Kategorier
GRAND CRU COGNACGLAS 40 CL....
169,95 kr. 99,95 kr.

Disse glas fra Rosendahl Grand Cru er lavet til cognac og brandy. Formen giver mulighed for din drink at udvikle sig samt samtidig koncentrere duftende, for det bedste sanseindtryk. De har en god tyngde, og ligger rigtig godt i hånden.

Grand Cru glas er lavet i solidt klart glas, med det ikoniske simple design. Brug dem til cognac, brandy eller andre spirits. Hele Grand Cru serien består af en komplet kollektion til dit hjem og dit middagsbord. Serien med dets simple design danner fokus om maden og fremhæver dets gode kvaliteter.

Kan gå i opvaskemaskinen på maks 55ºC.

Volumen 40,0 cl.

Højde 13,5 cm.

Diameter 7,0 cm.

GRAND CRU SNAPSEGLAS 4 CL....
129,95 kr. 99,95 kr.

Disse glas fra Rosendahl Grand Cru er lavet til snaps og shots, de har en god tyngde, og ligger rigtig godt i hånden samt er utroligt solide.

Grand Cru glas er lavet i solidt klart glas, med det ikoniske simple design med rillerne. Brug dem til shots, snaps eller anretninger af snacks desserter eller miniretter. Hele Grand Cru serien består af en komplet kollektion til dit hjem og dit middagsbord. Serien med dets simple design danner fokus om maden og fremhæver dets gode kvaliteter.

Kan gå i opvaskemaskinen på maks 55ºC.

Volumen 4,0 cl.

Højde 7,1 cm.

Diameter 3,0 cm.

GRAND CRU SPIRITUSGLAS 24...
149,95 kr. 99,95 kr.

Disse glas fra Rosendahl Grand Cru er lavet til aperitif og hvidvin til at servere lige før middagen, de har en god tyngde, og ligger rigtig godt i hånden. Den tulipanformede top gør, at smags nuancerne virkelig bliver fremhævet.

Kan gå i opvaskemaskinen på maks 55ºC.

Volumen 24,0 cl.

Højde 20,0 cm.

Diameter 7,4 cm.

HARVEY SHOTGLAS 4-PAK 4,7 CL.
69,95 kr. 39,95 kr.

Aida Shotsglas i serien Harvey fra Aida tilbyder moderne glas i et facetsleben design. Den populære retro stil er kommet tilbage i god kvalitet til en fornuftig pris. Serien tilbyder mange forskellige former og størrelser af glas, som passer godt sammen, og har mange anvendelsesmuligheder - det er kun fantasien, der sætter grænser. Tåler maskine opvask.

Shotsglassene er lavet robuste så de kan holde til lidt af hvert, mens de stadig er stilet og nemme at rengøre.

Pakke med 4 glas.

LYNGBY COGNAC GLAS 4-PAK 67 CL
149,95 kr.

Lyngby Glas Cognacglas ligger godt i hånden. Nyd den skønne, gyldne drik i dette store, klassisk udformede cognacglas, der lader smag og duft udfolde sig optimalt, mens varmen fra din hånd tempererer glassets indhold.

Volumen 69,0 cl.

LYNGBY ROMGLAS 4-PAK
149,95 kr.

Den elegante form giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk der med sit tidlæse design fremstår som et klassisk glas. Et rigtigt romglas skal være tulipanformet, det er netop tulipanformen som intensiverer og øger rommens duft og smag. En rom skal helst nydes ren ved stuetemperatur (18-20 grader).

Formen på glasset giver en øget overflade for rommen at udvikle sig på samt en smal åbning som holder på den aromatiske duft. Ud over det gør formen at glasset ligger yderst godt i hånden.

Volumen 29,0 cl.

6 stk. i en pakke.

LYNGBY SHOTGLAS 5 CL 4-PAK...
199,95 kr. 149,95 kr.

Lyngby Shotglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. Shotglassene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare drinks. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte desserter eller til at sætte dine breadsticks eller pesto ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvad end der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 5,0 cl.

LYNGBY SNAPSEGLAS 4-PAK...
299,95 kr. 199,95 kr.

Lyngby snapseglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. Snapseglassene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare snaps. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte desserter eller til at sætte dine snacks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvad end der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 5,0 cl.

PREMIUM SNAPSEGLAS 5 CL. 2...
169,95 kr. 79,95 kr.

Rosendahl Premium er en serie af højkvalitets glas, som vil pryde ethvert selskab. Formen på glasset optimerer snapsens udvikling, så du får den fulde oplevelse af vinen. Glasset har en god vægtbalance og form som derfor gør, at det er nemt og rart at have i hånden. 

Volumen 5,0 cl.

Højde 12,4 cm.

Diameter 4,7 cm.

PREMIUM SPIRITUSGLAS 23 CL....
199,95 kr. 79,95 kr.

Rosendahl Premium er en serie af højkvalitets glas, som vil pryde ethvert selskab. Formen på glasset optimerer vinens udvikling, så du får den fulde smagsoplevelse af vinen. Glasset har en god vægtbalance og form som derfor gør, at det er nemt og rart at have i hånden. Dette glas kan bruges til mange spirits, inklusiv dessertvin med mere. 

Volumen 23,0 cl.

Højde 20,9 cm.

Diameter 7,25 cm.