WESTMARK

WESTMARK CHAMPAGNEPROP
59,95 kr.

Westmark Champagneprop er designet, så det er nemt at gemme resten af boblerne. Den er både nem at åbne og lukke igen. Med proppen vil man kunne sørge for at champagnen er god og kold at drikke senere også.

Proppen er lavet i rustfrit stål.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK DEJSKRABERE I PLAST
29,95 kr.
WESTMARK FEDTSKILLER I PLAST
129,95 kr.

Westmark fedtskiller kande bruges til at adskille din kraft fra fedtet så du kan bruge den ekstra smag i din tilberedning uden at skulle skille fedtet fra selv. Det virker selvfølgelig også omvendt, hvis du kun skal bruge fedtet og ikke kraften og saften.

Der er mål ingraveret i siden på kanden, som kan indeholde op til 1000 ml.

Den kan gå i opvaskemaskine.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK JULIENNEJERN
49,95 kr.
WESTMARK KAFFEMÅL 8 GRAM
49,95 kr.

Westmark kaffemål i rustfrit stål har et langt skaft, så det er nemt at få selv det sidste kaffe med op. Denne ske sørger for at der ikke bliver missmag i kaffen, samtidig med at det gør det nemmere for dig at måle kaffen op.

Dette produkt har 5 års garanti.

WESTMARK KAGEPLADE NR.8
39,95 kr.

Westmark kageplade nr. 8 passer til kødhakkere af samme størrelse. Kagepladen sørger for at du kan lave alle de kendte typer småkager inklusiv rutebiler og vaniljekrænse.

WESTMARK KNIV NR.8
79,95 kr.

Westmark kniv nr. 8 bruges til westmark kødhakker str. 8. Westmark laver solidt kvalitet, og dette er ikke en undtagelse. Den er lavet i solidt stål og du bruger den når du hakker dit eget kød, laver dine egne pølser eller skal bage dine egne vaniljekrænse. 

WESTMARK KYLLINGEHOLDER
129,95 kr.

Westmark kyllingeholder er til dig, som oplever at den ene side af kyllingen bliver mere sprød end den anden. Med holderen kan du nemt hæve kyllingen over fugten, så alle sider af skindet bliver sprødt og lækkert. Det tillader fedtet at dryppe af, og væsken at falde fra. på den måde får du den lækreste stegte kylling.

Selve underskålen er lavet med non-stick belægning og samler al fedt og væske fra kyllingen. Holderen kan skilles ad, så den ikke fylder under opbevaring.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK KØDHAKKER NR. 8
349,95 kr. 299,95 kr.

Westmark Kødhakker er lavet i solidt støbt stål og monteres på kanten af et bord. Den kan bruges til at hakke kød, så du får den kvalitet du går efter, men bruges ofte også til at lave vaniljekranse og andre småkager med.

I disse dage er folk mere og mere opmærksomme på den kvalitet mad de får. Hvis du vil være sikker på at vide, hvad du spiser er det perfekt at bruge sin egen kødhakker, både til tartaren, eller de hjemmelavede pølser. Kødhakkeren er så holdbar, at du også sagtens kan bruge den med de grøntsager og andet som ofte kommer i retter som disse.
Man skal blot iføre det man ønsker at hakke eller lave, og så dreje på håndtaget, så vil det blive ført igennem kødhakkeren uden problemer.

Tilbehørsdele til kager og pølser kan tilkøbes.

Der medfølger en hulskive med huller på 0,45 cm samt en kniv med 4 vinger.

WESTMARK MELSTRØER
99,95 kr.

Westmark melstrøer er lavet i rustfri stål. Den gør det langt nemmere at sigte mel, om det er ned i dejen, eller om det er flourmelis over kagen. Strøeren fungerer sådan, at det kun kan komme ud når du trykker på håndtaget, så du har fuld kontrol over hvor og hvor meget der kommer ud.

Det er et praktisk redskab til hjemmekokken og -konditoren. Derfor er det også rart, at den uden problemer kan gå i opvaskemaskinen.

Diameter 10,4 cm.
Højde 9,5 cm.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK MOJITO STØDER
49,95 kr.

Westmark Mohitostøder er lavet i solidt miljøvenligt bøgetræ, som gør at støderen har den rigtige struktur og hårdhed til at mikse og mase ingredienserne sammen til den perfekte mohito.

Støderen har en perfekt længde og den afrundede form i enden giver den et godt og behageligt greb. 

Dette produkt skal vaskes op i hånden og gerne gives noget smagfri madolie til bevaring af strukturen.

Dette produkt har 5 års garanti.

WESTMARK MULTIHØVL
39,95 kr.

Westmark mulithøvn er af højeste kvalitet. Den har både til at lave skiver, samt rive ost, krydderier og frugt på. Den er lille og handy, og så tager den ikke meget plads i skuffen eller skabet. Dens blad er meget skarpt og holder sig således meget længe.

Længde 17,4 cm.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK NØDDEKNÆKKER
69,95 kr.

Westmark Nøddeknækker er lavet i et simpelt og funktionelt design som holder. Den er lavet i aluminium, og har hakker som holder på nødderne i alle slags størrelser. Den tåler ikke opvaskemaskine.

WESTMARK OLIE/EDDIKE SPRAY...
149,95 kr.

Westmark olie og eddike spray sæt er en elegant dou lavet i glas og rustfri stål. Disse gør det nemt at præcisere hvor man vil have sin olie og eddike, og gør endda salaten sundere, da væskerne bliver spredt bedre, uden man går på kompromis med smagen.

Hver flasken kan indeholde 100 ml.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK OSTERULLE ALU
129,95 kr.

Westmark osteskærer er lavet i solid aluminium, og lægger godt i hånden. For at justere tykkelse på dine skiver vinkler du bare osteskæreren. Jo mere lodret den er jo tykker bliver skiverne.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK PATENTPROP 2-PAK
49,95 kr.

Westmark patentprop kan bruges på mange flasker og lukker helt tæt så man undgår fortsat iltning af f.eks. vin.

Propperne kan gå i opvaskemaskine hvis det er nødvendigt.

Der følger 2 med i pakken.

WESTMARK PILLEGAFFEL
29,95 kr.

Westmark pillegaffel er et redskab man bruget til at pille varme kartofler mens man beskytter sine fingre fra både varme og kniv. Den kan bruges til meget andet, hvis man ønsker at undgå at få mad på fingrene.

Den kan gå i opvaskemaskine.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK SPIROMAT GRØNT...
349,95 kr.

Westmark spiromat er en spiralizer som kan rive og skære grøntsager i interessante former. Det er meget moderne at lave spaghetti af grøntsager, og westmarks spiromat er en af de bedste til at gøre dette. Der findes forskellige blade som hver især tilbereder grøntsagerne på hver sin måde. Lav interessante salater, pynt til dine retter for at imponere dine gæster, eller bland din spaghetti med køsovs op med sund pasta.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK SPRØJTEPOSE
69,95 kr.

Westmark sprøjtepose er af den gode kvalitet, som hjælper dig med at dekorere kage og retter. Med de 5 tyller der følger med kan man laver mange forskellige mønstre. Selve posen er lavet i lærred, som er belagt på indersiden således at den er tæt, og nem at gøre ren.

Længde 31,0 cm.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK TEPOSE STOF Ø9 CM
29,95 kr.

Westmark tepose i bomuld er lavet til at lægge mellem tekande og dets låg. På den måde kan du på en økonomisk og miljøvenlig måde få din yndlingste, lige når du ønsker det. En pose er rigeligt til en kande te.

WESTMARK ØSTERSÅBNER
79,95 kr.

Westmark Østersåbner er et godt værktøj til at åbne de seje østers. Håndtaget er lavet i ergonomisk kunststof og har en fungerbeskyttelse, så man ikke kommer til skade hvis fingrene smutter. 

Bladet er lavet i rustfrit stærkt stål og tåler derfor opvaskemaskine.