SEVERIN

SEVERIN KOGEPLADE DOBBELT...
499,95 kr.

ON kogeplade med to støbejernskogeplader. Den lille kogeplade er 15 cm i diameter og bruger 800 watt. Den store kogeplade er 18,5 cm i diameter og bruger 1500 watt. Apparatet har det man kalder en Thermosikring – den beskytter mod overophedning, så du trygt og sikkert kan anvende kogepladerne. Perfekt til sommerhuset, lejlighed, kollegieværelset, tekøkkenet, kolonihuset eller som ekstra derhjemme til f.eks. specielle lejligheder, hvor man har brug for lidt ekstra gryder ad gangen. Kogeplader bruges ofte dagligt i hjemmet, så det er vigtigt de fungere optimalt, og denne er hurtig klar til brug. Temperaturen indstilles med den trinløse indstillingsfunktion.

Bredde 50,0 cm.
Dybde 25,8 cm.
Højde 6,0 cm.

SEVERIN KOGEPLADE ENKELT...
399,95 kr.

ON kogeplade med støbejernskogeplade. Apparatet har det man kalder en Thermosikring – den beskytter mod overophedning, så du trygt og sikkert kan anvende kogepladerne. Perfekt til sommerhuset, lejlighed, kollegieværelset, tekøkkenet, kolonihuset eller som ekstra derhjemme til f.eks. specielle lejligheder, hvor man har brug for lidt ekstra gryder ad gangen. Kogeplader bruges ofte dagligt i hjemmet, så det er vigtigt de fungere optimalt, og denne er hurtig klar til brug. Temperaturen indstilles med den trinløse indstillingsfunktion.

Bredde 24,0 cm.
Dybde 25,8 cm.
Højde 6,0 cm.

Effekt 1500 watt.

SEVERIN MIKROBØLGEOVN 20 L...
799,95 kr. 499,95 kr.

Severin hvid mikrobølgeovn er smart og enkel at betjene. Den har enkle programmer og en timer indbygget. Det praktiske og kompakte design gør, at den er særdeles velegnet til små hjem, sommerhuse eller campingvogne. Tiden, programmet og effekten kan nemt indstilles så det passer til dit behov.

Effekt 700 watt.

Volumen 20,0 liter.

Udvendige mål

Højde 25,0 cm.

Bredde 45,0 cm.

Dybde 34,0 cm.

SEVERIN MIKROOVN 20 L...
799,95 kr. 699,95 kr.

Severin mikrobølgeovn er smart og enkel at betjene. Den har enkle programmer og en timer indbygget. Det praktiske og kompakte design gør, at den er særdeles velegnet til små hjem, sommerhuse eller campingvogne. Tiden, programmet og effekten kan nemt indstilles så det passer til dit behov. Selve drejetallerkenen er 24,5 cm i diameter. 

Effekt 700 watt.

Volumen 20,0 liter.

Udvendige mål

Højde 26,2 cm.
Bredde 45,2 cm.
Dybde 35,2 cm.

SEVERIN REJSEKEDEL 0,5 L
169,95 kr.

Severin rejsekedel er en lille og kompakt, men stadig effektiv el-kedel, som du kan have med dig, når du er på farten, på båden, i campingvognen, eller ude i verden et sted, hvor kogt vand ikke lige er så nemt at komme til. Severin rejsekedel er en smart lille kedel med en kapacitet på bare 0,5 liter. Den er praktisk og indeholder to kopper og skeer som nemt passer nede i den for at spare på pladsen. Kedlen har et skjult varmelegeme, og kandens låg kan klappes op. Hældetuden er lavet med en sikkerhedssi. Denne lille kande sikrer dig en god te eller kaffe uden at gå på kompromis med kvaliteten af produktet. Desuden har kedlen tørkogningssikring og dampstopatumatik. Den er kombatibel med spændinger fra 115 til 230 volt.

Effekt 650 watt.

SEVERIN REJSESTRYGEJERN
249,95 kr.

Severin Rejsestrygejern med eller uden damp er et meget lille og kompakt strygejern, som rent faktisk kan bruge damp til at stryge med, hvilket gør det meget nemmere og mere effektiv på trods af de kun 1000 watt. Det er så lille og let, at du nemt kan have det med på dine rejser. Det tager endda selv højde for om det er 110 volt eller 230 volt, så du ikke behøver, at tænke over det. Vandtanken er på 50 ml, det er som regel nok til et par skjorter eller kjoler. Sålen er lavet i rustfrit stål og med en ekstra smal spids, som hjælper dig med at komme omkring knapper. Håndtaget kan foldes ned så den fylder endnu mindre.

Helt generelt fungerer den præcis som et normalt strygejern, men er designet til den den som rejser meget.

Effekt 1000 watt.
Spænding 110-230 volt.

Inklusiv målebægre til påfyldning.

SEVERIN ÆGGEKOGER 1-6 ÆG
199,95 kr.

Severin æggekoger har plads til op til 6 æg. Med denne æggekoger kan du koge æg lige som du vil have dem hver gang. Apparatet er lavet af kunsttof og rustfrit stål, selve varmepladen er lavet med en slip let belægning på, så den er nem at rengøre. Delene som kan tages fra kan gå i opvaskemaskinen. Der medfølger vandmåler og æggeprikker. Når den er færdig med at koge giver den et lydsignal.

Effekt 400 watt.