Kategorier
BEURER MASSAGEAPPARAT
599,95 kr. 399,95 kr.

Beurer massageapparat er lavet ergonomisk korrekt og har en god tyngde så du nemt kan give dig selv og andre en lækker massage uden at bruge mange kræfter. Det gør det også meget lettere at udføre rygmassage, da apparatet med sin udformning læner sig mod kroppen. 

Massageapparatet anvender tappemassage for at komme grundigt ind og løse dine spændinger på en effektiv og langtidsholdbar måde. 

Det er muligt at indstille intensiteten af hastigheden på massagen, så du kan få det lige som du selv har behov for det. Justeringen er trinløs, hvilket gør den meget nemmere at tilpasse efter det du foretrækker.

Med massageapparatet kan du også give dig selv infrarød lysterapi, som giver varme i musklerne. Det afhjælper også mod spændinger og knuder.

I pakken medfølger der 3 massagehoveder som hver især giver et specielt resultat. Skift imellem dem med jævne mellemrum for at prøve noget nyt, eller find din yndlings og brug den.

Ledningen er lang og er monteret i et fleksibelt led på apparatet, så den er nemt at bruge uden ledningen kommer i vejen. 

Der er 3 års garanti på produktet.

 • Features
 • Tappemassage

  Effektiv og afslappende tappemassage.

 • Regulering af hastighed

  Trinløs justering af hastigheden.

 • Varmefunktion

  Forbedrer blodcirkulation.

 • Tilbehør

  3 forskellige massagehoveder.

 • Garanti

  3 års garanti.

 

OBH MASSAGEAPPARAT MED INFARØD
799,95 kr. 399,95 kr.

OBH massagdeapparat med infrarød funktion er det rigtige apparat for en ægte massageoplevelse. Den er ideel til spændte og trætte muskler og har 2 forskellige massage indstillinger; massage og massage sammen med infrarød varme. Ud over det har den 5 forskellige hastighedsindstillinger. Massageapparatet har gummibelagt håndtag, som giver et godt og behageligt greb. Drifttiden per massagebehandling er ca. 20 minutter. 

Ved brug anbefales det at finde et komfortabelt sted ved en stikkontakt. Massageapparatet har fire typer udskifteligt tilbehør, der anvendes afhængigt af, hvilken type massage man ønsker.

Effekt 22 watt.