Varer fra SPRING COPENHAGEN

Spring Copenhagen er en dansk designvirksomhed med rødder i skandinavisk designtradition. De har et simpelt, men klart løfte: at inspirere til et bedre hverdagsliv.

Deres navn refererer til den sæson, hvor alt gror, men også til følelsen af foryngelse, fornyelse og fejringen af spirende ideer.

De ønsker at skabe produkter, der bliver brugt hver dag, og som inspirerer mennesker verdenen over til et bedre hverdagsliv. Hverdagsdesign til hverdagspriser, skabt til alle dem, der sætter pris på design. 

De vil inspirere dig og hjælpe dig med at skabe smukke omgivelser, hvad enten det er i dit hjem, på arbejdspladsen eller restauranten. Et komfortabelt hjem, med følelsen af sammenhold, fællesskab – et sted til at slappe af. 

Kernen i Deres virksomhed er passion. De bevæger sig hele tiden fremad ved løbende at innovere og forbedre sig. Spring Copenhagens mål er at skabe produkter, der har potentialet til at blive nye klassikere, der ældes med ynde og går i arv gennem generationer.

Gode fortællinger, god kvalitet og godt håndværk er centrale elementer i deres udvikling af meningsfuldt, brugbart og tidløst design. Design, der prissættes overkommeligt, så de fleste mennesker kan få glæde af dem. 

Deres unikke portfolio indeholder designs fra 1930erne til nu, udviklet i samarbejde med berømte, glemte, ukendte og kommende designere og idémagere.

Der er 43 varer.

Viser 1-24 af 43 element(er)
Viser 1-24 af 43 element(er)

Fri fragt over 499 kr

Hvis du køber for mere end 499 kr., betaler vi fragten.

14 Dages returret

Vi tager varer retur inden for 14 dage fra købsdato. Vi bytter til andre varer i 30 dage.

Sikker handel

Vores webshop er SSL krypteret og vi bruger et sikker og godkendt betalingssystem.