Kategorier
OBH ACTIFRY GENIUS 1,2 L
2.399,00 kr. 1.499,00 kr.

Actifry Genius er en ny version af den meget kendte Actifry. Det er en revolutionerende frituregryde, som tilbereder mad til hele familien og er nem at rengøre. Takket være den eksklusive dual motion teknologi tilbereder Genius maden med meget lidt eller ingen olie, da den kombinerer varm luft med nænsom omrøring. I denne version er der indbygget 9 intelligente tilberedningsfunktioner, som gør det muligt at tilberede en lang række madvarer som pommes frites, stegte ris, fisk, wokretter, grøntsager, kød, desserter og meget meget mere. 

Som de andre Actifry maskiner er Genius meget nem og simpel at bruge. Man lægger maden i skålen, med slip let belægningen, vælger det passende program, som du nemt kan se på det digitale display, og så venter du bare på, at din mad er klar. Hvis, maden er klar før du er, så vil den indbyggede funktion i maskinen holde maden lun og lækker til du selv er klar til at spise. Genius er den hidtil bedste måde at tilberede lækker mad på, med så lav fedtstof at du ikke længere behøver, at have dårlig samvittighed når du nyder dine livretter.

Kapacitet 5 portioner.
Volumen 1,2 kg.
Effekt 1520 watt.

Opskriftshæfte medfølger, og man har mulighed for at downloade en app med endnu mere inspiration.

OBH ACTIFRY ORIGINAL 1,0 L
1.899,00 kr. 799,95 kr.

ActiFry Original er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter. Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til 1 kilo og op til 4 portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask. Det er nemt at tilberede dine yndlingsretter uden du behøver at have dårlig samvittighed, da det er meget kalorielet. Det gennemsigtige låg gør det nemt at holde øje med din mad undervejs.

Kapacitet 4 portioner.
Volumen 1,0 liter.
Effekt 1400 watt.

OBH ACTIFRY SNACKING 1 KG
1.999,00 kr. 999,95 kr.

ActiFry Snacking er en unik innovation, som tilbereder en stor variation af retter. Takket være patenteret teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter. ActiFry Original har kapacitet til 1 kilo og op til 4 portioner. Den aftagelige skål har non-stick belægning og tåler maskinopvask. Det er nemt at tilberede dine yndlingsretter uden du behøver at have dårlig samvittighed, da det er meget kalorielet. Det gennemsigtige låg gør det nemt at holde øje med din mad undervejs. Med den medfølgende kurv kan du nu lave endnu flere retter end før. Her kan du tilberede lækre fisk, kager og meget andet. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Kapacitet 4 portioner.
Volumen 1,0 liter.
Effekt 1400 watt.

TEFAL FRITUREGRYDE EASY PRO
649,95 kr. 549,95 kr.

Tefal frituregryde er lavet til dig, som elsker mad tilberedt i friture. Denne maskine gør det nemt og overskueligt at tilberede maden på den ellers eksklusive måde. Den er lavet i et flot solidt design i rustfrit stål, og har en justerbar termostat, så du kan justere temperaturen som du vil have den. Den har et varmelegeme som effektivt opnår den ønskede temperatur. Låget er lavet i gennemsigtigt materiale, så du kan holde øje med maden uden at få stænk ud i køkkenet.

Effekt 2100 watt.

Kapacitet 3 liter.

Højde 30,0 cm.

Bredde 26,0 cm.

Længde 42,6 cm.