Kategorier
HARVEY WHISKYGLAS 31 CL 4-PAK
99,95 kr. 59,95 kr.

Whisky glas i serien Harvey fra Aida tilbyder moderne glas i et facetsleben design. Spillet i glasset fremhæver den flotte farve i din drink. Den populære retro stil er kommet tilbage i god kvalitet til en fornuftig pris. Serien tilbyder mange forskellige former og størrelser af glas, som passer godt sammen, og har mange anvendelsesmuligheder - det er kun fantasien, der sætter grænser. Tåler maskine opvask.

Pakke med 4 glas.

Volumen 31,0 cl.

Højde 9,2 cm.

Diameter 8,5 cm.

LYNGBY WHISKEYGLAS 6-PAK...
399,95 kr. 299,95 kr.

Lyngby whiskeyglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. Whiskeyglasene er fremstillet af den bedste slags glas, og kan bruges til meget mere end bare whiskey. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte sommerdrinks, desserter eller til at sætte dine snacks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvadend der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 31,0 cl.
Højde 9,3 cm.

LYNGBY WHISKYSÆT 5 DELE...
549,95 kr. 399,95 kr.

Lyngby Glas Whiskysæt indeholder 4 whiskyglas og 1 karaffel. Forkæl dine gæster med udsøgte drikkevarer i disse elegante krystalglas med smukke facetslibninger, der fremhæver drikkens farvenuancer. Server din bedste whisky, rom, cognac etc. i dette flotte glassæt med smukke facetslibninger, som er på mode med god grund. Måden de bryder lyset på får alt til at fremstå mere appetitligt. 

Alle lyngbys glas er lavet i krystalklart bly-fri glas. 

Glas: 31 cl. H: 9,3 cm.

Karaffel: 85 cl. H: 23 cm.