavset lige så hurtigt og holder sig pænt længere.

PHILIPS STEAM & GO GC 362/80
995,95 kr. 799,95 kr.

Philips Steam & Go er en damper er en håndholdt damper med indbygget strygejern. Den er nem at have i hånden og hjælper dig med at passe godt på din garderobe. Med den kan du dampe alt fra blonder til kashmir trøjer, uldjakker og gardiner uden at skulle finde strygebrættet frem. Damperen gør det nemt og sikkert at glatte dine tekstiler ud på få øjeblikke, og den er nem lige at have ved hånden. 

Med denne version af Steam & Go kan du både dampe vandret og lodret. Maskinen er kompakt og er lavet til at have den med på farten, hvis du har brug for den på rejsen. 

Damperen har et konstant dampskud på 24g/min. Dampen fjerner lugte og op til mere end 99% bakterier fra dit tøj, så hvis du vil have yndlingsoutfittet på flere dage i træk, er det en god løsning til at genopfriske det. 

Der medfølger en varmetæt stofpose til maskinen. 

Steamerpladen bliver opvarmet med SmartFlow, så du kan bruge pladen på samme måde som du bruger et strygejern, pladen har en optimal temperatur, som gør at du kan bruge den på alle slags tekstiler på sikker vis. 

Den aftagelige vandbeholder har en kapacitet på 70 ml, hvilket er nok til en lille håndfuld skjorter eller et helt outfit. Når vandbeholderen er tom tager du den bare af og fylder den efter behov.

Effekt 1300 watt.

Opvarmningstid mindre end 45 sekunder.

PHILIPS STEAM & GO GC351/20
799,95 kr. 549,95 kr.

Philips Steam & Go er en damper er en håndholdt damper. Den er nem at have i hånden og hjælper dig med at passe godt på din garderobe. Med den kan du dampe alt fra blonder til kashmir trøjer, uldjakker og gardiner uden at skulle finde strygebrættet frem. Damperen gør det nemt og sikkert at glatte dine tekstiler ud på få øjeblikke, og den er nem lige at have ved hånden. 

Maskinen er kompakt og er lavet til at have den med på farten, hvis du har brug for den på rejsen. 

Damperen har et konstant dampskud på 20g/min. Dampen fjerner lugte og op til mere end 99% bakterier fra dit tøj, så hvis du vil have yndlingsoutfittet på flere dage i træk, er det en god løsning til at genopfriske det. 

Med en ledning på tre meter kan du nemt bruge din steamer der hvor det passer dig - på badeværelset, i soveværelset eller i din walk-in garderobe.

Den aftagelige vandbeholder har en kapacitet på 70 ml, hvilket er nok til en lille håndfuld skjorter eller et helt outfit. Når vandbeholderen er tom tager du den bare af og fylder den efter behov.

Takket være den varme damp fra steameren dør op til 99,9% af alle bakterier *. Det betyder, for eksempel at dårlige lugt fra røg og sved forsvinder. Du slipper også for at vaske dit tøj hver gang du gerne opfriske det og samtidig undgår du tøjvask og dyre rengøringsomkostninger. Så enkelt kan det være at forlænge dit tøjs livstid!

Effekt 1000 watt.

Opvarmningstid mindre end 45 sekunder.

PHILIPS STEAMER PÅ STATIV
1.299,00 kr. 999,95 kr.

Philips stående steamer opfrisker alt fra uld og kashmir til blonder og silke. Den varme damp blødgør fibrene i tekstilet, hvilket gør, at tøjet genvinder sin from og føles som nyt igen, Ud over at krøller og folder forsvinder, eliminerer den varme damp også bakterierne så ubehagelige lugte forsvinder. Så har du brug for dit yndlingsoutfit to dage i træk uden tid til at vaske og tørre, så er det oplagt at give den en tur med denne steamer. På den måde forlænger man også tøjets levetid, og slipper for at vaske lige så ofte. Den er helt sikker at bruge på alle slags tekstiler, og giver ingen brændemærker.

Du kan steame alt fra uld og kashmir til silke og blonder uden at være urolig for at skade tøjet. De fem forskellige dampindstillinger gør det nemt at vælge nøjagtig den indstilling, som tøjet har behov for. Til en uldkappe kan du vælge en lidt kraftigere dampindstilling, mens en silkebluse måske kun har brug for en mild indstilling for at opnå det ønskede resultat.

Den stående steamers stang kan justeres til at sikre en god arbejdsstilling for alle. Hæng tøjet på stangens bøjle, når du anvender steameren, og klap stangen sammen, hvis du skal flytte den eller opbevare den et sted.

Stor vandtank på 1,6 liter.

5 forskellige dampindstillinger.

Konstant damp med 32g i minuttet.

Styleboard tilbehør.

PHILIPS TØRSTRYGEJERN
299,95 kr.

Dette strygejern fra Philips er nye strygejern uden damp men med dynaglide strygesål som glider nemt på tøjet. Strygesålen har en slank spids som gør det nemt at stryge langs knapper og i ærmer. Den har et ergonomisk design og et bekvemt håndtag med tekstur og hævet temperaturstyring gør strygejernet nemt at bruge. 

Ledningen er 1,8 meter lang, og lader din nemt stryge uden problemer. 

Effekt 1200 watt.

SEVERIN REJSESTRYGEJERN
249,95 kr.

Severin Rejsestrygejern med eller uden damp er et meget lille og kompakt strygejern, som rent faktisk kan bruge damp til at stryge med, hvilket gør det meget nemmere og mere effektiv på trods af de kun 1000 watt. Det er så lille og let, at du nemt kan have det med på dine rejser. Det tager endda selv højde for om det er 110 volt eller 230 volt, så du ikke behøver, at tænke over det. Vandtanken er på 50 ml, det er som regel nok til et par skjorter eller kjoler. Sålen er lavet i rustfrit stål og med en ekstra smal spids, som hjælper dig med at komme omkring knapper. Håndtaget kan foldes ned så den fylder endnu mindre.

Helt generelt fungerer den præcis som et normalt strygejern, men er designet til den den som rejser meget.

Effekt 1000 watt.
Spænding 110-230 volt.

Inklusiv målebægre til påfyldning.

TEFAL ACCES STEAM DAMPRENSER
599,95 kr. 349,95 kr.

Tefal håndholdte steamer er perfekt til at glatte og genopfriske dit tøj. Den har et indbygget anti kalk system, samt en vandtank på 150 ml. Dette er rigeligt til at gennemgå dagens outfit. Den hurtige opvarmning på ca. 45 sekunder gør, at du ikke skal vente længe før du kan tage apparatet i brug. Ud over dette kan du spare plads, da du ikke længere har brug for strygebræt. Denne kan i lodrette vinkler ordnet dit tøj som et gammeldags strygejern. Faktisk er det bedre, da du beskytter tøjet mod slitage samt eliminerer op til 99% af bakterierne i tøjet, hvis du allerede har haft det på. Dette fjerner også lugte fra tøjet og du kan derfor have dit yndlingsoutfit på to dage i træk.

TEFAL STRYGEJERN FV4030
579,95 kr. 299,95 kr.

Dette dampstrygejern fra Tefal er af rigtig god kvalitet. Strygejernet er udstyrret med et ultra cord system, som gør det mere behageligt at bruge maskinen samt mindre bøvl med ledningen. Ultragliss Diffusion strygesålen med dens form og belægning gør at strygejernet har høj glideevne, passer på tøjet og har en endnu bedre dampfordeling. Det har automatisk sluk-funktion, hvis man skulle glemme det og gå fra det tændt. Foden til at stille strygejernet på er ekstra solidt og har dermed øget sikkerhed.

Der er et integreret anti-kalk system som gør det nemt at rengøre strygejernet og forlænger levetiden på det. 

Effekt 2300 watt.

Dampskud 130g / min.

Konstant dampmængde 40g / min.

TEFAL STRYGEJERN SMART PROTECT
699,95 kr. 499,95 kr.

Tefal Smart Protect strygejern er lavet til dig, som gerne vil undgå at skade dit tøj. Smart Protect justerer selv temperaturen i forhold til hvilken type stof du bruger og dermed mindster du risikoen for brændmærker og andre skader på dit tøj og dit strygejern. Det har aldrig været nemmere at stryge, og hvorfor skal det også være svært?

Dette strygejern har damp med 40g i minuttet og dampskud på hele 180g. Dette hjælper med de mere besværlige folder i tøjet og tunge textiler. Strygejernet har også automatisk sluk, så du ikke risikerer uheld ved at glemme den efter brug.

Sålen er lavet i det mest beskyttende materiale, Ultragliss 4, for en glat og problemfri strygning. Den er lavet i Durilium, som sikrer denne gode strygeoplevelse. Jernet glider let på alle strygevenlige flader. 

Endnu en gode ved dette apparat er, at ny teknologi sikrer, at du ikke får våde pletter eller skjolder på dine skjorter og kjoler mens du stryger, da strygejernet har indbygget blokade for dette.

For at vedligeholde strygejernet optimalt er det udstyret med en afkalkningsfunktion, så du ikke skal bekymre dig om at bruge demineraliseret vand. Brug vand fra hanen uden dårlig samvittighed, og brug afkalkningsfunktionen med mellemrum.

Effekt 2600 watt.