Kategorier
PHILIPS DAMPSTATION STEAM...
1.599,00 kr. 1.299,00 kr.

Philips Strygejern med dampstation - Perfect Care Compact Essential.

Kraftig, konstant damp virker hurtigere end et dampstrygejern - takket være OptimalTEMP-Teknologi uden behov for bestemte temperatur- og dampindstillinger. Kompakt og let med nem opbevaring.

En kraftig, konstant dampproduktion klarer selv de tykkeste stoffer uden besvær. Se vanskelige folder smelte væk med et ekstra dampskud, lige hvor du har brug for det. Denne ekstra damp er også perfekt til lodret dampning for opfriskning af tøj og gardiner. Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at regulere temperaturen. 

Lås strygejernet sikkert fast på basestationen for nem transport rundt i huset og for at mindske risikoen for utilsigtet at komme i kontakt med den varme strygesål.

En 1,3 liters gennemsigtig tank giver dig mere end 1 times kontinuerlig brug. Du kan tydeligt se, hvor meget vand der er tilbage, og du kan når som helst nemt fylde tanken op igen under vandhanen gennem den store påfyldningsdør.

Takket være OptimalTEMP-teknologi garanterer vi, at dette strygejern aldrig kommer til at lave skader på strygbart tøj pga. høje varmegrader. Du kan endda lade det stå med strygesålen nedad på tøjet eller strygebrættet. Ingen skader pga. for høje varmegrader, ingen glans. Garanteret.

PHILIPS STRYGEJERN AZUR
799,95 kr. 599,95 kr.

Philips Azur strygejern kombinerer kraftfuld ydelse med nem anvendelse. Det er nu gjort let og hurtigt at fjerne vanskelige folder. Ud over dette har Philips også udviklet et afkalkningssystem som gør det nemmere end nogensinde før med Quic Calc Release Systemet.

Overfladen på strygesålen er lavet i det nye Steamglide Plus, som er udviklet til at give ekstra skånsom behandling af dit tøj uanset temperaturen.

Strygejernet har et dampskud på 210 g, som trænger endnu dybere ind i tøjet, og fjerner genstridige folder.

Ud over dette har dampstrygejernet en hurtig udglatningsevne med konstant damp på 45 g/min.

Takket være Quick Calc Release Systemet er det nemt at afkalke strygejernet, og du kan med ro i sindet bruge normalt postevand fra hanen. Kalkpartiklerne nedbrydes og opsamles automatisk i kalkbeholderen, så du bagefter kan fjerne kalken på mindre end 15 sekunder.

45 g damp/min, 210 g dampskud.

PHILIPS TØRSTRYGEJERN
299,95 kr.

Dette strygejern fra Philips er nye strygejern uden damp men med dynaglide strygesål som glider nemt på tøjet. Strygesålen har en slank spids som gør det nemt at stryge langs knapper og i ærmer. Den har et ergonomisk design og et bekvemt håndtag med tekstur og hævet temperaturstyring gør strygejernet nemt at bruge. 

Ledningen er 1,8 meter lang, og lader din nemt stryge uden problemer. 

Effekt 1200 watt.

SEVERIN REJSESTRYGEJERN
249,95 kr.

Severin Rejsestrygejern med eller uden damp er et meget lille og kompakt strygejern, som rent faktisk kan bruge damp til at stryge med, hvilket gør det meget nemmere og mere effektiv på trods af de kun 1000 watt. Det er så lille og let, at du nemt kan have det med på dine rejser. Det tager endda selv højde for om det er 110 volt eller 230 volt, så du ikke behøver, at tænke over det. Vandtanken er på 50 ml, det er som regel nok til et par skjorter eller kjoler. Sålen er lavet i rustfrit stål og med en ekstra smal spids, som hjælper dig med at komme omkring knapper. Håndtaget kan foldes ned så den fylder endnu mindre.

Helt generelt fungerer den præcis som et normalt strygejern, men er designet til den den som rejser meget.

Effekt 1000 watt.
Spænding 110-230 volt.

Inklusiv målebægre til påfyldning.

TEFAL ACCES STEAM DAMPRENSER
599,95 kr. 299,95 kr.

Tefal håndholdte steamer er perfekt til at glatte og genopfriske dit tøj. Den har et indbygget anti kalk system, samt en vandtank på 150 ml. Dette er rigeligt til at gennemgå dagens outfit. Den hurtige opvarmning på ca. 45 sekunder gør, at du ikke skal vente længe før du kan tage apparatet i brug. Ud over dette kan du spare plads, da du ikke længere har brug for strygebræt. Denne kan i lodrette vinkler ordnet dit tøj som et gammeldags strygejern. Faktisk er det bedre, da du beskytter tøjet mod slitage samt eliminerer op til 99% af bakterierne i tøjet, hvis du allerede har haft det på. Dette fjerner også lugte fra tøjet og du kan derfor have dit yndlingsoutfit på to dage i træk.

TEFAL DAMPRENSER ACCESS...
899,95 kr. 699,95 kr.

Tefal Access damper er et super godt alternativ til et strygejern. Med Tefals Access Steam+ er det nemt og hurtigt at opfriske tøjet eller boligtekstilerne. Så kan du skære ned på tøjvaske og ture på renseriet. Det betyder mindre slid og mindre forbrug af vaskemiddel. Miljøet takker. Klokken er ved at være mange, du er klar til at komme ud af døren - men det er din skjorte ikke... Frem med damperen og outfittet er lige straks klar til afgang.

Klar på under 45 sekunder

3 indstillinger

Inkl. stofbørste, damphætte og dørkrog

Krøller og folder elimineres effektivt i en lodret bevægelse - uden brug af strygebræt. Den støbte varmeplade i aluminium med keramisk belægning sikrer flotte resultater.

Damperen er derfor et perfekt alternativ til strygning i situationer, hvor det skal gå lidt stærkt eller til at have med på weekendturen. Med en vandtank på 200 ml, damplås og 3 m ledning har du god tid og bevægelsesfrihed.

Optimal effekt på alle materialer. Damperen kan bruges på de fleste tekstiler og har to niveauer, så du kan tilpasse ydelsen til materialet: Delikat niveau med 25 g/min og Super Turbo niveau med 30 g/min.

Med damperen får du desuden en stofbørste til brug på tunge stoffer, en damphætte til sarte stoffer og en dørkrog, hvorpå du kan hænge tøjet til dampning. Det kompakte design gør damperen nem at bruge, nem at opbevare og nem at pakke i tasken, når du skal på weekendtur eller forretningsrejse. 

Effekt 1500 watt.

TEFAL DAMPSTRYGEJEN VIRTUO
299,95 kr. 149,95 kr.

Behersk kræfterne: 25% energibesparelse, 100% effektivitet

Tefal Virtuo dampstrygejernet leverer en hurtig og let strygeoplevelse med kompromisløse resultater. Et kompakt design og en ergonomisk dampudløser kombineret med en non-stick strygesål giver en enorm brugervenlighed. 2000 W strøm sikrer hurtige resultater og et 85 g dampskud tackler selv de mest stædige folder.

Virtuo gør den allerhøjeste grad af brugervenlighed mulig - hurtig stygning og resultater, du kan stole på. Dette letanvendelige strygejern er udstyret med 2000 W strøm for hurtige resultater, et konstant dampudslip på 24 g/min for effektiv strygning og et 85 g dampskud til at tackle selv de mest stædige folder. Den høje ydeevne matches af bekvemmelighed og brugervenlighed, med et kompakt design, en non-stick strygesål og en ergonomisk dampudløser designet til at gøre strygningen lettere og mere komfortabel. Med drypstopfunktionen, der forhindrer pletter og holder dit linned skinnende rent - en essentiel del af den komplette strygeoplevelse. Hurtige resultater og høj ydeevne har aldrig været nemmere.

En letglidende strygesål designet med avanceret non-stick teknologi giver et exceptionelt glid og sørger for en komfortabel ekstra glat strygning.

Et konstant dampudslip på 24 g/min garanterer en optimal ydeevne og en højeffektiv strygning.

2000 watt kombineret med 85g dampskud gør strygningen hurtig og effektiv selv med textiler som ellers er lidt besværlige.

TEFAL DAMPSTRYGEJERN TURBO PRO
799,95 kr. 499,95 kr.

Tefal Turbo Pro sætter turbo på strygningen. Strygejernet leverer mere damp end de fleste dampstrygejern, hvilket gør det lettere at slippe af med krøllerne i tøjet - også de mere genstridige af slagsen.

Strygejernet har Durilium strygesål for enestående glideevne på textilerne. Den har også Anti-dryp funktion - hvilket betyder ingen våde pletter på tøjet.

Ud over dette er der indbygget Autosluk, så du kan have ro i sindet og stryge med sikkerhed. Selv hvis du ikke normalt glemmer at slukke strygejernet, er det rart at have.

Damp dig ud af de værste krøller med dette strygejern.

Dampstrygejernet Turbo Pro er udstyret med en såkaldt Durilium Airglide Autoclean strygesål, der har en fantastisk slidstyrke og en enestående glideevne. 

Du har masser af damp til rådighed, når krøllerne og folderne skal ud af tøjet. Strygejernet har en vandtank på 300 ml. Det har en konstant dampmængde på 50 g/min. og kan levere dampskud på 200 g/min. - her overgår Turbo Pro mange andre dampstrygejern.

Turbo Pro har desuden vertikal damp, der gør det muligt at glatte tøjet, mens det hænger på bøjlen. 

Vælger du at slå ECO-tilstand til, kan du stryge med en energibesparelse på 20 %.

Effekt 2600 watt.
Volumen 300 ml.
Konstant damp 50 g/min.
Dampskud 200 g.

TEFAL EASYGLISS STRYGEJERN...
579,95 kr. 299,95 kr.

Dette dampstrygejern fra Tefal er af rigtig god kvalitet. Strygejernet er udstyrret med et ultra cord system, som gør det mere behageligt at bruge maskinen samt mindre bøvl med ledningen. Ultragliss Diffusion strygesålen med dens form og belægning gør at strygejernet har høj glideevne, passer på tøjet og har en endnu bedre dampfordeling. Det har automatisk sluk-funktion, hvis man skulle glemme det og gå fra det tændt. Foden til at stille strygejernet på er ekstra solidt og har dermed øget sikkerhed.

Der er et integreret anti-kalk system som gør det nemt at rengøre strygejernet og forlænger levetiden på det. 

Effekt 2400 watt.

Dampskud 140g / min.

Konstant dampmængde 40g / min.

TEFAL REJSESTRYGEJERN TWEENY
399,95 kr. 299,95 kr.

Tefal Tweny Nano er det bedste af tre verdener. Hånddamperen er den perfekte ledsager på farten, om det er på vej til et vigtigt møde eller med på rejsen. Den fungerer både som et normalt traditionelt strygejern, samt som en hånddamper. Strygefladen er lille og kompakt, så du med lethed kan have den med i din bagage.

Hånddamperen er det perfekte lvalg når du har brug for en hurtig opfriskning af dit tøj. Takket være Tweeny Nanos opvarmede strygesål og tre justerbare temperaturindstillinger kan den instilles til alle typer af stof. Du få dermed fordelene ved både strygejern og bekvemmeligheden ved en håndholdt dampmaskine i en meget kompakt løsning.

Tweeny er klar på under et minut til brug, og kan både bruges lodret og vandret.

TEFAL STEAMER ACCESS STEAM+
699,95 kr. 499,95 kr.

Klokken er ved at være mange, du er klar til at komme ud af døren - men det er din skjorte ikke... Frem med damperen og outfittet er lige straks klar til afgang.

Klar på 40 sekunder

2 dampniveauer

Inkl. stofbørste, damphætte og dørkrog

Med Tefals Access Steam+ er det nemt og hurtigt at opfriske tøjet eller boligtekstilerne. Så kan du skære ned på tøjvaske og ture på renseriet. Det betyder mindre slid og mindre forbrug af vaskemiddel. Miljøet takker.

Farvel til folderne

Krøller og folder elimineres effektivt i en lodret bevægelse - uden brug af strygebræt. Den støbte varmeplade i aluminium med keramisk belægning sikrer flotte resultater.

Damperen er derfor et perfekt alternativ til strygning i situationer, hvor det skal gå lidt stærkt eller til at have med på weekendturen.

Med en vandtank på 190 ml, damplås og 3 m ledning har du god tid og bevægelsesfrihed.

Optimal effekt på alle materialer

Damperen kan bruges på de fleste tekstiler og har to niveauer, så du kan tilpasse ydelsen til materialet: Delikat niveau med 20 g/min og Super Turbo niveau med 26 g/min.

Med damperen får du desuden en stofbørste til brug på tunge stoffer, en damphætte til sarte stoffer og en dørkrog, hvorpå du kan hænge tøjet til dampning.

TEFAL STEAMER PRO STYLE
1.099,00 kr. 799,95 kr.

Tefal Pro Style Press & Steam Damper er lavet til dig, som gerne vil passe bedst muligt på dit tøj, og få det til at stråle som var det nyt. Når du bruger damp til strygning af dine beklædninger slider du næsten ikke på det, og udsætter det ikke for unødvendig varme. Damp er den sundeste måde at behandle sit tøj på, og du dræber samtidig op til 99,9% af alle bakterer i tøjet. Dette gør, at du kan have dit yndlingsoutfit på mere end en gang uden bekymring.

Tefal Pro Style damperen kommer med et stativ, der gør det nemmere for dig, at få glattet selv de mest genstridige folder ud. På under 1 minut er den klar til at blive brugt og har en udstående evne til hurtigt at behandle dit tøj. 

Lad derfor strygebrættet stå, og spar den plads ved at have Tefal Pro Style. Den kan bruges til alle tekstiler og du får derfor også et professionelt resultat hver gang derhjemme. 

Tanken er på hele 1,5 liter, og du kan bruge normalt vand fra hanen - bare husk at tøm den efter hvert brug, og så skal du ikke kæmpe med kalken.

Der er 3 dampniveauer, der sikrer dig det bedste resultat fra silkekjolen til uldgardinerne.

TEFAL STRYGEJERN TURBO PRO...
849,95 kr. 599,95 kr.

Tefal Dampstrygejer er en effektig og kraftig hjælp i huset. Med Turbo Pro Anti-Calc systemet sørger den for at gøre din strygning nemmere, lettere, hurtigere og bedre. Dette strygejern har en indbygget kalk-opsamler, som sørger for en ekstra langvaring strygeevne. 

Overfladen på strygejernet er lavet i Durilium AirGlide, som glider ekstra let på stoffet og gør din strygning endnu mere ubesværet for dig. Tefals Premium Durilium AirGlide Autoclean sål sørger både for at passe på dit tøj og din maskine.

Med et dampskud på hele 220g/min producerer dette så store mængder damp, at det med øget hastighed sendes ind i stoffet og ekstra effektivt bekæmper selv de strideste folder. 

Ud over disse funktioner har strygejernet også anti-dryp funktion, så du er sikker på, der ikke kommer dråber og skjolder på dine skjorter og kjoler. 

Som sikkerhed har strygejernet autosluk som sammen med den stabile bund giver dig ekstra god sikkerhed. 

Dampskud 220 g/min.

Damptryk 50 g/min.

Vandbeholder 0,30 liter.

Effekt 2600 watt.