Kategorier
CONZEPT SLOW COOKER STÅL...
499,95 kr. 249,95 kr.

Conzepts slowcooker gør det nemmere end nogensinde før at invitere på lækker middag, som var det professionelt tilberedt. Du skal blot gøre ingredienserne klar, så klarer din slow cooker resten. Maden bliver tilberedt over lang tid med lavere temperaturer, så alle næringsstofferne bevares og smagen bliver mere intens. 

Slow cookeren er designet til nem brug, og du kan sagtens gøre maden færdig i god tid, da den også har en indbygget "keep-warm" funktion, som holder maden den korrekte temperatur til du er klar til at servere din mad.

Den er ideel til vegetariske gryderetter, kød og fiskeretter samt mange mange andre tilberedelser, der sparer dig tid. Du kan dermed tilberede mad nemt og sikkert over lang tid, uden at skulle tjekke til det hele tiden.

Effekt 190 watt.
Volumen 4,75 liter.

TEFAL CLASSIC RISKOGER 3,2 LTR
699,95 kr. 499,95 kr.

Tefal Classic Riskoger gør det nemt at tilberede perfekte ris hver gang. Den gør det til en leg at lave gode ris, da du bare sætter dem over og ikke behøver at bekymre dig om de brænder på eller ej. Efter risene er færdige slår den automatisk over på en hold-varm funktion, så risene holder temperaturen mens resten af maden bliver færdig, eller til anden portion.

Den indvendige skål har mål på, så man nemt kan se ris- og vandforholdene. Indikationslamperne giver signal om den er igang eller om den er på hold-varm funktion.

Der medfølger en dampindsats, til at stille oven på, hvor du med fordel kan dampe dine grøntsager.

Volumen 3,2 liter.