Kategorier
KRUPS TRIO ÆGGEKOGER
299,95 kr. 249,95 kr.

Krups æggekoger med plads til 3 æg, gør det nemt at tilberede de perfekte æg hver gang, og så tager den ikke meget plads i køkkenet. Der medfølger et vandmålebægre med æggeprikker, så det er nemt at holde styr på vandmængden og kan styre hvordan du ønsker dem tilberedt. Æggekogeren har en høj slip let evne, så den er nem at rengøre efter brug. Når æggekogeren er færdig giver den et lydsignal, så du ved når dine æg er klar. Størrelsen gør, at den passer rigtig godt ind i små køkkener, eller campingvognen.

KRUPS ÆGGEKOGER TIL 7 ÆG
349,95 kr. 299,95 kr.

Krups æggekoger til 1-7 æg, gør det nemt at tilberede de perfekte æg hver gang. Et vandmålebægre følger med maskinen, som gør, at du kan få dine æg lige som du vil have dem. Æggekogeren har en høj slip let evne, så den er nem at rengøre efter brug. Når æggekogeren er færdig giver den et lydsignal, så du ved når dine æg er klar.

Maskinen er nem at holde ren og alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen.

Effekt 350 watt.

SEVERIN ÆGGEKOGER 1-6 ÆG
199,95 kr.

Severin æggekoger har plads til op til 6 æg. Med denne æggekoger kan du koge æg lige som du vil have dem hver gang. Apparatet er lavet af kunsttof og rustfrit stål, selve varmepladen er lavet med en slip let belægning på, så den er nem at rengøre. Delene som kan tages fra kan gå i opvaskemaskinen. Der medfølger vandmåler og æggeprikker. Når den er færdig med at koge giver den et lydsignal.

Effekt 400 watt.

WMF ÆGGEKOGER TIL 2 ÆG
449,95 kr. 299,95 kr.

WMF Æggekoger til 2 æg er en i serien af en essentielle køkkenmaskiner, som er designet meget kompakt, så det passer ind i de små hjem. De er lavet i høj kvalitet og i et stilet, funktionelt design.

Pladsbesparende mini æggekoger til et eller to æg størrelse S til XL. Det gennemsigtige låg af høj kvalitet Tritan er fri for BPA, stabil og let at rengøre. Med det integrerede målebæger afmåles mængden af ​​vand svarende til æggets størrelse og den ønskede grad af hårdhed. Når æggene er klar til vil du høre et akustisk signal.