SOEHNLE

SOEHNLE BMI BADEVÆGT SENSE...
499,95 kr. 399,95 kr.

Soehnle Shape Sense Profi er en badevægt, som fungerer som en kropsanalysevægt, der genkender op til 8 forskellige brugere. Displayet er let at læse med den store oplyste flade med tal på 4,5 cm. Vægten er produceret i ekstra stærk og ekstra klart sikkerhedsglas som sikre dig den bedste oplevelse og sikkerhed. 

Vægten kan max. klare 180 kg. ad gangen og måler med 100 grams interval. Vægten bruger stålfladerne til at analysere din krop, så du kan holde øje med fedtprocent, BMI med mere.
Vægten har automatisk on/off funktion, som gør den nem at bruge og sparer på strømmen

Vægten bruger 3xAAA batterier.

Bredde 35,6 cm.
Længde 30,0 cm.
Tykkelse 2,6 cm.

SOEHNLE PERSONVÆGT MEKANISK...
249,95 kr.

Soehnle analoge personvægt er lavet i et praktisk solidt design, som ikke bruger strøm eller batteri og dermed er mindre forgængelig. Den har et stort og letlæseligt display med indbygget forstørrelsesglas. Vægten har et flot design med stort display, som gør det nemt at aflæse vægten. Det er også nemt at nulstille vægten hvis man rykker rundt på den. Den store ergonomiske platform sikrer bedre balance. Med finindstillingshjul og rengøringsvenlig plastoverflade.

Længde 29,0 cm.
Bredde 32,5 cm.
Højde 5,2 cm 

SOEHNLE ROMA KØKKENVÆGT I...
299,95 kr. 249,95 kr.

Soehnle køkkenvægt er en god og præcis køkkenvægt som ikke fylder meget i køkkenet. Den er designet, så man let kan aflæse displayet selvom der står en stor skål på den. Glasoverfladen er praktisk og nem at holde pæn og ren. Den er monteret med en sokkel af rustfrit stål, som giver vægten et stilrent design. 
Vægten er nem og intuitiv at betjene og aflæse. Den har en tara-funktion som lader dig nulstille vægten mens der stadig står noget på den. På den måde kan du veje forskellige ingredienser af i samme skål på samme tid. Vægten vejer i 1 grams interval, hvilket betyder, at den er meget præcis.
Vægten har også en smart energibesparende auto-off funktion som slukker når vægten ikke har været i brug i noget tid.

Dybde 18,3 cm.
Bredde 15,0 cm.
Højde 3,5 cm.

Vægten bruger 2 x AAA batterier (medfølger).

Der ydes 5 års garanti på dette produkt.