Kategorier
BODUM OLIE/EDDIKE DISPENSER
199,95 kr. 149,95 kr.

Bodum Olie/eddike dispenser er lavet i flot simpelt design i solidt borosilikatglas. Der er noget hjemmeligt over at have olie og eddike beholdere på køkkenetbordet eller spisebordet til enhver tid. Og så er der noget snasket ved egentligt at bruge dem ved bordet. De fleste beholdere afskærer ikke oliens strøm helt efter hældning, hvilket forårsager at olien spildes når beholderen rejses igen - og ethvert bord, især et træbord, får et slag. BISTRO Olie- og eddike beholderen kommer med et spidst plastiknæb, der skærer strømmen af ​​olie og eddike meget præcist - og dermed ingen beskidte borde. En lille silikonekugle i låget lukker beholderen når den står oprejst, og bevæger sig derefter op for at åbne låget, når flasken vippes, hvilket gør det nemmere at hælde. Beholderene er lavet af plastik, silikone og borsilikatglas. 

Højde 20,7 cm.
Diameter 9,5 cm.

CONZEPT OLIE/EDDIKESPRAY
129,95 kr. 99,95 kr.

Conzept olie-/eddike-spray sæt består af to flasker á 70,0 ml hver. De kan bruges ude i køkkenet til når du laver mad, da de fordeler olien jævnt. De kan også sættes på bordet til salaten eller maden. De er lavet i glas, og selve spray delen er lavet i BPA-fri plast.

Højde 14,7 cm.

Diameter 5,0 cm.

EVA TRIO MYFLAVOUR DRESSING...
249,95 kr.

Eva Trio Dressing Shaker er en praktisk, men også elegant dressingshaker med stor åbning foroven, der gør det er nemt at hælde ingredienserne ned i flasken. Låget holder tæt, når dressingen skal rystes sammen. 100% drypfri tud, når den hjemmelavede dressing skal dryppes over eksempelvis salaten. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke lækre dressinger eller dessertsovse der skal laves i denne.

Alle dele tåler maskinopvask.

EVA TRIO MYFLAVOUR...
299,95 kr.

Eva Trio oliekaraffel er en praktisk, men også dekorativ olieflaske. Det er op til fantasien, hvad olien skal smage af. Olieflasken har et aftageligt spyd til aromaafgivende smagselementer som f.eks. urter, frugter og krydderier. Enkelt og smagfuldt. Olieflaskens hældekrave sikrer 100% drypfri servering.

Alle dele tåler maskinopvask.

GRAND CRU DRESSINGSHAKER 25 CL
169,95 kr.

Rosendahl Grand Cru dressing shaker er uundværlig. Som en hyldest til det skandinaviske køkken og en kærlighedserklæring til godt grej lancerer Rosendahl to Grand Cru musthaves – dressingshaker og marinadeglas med pensel. Nyhederne sætter krydderi på sæsonens salater og grillretter i et design, der går direkte fra køleskab til bord, og bejler desuden ekstra til gastromanden i huset med sit underspillede udtryk i klart glas med sort plast.

Lækker, elegant og multifunktionel Grand Cru-dressing-shaker fra Rosendahl. Dressing-shakeren er perfekt til opbevaring, tilberedning og servering af hjemmelavede dressinger. Den er 14 cm høj med en diameter på 7,5 cm og består af en beholder i klart glas med klassiske Grand Cru-facetter samt et sort plastiklåg. Låget har easy-open Pushbutton og en 360 graders hældeflade, der gør det nemt at dosere dressingen. Bland ingredienserne, shake og server – overskydende rester kan blot stilles direkte på køl.

Diameter 8,5 cm.
Højde 14,5 cm.
Volumen 25,0 cl.

WESTMARK OLIE/EDDIKE SPRAY...
149,95 kr.

Westmark olie og eddike spray sæt er en elegant dou lavet i glas og rustfri stål. Disse gør det nemt at præcisere hvor man vil have sin olie og eddike, og gør endda salaten sundere, da væskerne bliver spredt bedre, uden man går på kompromis med smagen.

Hver flasken kan indeholde 100 ml.

Der er 5 års garanti på dette produkt.