GLOBAL

GLOBAL BENUDTAGER 13 CM GS-29
399,95 kr. 299,95 kr.

Global Benudtageren er udviklet til at fjerne de genstridige ben fra friske fisk. Med denne benudtager, skal man ikke længere kæmpe for at lave den gode benfri fisk. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Benudtageren er ikke en undtagelse, og er en oplagt tilføjelse til samlingen hos de hjemmekokke som elsker at kokkerere retter med fisk.

Længde 13,0 cm.

GLOBAL BRØDKNIV 15 CM GS-14
769,95 kr. 399,95 kr.

Bladet på denne Global Brødkniv er blot 15 cm og kniven er derfor velegnet og nemt håndterbar sammen med brødkurven til morgenrundstykkerne. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Skabt uden samlinger og derfor meget hygiejnisk.

Længde 26,0 cm.

GLOBAL BRØDKNIV 22 CM G-9
999,95 kr. 499,95 kr.

Med Global Brødknivens lange blad på 22 cm kan du med én glidende bevægelse skære fine skiver af selv det nybagte, porøse brød. Kniven er samtidig velegnet til store grøntsager som fx kål eller grøntsagsknolde. Globalseriens fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber, der gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Kniven er skabt uden samlinger og er derfor ultrahygiejnisk og nemt at rengøre. 

Længde 34,0 cm.

GLOBAL CHEFKNIV 20 CM G-2
999,95 kr. 499,95 kr.

Global Kokkekniv er godt sted at starte knivsamlingen. Kniven har et blad på 20 cm. Den er skabt med højt blad, der giver plads til at støtte med knoerne for en god kontrol over kniven. Den skarpe hæl, der gør det nemt at få hul på fx tomatskallen uden at mase og risikere, at den smutter. Globals fokus på ergonomi, design og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke.

Længde 32,0 cm.

GLOBAL FILETKNIV 16 CM G-21
969,95 kr. 699,95 kr.

Global Filetkniv har et smalt fleksibelt blad så du kan komme helt tæt på - og rundt om benet. Kniven har et blad på 16 cm. Grebet er udstyret med en ’stop-funktion’, så kniven ikke smutter. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke.

Globalknivene er lavet i CROMOVA 18 som er en stålblanding som også indeholder carbon, molybdenum og vanadium. Til sammen giver det stålet en ultra finhed, som gør at de kan gøres ekstra skarpe uden at tage skade. Det gør også at det har en speciel god modstand overfor rustdannelse. Dette er en af grundende til, at Globalknive er så skarpe og holder længere end andre knive.

Længde 30,0 cm.

GLOBAL FORKLÆDE SORT
349,95 kr. 199,95 kr.

Lækkert stilrent forklæde fra Global, som holder til at blive brugt uden at miste sit look vask efter vask. Det er lavet i en lækker damask vævet kvalitet, som består af 40% hør og 60% bomuld. Du vil derfor få et forklæde i en kraftigt, struktureret og ikke mindst holdbar kvalitet. Global GKT-010 forklædet har justerbare hovedstrop samt en praktisk strop ved lommen til viskestykket eller grilltangen og vil sikre, at du står knivskarp, når du brillierer i køkkenet.

Forklædet er lavet i 40% hør og 60% bomuld. Vaskes ved 60°C.

Bredde 92,0 cm.
Højde 95,0 cm.

GLOBAL FORSKÆRERKNIV 21 CM G-3
999,95 kr. 499,95 kr.

Det lange blad på 21 cm på Global Forskærerkniven gør den særligt god til at skære kød i tynde skiver, mens den skarpe hæl gør det nemt at få hul på grøntsagerne uden at mase. Globals fokus på ergonomi, design og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. 

Længde 33,0 cm.

GLOBAL GRILLHANDSKE SORT
199,95 kr. 129,95 kr.

Global Grillhandske er den eneste du har brug for. Den praktiske, sorte grillhandske fra Global med praktiske silikone dupper sikrer, at du har et godt greb og er godt beskyttet ved håndtering af ovn, grill eller varme gryder i den daglige madlavning. Grillhandsken har et flot og enkelt udtryk, og den er fremstillet i en lækker damaskvævet blanding af hør og bomuld, der giver den struktur og holdbarhed. GKT-020 er en grillhandske, der går langt op ad armen, så du får den bedst mulige beskyttelse – selvfølgelig i et moderne og stilrent design.

Grillhandsken er lavet i 40% hør og 60% bomuld. Vaskes ved 60°C.

Bredde 17,0 cm.
Højde 40,0 cm.

GLOBAL GRYDELAPPER 2 STK SORT
199,95 kr. 129,95 kr.

Med Globals grydelapper får du et lækkert stilrent design, som passer ind i det moderne køkken. Med små silikone dupper sikrer du et fast greb i varme gryder og bradepander i køkkenet, eller ved grillen udendørs. Her får du 2 stk. grydelapper fra Global i en kraftig sillebensvævet hør- og bomuldsblanding. De sorte grydelapper måler 22 x 22 cm, og de matcher selvfølgelig de øvrige køkkentekstiler fra Global, herunder grillhandske og forklæde.

Grydelapperne er lavet i 40% hør og 60% bomuld. Vaskes ved 60°C.

Bredde 22,0 cm.
Højde 22,0 cm.

GLOBAL GRØNTKNIV MED...
869,95 kr. 599,95 kr.

Global Santuko Grøntsagskniv er skabt med Granton-skær – også kaldet ’luft-skær’. Mønstret er udformet, så råvarerne nemt slipper bladet, da luft-skæret sørger for mindre kontakt med råvarerne. Det høje, let buede blad giver plads til at støtte med knoerne, så du får en god kontrol over kniven, der kan føres i en vuggende bevægelse hen over skærebrættet uden at løfte den. Kniven har et blad på 14 cm.

Globalknivene er lavet i CROMOVA 18 som er en stålblanding som også indeholder carbon, molybdenum og vanadium. Til sammen giver det stålet en ultra finhed, som gør at de kan gøres ekstra skarpe uden at tage skade. Det gør også at det har en speciel god modstand overfor rustdannelse. Dette er en af grundende til, at Globalknive er så skarpe og holder længere end andre knive.

Længde 26,0 cm.

GLOBAL GRØNTSAGSKNIV 14 CM...
769,95 kr. 399,95 kr.

Global Grøntsagskniv er skabt med et højt blad, der giver plads til at støtte med knoerne for en god kontrol over kniven. Kniven har et blad på 14 cm. Bladets runding betyder, at kniven kan føres i en vuggende kontrolleret bevægelse, uden at du behøver at løfte kniven fra skærebrættet. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. 

Længde 26,0 cm.

GLOBAL GRØNTSAGSKNIV 18 CM G-5
999,95 kr. 499,95 kr.

Global Grøntsagskniv har et højere blad end andre knive. Det giver plads til støtte med knoerne og meget bedre kontrol over kniven, hvilket er meget anvendeligt ved forberedelse af grøntsagerne. Bladets runding betyder, at kniven kan føres i en vuggende, kontrolleret bevægelse, uden at du behøver at løfte kniven fra skærebrættet. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Selve bladet er 18,0 cm, hvilket gør at man nemmere kan skære gennem ingredienserne.

Længde 30,0 cm.

GLOBAL GS-2 KOKKEKNIV 13 CM
769,95 kr. 499,95 kr.

Global Kokkekniv er godt sted at starte knivsamlingen. Kniven er udstyret med et kort blad, der gør det nemt at komme helt tæt på de råvarer, du arbejder med. Kniven har et blad på 13 cm. Den knivskarpe hæl gør det nemt at få hul på fx tomatens skal uden at mase. Globals fokus på ergonomi, design og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke.

Globalknivene er lavet i CROMOVA 18 som er en stålblanding som også indeholder carbon, molybdenum og vanadium. Til sammen giver det stålet en ultra finhed, som gør at de kan gøres ekstra skarpe uden at tage skade. Det gør også at det har en speciel god modstand overfor rustdannelse. Dette er en af grundende til, at Globalknive er så skarpe og holder længere end andre knive.

Længde 25,0 cm.

GLOBAL KERAMISK STRYGESTÅL...
1.249,95 kr. 799,95 kr.

Global Strygestål er af højeste kvalitet og hjælper dig med at passe godt på dine knive. Skarphed er det vigtigste og sikreste når det kommer til køkkenknive. Med de rigtige redskaber og vedligehold kan du bevare dine Global knives professionelle standard. Strygestålet anvendes til at rette knivsæggen op, mens selve slibningen bør foregå på slibesten. Sørg altid for at holde kniven i samme vinkel, mens du stryger. Den anbefalede vinkel til slibning af Globalknive er ca. 10-15 grader. Husk at selv få strøg gør en stor forskel.

Længde 26,0 cm.

GLOBAL KNIVMAGNET 41 CM...
1.399,95 kr. 999,95 kr.

Med knivmagneten fra Global har du dine knive lige ved hånden, når du skal bruge dem. Den sparer dig både plads og giver dig et bedre overblik når du skal bruge en kniv. Knivmagneten har Globalseriens karakteristiske design og stålkvalitet. Globalserien har fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber. Dette gør serien meget populær hos både professionelle kokke og amatørkokke. 

Længde 41,0 cm. 

GLOBAL KNIVSLIBER H-220 GB
399,95 kr. 299,95 kr.

Global Shinkansen knivsliber.

Det er vist, at skarpheden er alfa og omega for fornøjelsen og sikkerheden ved at arbejde med dine knive. Shinkansen-knivsliberen er vinklet, så den passer præcis til anbefalingerne for slibning af japanske knive. Fyld kammeret med vand. Det renser stenene og forhindrer metallet i at opvarme. Træk knivbladet lodret frem og tilbage gennem den hvide sten 7-8 gange. Gentag i den lyserøde sten, og vask herefter kniven af i hånden. Sliberen kan bruges til alle former for knive med glat blad.

Stenene er keramisk fremstillet, og holderen er lavet i solidt kunststof.

Længde 20,0 cm.

GLOBAL KNIVSLIBER STOR H-440
499,95 kr. 399,95 kr.

Global knivsliber i den store udgave. Dette er umiddelbart det vigtigste i din globalsamling. Skarpheden er alfa og omega for fornøjelsen ved at arbejde med dine knive. H-440GB Universalknivsliberen er skabt, så den passer til slibning af både europæiske og japanske knive. Fyld kammeret med vand. Det renser stenene og forhindrer metallet i at opvarme. Træk knivbladet lodret frem og tilbage gennem den hvide sten 7-8 gange. Gentag i den lyserøde sten, og vask herefter kniven af i hånden. Sliberen kan bruges til alle former for knive med glat blad.

Længde 22,5 cm.

GLOBAL KOKKEKNIV 13 CM GS-3
769,95 kr. 399,95 kr.

Global Kokkekniv er godt sted at starte knivsamlingen. Kniven er udstyret med et kort blad, der gør det nemt at komme helt tæt på de råvarer, du arbejder med. Kniven har et blad på 13 cm. Den knivskarpe hæl gør det nemt at få hul på fx tomatens skal uden at mase. Globals fokus på ergonomi, design og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke.

Længde 26,0 cm.

GLOBAL MINI CHOPPER 8 CM...
899,95 kr. 599,95 kr.

G-102 fra GLOBAL er en mini chopper, der har trods sin lille størrelse på 8 cm en god tyngde i hånden. Den er designet i ét stykke i Yoshikins japanske CROMOVA 18 stål, som er kendt for sin holdbar og styrke. Tag den med på tapas bordet til at skære ost, pølse og skinke eller brug den til de små opgaver i køkkenet som at hakke krydderurter, nødder eller chokolade.

Globalknivene er lavet i CROMOVA 18 som er en stålblanding som også indeholder carbon, molybdenum og vanadium. Til sammen giver det stålet en ultra finhed, som gør at de kan gøres ekstra skarpe uden at tage skade. Det gør også at det har en speciel god modstand overfor rustdannelse. Dette er en af grundende til, at Globalknive er så skarpe og holder længere end andre knive.

GLOBAL ORIENTALSKKNIV 18 CM...
999,95 kr. 499,95 kr.

Global Orientalskkniv har et højere blad end andre knive. Det giver plads til støtte med knoerne og meget bedre kontrol over kniven, hvilket er meget anvendeligt ved forberedelse af grøntsagerne. Bladets øgede runding betyder, at kniven kan føres i en vuggende, kontrolleret bevægelse, uden at du behøver at løfte kniven fra skærebrættet. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Selve bladet er 18,0 cm, hvilket gør at man nemmere kan skære gennem ingredienserne.

Længde 30,0 cm.

GLOBAL OSTEKNIV 10,5 CM GS-95
699,95 kr. 499,95 kr.

Global GS-95 Ostekniven gør det let at skære alle slags oste. Det skarpe blad og de store udstansninger på kniven gør, at der ikke skabes undertryk når osten skæres. Selv de helt bløde og fede oste vil kunne skæres præcist uden at smuldre eller klæbe til kniven. Ostekniven er forsynet med de karakteristiske mønstre fra Global, der giver et sikkert og godt greb om kniven, når osten skæres. Det rene og klassiske design gør kniven smuk at have liggende på ostebordet og tager sig flot ud med alle typer af stel.

GLOBAL SALATTANG/PASTATANG...
299,95 kr. 199,95 kr.

Global salat og pastatang hjælper med at holde styr på den slags mad som nemt falder a gaflen eller skeen. Få styr på pasta og spaghetti med tangen. De praktiske gribetænder forhindrer spaghettien i at slippe væk under servering. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Hjemmekokken vil sætte pris på den nemhed tangen giver ved anretning og servering.

Længde 23,0 cm.

GLOBAL SALT OG PEBERKVÆRN
999,95 kr. 599,95 kr.

Global salt og peber kværne er lavet i samme stil og kvalitet som de kendte knive af samme mærke.

Peber er verdens mest anvendte krydderi. Kulinarisk fås den bedste pebersmag, hvis maden krydres med friskkværnet peber. Peberkværnen fra GLOBAL er designet til at maksimere smag og aroma, hvor det robuste, keramiske kværneværk kan indstilles til at male peberet i den ønskede grovhed. Den stilrene peberkværn fra GLOBAL måler 19 cm i højden og er produceret i rustfrit stål.

Salt er en smagsforstærker, der medvirker til at fremhæve råvarernes egen smag. Saltkværnen fra GLOBAL er designet til at knuse alt fra groft havsalt, bjergsalt til sydesalt, hvor det keramiske kværneværk kan indstilles til at kværne saltet i den ønskede finhed. Her får du en robust saltkværn med en højde på 19 cm. Den stilrene saltkværn er udført i rustfrit stål, og designet går godt i spænd med designet på det øvrige produktsortiment fra GLOBAL.

Højde 19,0 cm.

GLOBAL STEGEGAFFEL BUET G-13
799,95 kr. 549,95 kr.

Global Forskærergaffel har et buet skaft, som giver dig et bedre hold på kødet og letter udskæringen samt giver dig en fleksibel arbejdsstilling. Globals fokus på ergonomi, design og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke.

Længde 31,0 cm.