Kategorier
GRAND CRU CHAMPAGNEGLAS 24 CL.
169,95 kr. 99,95 kr.

Disse glas fra Rosendahl Grand Cru er lavet til mousserende vine. Formen giver mulighed for at din champagne udvikler sig samt samtidig koncentrere duftende, for det bedste sanseindtryk. De har en god tyngde, og ligger rigtig godt i hånden.

Grand Cru glas er lavet i solidt klart glas, med det ikoniske simple design. Brug dem til vine, drinks eller flotte desserter. Hele Grand Cru serien består af en komplet kollektion til dit hjem og dit middagsbord. Serien med dets simple design danner fokus om maden og fremhæver dets gode kvaliteter.

Kan gå i opvaskemaskinen på maks 55ºC.

Volumen 24,0 cl.

Højde 23,0 cm.

Diameter 7,0 cm.

HARVEY CHAMPAGNESKÅL 4-PAK
119,95 kr. 49,95 kr.

Champagneskål i serien Harvey fra Aida tilbyder moderne glas i et facetsleben design. Den populære retro stil er kommet tilbage i god kvalitet til en fornuftig pris. Serien tilbyder mange forskellige former og størrelser af glas, som passer godt sammen, og har mange anvendelsesmuligheder - det er kun fantasien, der sætter grænser. Tåler maskine opvask.

Pakke med 4 glas.

Højde 13,5 cm.

Diameter 10,5 cm.

HOLMEGAARD PERFECTION...
719,70 kr. 499,95 kr.

Skyd festen i gang med champagneglasset fra Perfection. Tom Nybroe har skabt Perfectionserien med fokus på optimal og nænsom behandling af de ædle druer. Når du skænker champagne så husk, at de festlige bobler skal skænkes nænsomt langs indersiden af glasset for at bevare så meget af den originale smag og af boblerne som muligt. Champagneglasset har en stor overflade, der lader champagnen udvikle sine smags- og duftnuancer. Gaveæske med seks stk. En god gaveide – ikke mindst til dig selv. 

HOLMEGAARD PERFECTION...
779,70 kr. 499,95 kr.

Cocktailglasset fra Tom Nybroes Perfectionserie rummer 38 cl, og passer perfekt til alt fra urbane cosmopolitans til en kugle forfriskende sorbet mellem retterne. Glasset er en del af en komplet glasserie udviklet med fokus på optimal og nænsom behandling af vin. Kommer i en gaveæske med seks stk. En god gaveide – ikke mindst til dig selv.

LYNGBY CHAMPAGNESKÅL 4-PAK
149,95 kr. 99,95 kr.

Lyngby Glas Juvel Champagneskål er fremstillet i EU kvalitet. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk, der med sit tidløse design fremstår som et klassisk glas. Glasset kan bruges både som champagneglas, cocktail glas eller til desserter og forretter. Man kan med fordel peppe traditionelle retter op med dette glas for at overraske sine gæster.

Den passer ind i alle borddækninger og er nem at rengøre. Den kan også gå i opvaskemaskine på glasprogram eller maks 55ºC.

Der er 4 stk. i en pakke.

Volumen 34,0 cl.

 

PREMIUM CHAMPAGNESKÅL 39...
199,95 kr. 99,95 kr.

Rosendahl Premium er en serie af højkvalitets glas, som vil pryde ethvert selskab. Formen på glasset optimerer vinens udvikling, så du får den fulde smagsoplevelse af vinen. Glasset har en god vægtbalance og form som derfor gør, at det er nemt og rart at have i hånden. Ud over det er disse champagneskåle også egnet til at servere snacks eller desserter i. Glassene komplimenterer desserter som is og mousse.

Volumen 39,0 cl.

Højde 16,5 cm.

Diameter 12,0 cm.