LYNEL FATNING E27 HVID
29,95 kr.

Hvid fatning i størrelse E-27.

Den passer til store fatninger og kan nemt samles med en lampeledning, så man selv kan skabe lige den lampe man har brug for.

LYNEL FATNING MIGNIN E-14 HVID
29,95 kr.

Hvid fatning i størrelse E-14.

Den passer til små fatninger og kan nemt samles med en lampeledning, så man selv kan skabe lige den lampe man har brug for.

LYNEL FORLÆNGERLED HUN HVID
29,95 kr.

Har din forlængerledning brug for et lyt forlængerled eller har du planer om at lave din helt egen forlængerledning er dette forlægerled det du har brug for. Ud over, at du kan tilslutte alle slags apparater, så har den også en ekstra høj kant som beskytter dit tilsluttede stik mod slag og slid.

LYNEL GENNEMGANGSAFBRYDER HVID
24,95 kr.

Gennemgangsafbryder kan monteres på ledninger, hvis man vil have mulighed for at tænde direkte på ledningen i stedet for nede på stikket.
Afbryderen bruges ofte på lamper, og kan nemt monteres.

LYNEL KLEMMERÆKKE
24,95 kr.

Klemmerækkerne bruges til samling af ledninger.

LYNEL SVANEHALS HVID
49,95 kr.

Svanehals til ophænge af lamper i loftet. Før ledningen igennem svanehalsen og oplev, at din lampe flot og sikkert kan monteres i loftet hvor du ønsker det. Svanehalsen sikrer, at din lampe ikke hænger og tønger i ledningen, men er ophængt korrekt.

Skrue medfølger.

PHILIPS HUE SMART PLUG
229,95 kr.

Philips Hue Smart Plug er den smarteste stikkontakt. Den gør, at enhver lampe - selv en, du ikke kan sætte en Hue pære i - kan blive til et intelligent lys, så du kan styre den ved hjælp af Hue appen eller din stemme. Brug Bluetooth til øjeblikkelig styring af lyset eller opret forbindelse til en Hue Bridge, for at få adgang til flere funktioner.

Philips Hue Smart plug er designet til at passe ind i ethvert miljø. Ved hjælp af det kompakte, diskrete design kan du slutte enhver lampe til dit Hue system med en Smart plug uden ekstra ledninger og besvær. Smart plug fungerer også med andre apparater.

Philips Hue er et system af LED belysning, som gør det nemt for dig at spare på strømmen samt styre og planlægge dit lys hjemmefra såvel andetsted fra. Hue har indbyggede programmer til dig i hverdagen, men også når du er på ferie, så du ikke længere har brug for døgnure. Hue kan også synkroniseres til din musik, tv og konsol for ekstra fængende effekter.

Højde 8,4 cm.
Længde 5,1 cm.
Bredde 5,1 cm.

SIKRING DO 10 AMP
39,95 kr.

Standard smeltesikring passer til de fleste gruppetavler.

10 amp.

Der er 5 stk. i en pakke.

SIKRING DO 13 AMP
39,95 kr.

Standard smeltesikring passer til de fleste gruppetavler.

13 amp.

Der er 5 stk. i en pakke.

SIKRING DO 16 AMP - 5 STK.
39,95 kr.

Standard smeltesikring passer til de fleste gruppetavler.

16 amp.

Der er 5 stk. i en pakke.