Kategorier
OBH FOOD SEALER STÅL
1.099,00 kr. 499,95 kr.

OBH Nordica vakuummaskine bruges til at pakke mad i vakuumforseglede indpakninger. Dette kan man gøre for at bevare maden i længere tid, marinere mad, lave sous vide eller, hvad man selv mener den skal bruges til. 
Når man vakuumpakker sin mad holder det op til 5 gange længere end ved traditionelle opbevaringsmetoder, det beskytter maden mod frostskader.

Denne stål-model har et flot design, som gør, at den passer ind i alle små som store køkkener. Den har en effektiv ydeevne, og er lige til at hive frem når man skal bruge den.

Den har flere indstillinger, så man kan tage hensyn til om det er skrøbeligt, eller flydende mad, man har med at gøre.

Da poserne kan anvendes i microbølgeovn og simrende vand, er dette den ultimative måde at pakke sin mad ind og lave sous vide på.

Med apparatet følger der en rulle og 5 poser med til start, så man kan gå i gang med det samme.

Effekt 120 watt.

OBH POSE PÅ RULLE TIL...
149,95 kr. 99,95 kr.

OBH vacuumposer til vacuummaskine. Dette gør det nemmere at opbevare din mad i et beskyttet miljø så det holder længere men også er nemmere at marinere. Bestem selv størrelsen på dine vakuumposer med rullen. De kan anvendes i mikrobølgeovn og i simrende vand - Perfekt til opvarmning af mad og sous vide.

Poserne kan genbruges og tåler maskinopvask. Der er 2 ruller i en pakke.

Str. : 28 cm x 300 cm

*Passer til OBH Nordica Food Sealer 7949, 7950, 7951 og 7963.

OBH POSE PÅ RULLE TIL...
129,95 kr. 99,95 kr.

OBH vacuumposer til vakuummaskine. Dette gør det nemmere at opbevare din mad i et beskyttet miljø så det holder længere men også er nemmere at marinere. Bestem selv størrelsen på dine vakuumposer med rullen. De kan anvendes i mikrobølgeovn og i simrende vand - Perfekt til opvarmning af mad og sous vide.

Poserne kan genbruges og tåler maskinopvask. Der er 2 ruller i en pakke.

Str. : 22 cm x 300 cm

*Passer til OBH Nordica Food Sealer 7949, 7950, 7951 og 7963.

OBH SOUS VIDE KAR
2.999,00 kr. 1.299,00 kr.

OBH Sous Vide kar giver dig muligheden for at tilberede dine grøntsager, kød og andre retter til perfektion. Den avancerede tilberedningsteknik giver de bedste resultater, og når man bruger et sous vide kar er denne process super simpel. "Sous Vide" er fransk og betyder under vakuum. Dette refererer til det vakuumpakkede mad, man sænker ned i badet og varmer op til den optimale temperatur. På den måde bevares næringstoffer, mineraler, vitaminer og smag bedst muligt. Ved en marinade trækkes de komplekse smagsnuancer hurtigere frem. Vil du lave de perfekte bøffer til grillen, som er super møre og røde, men stadig tilberedt helt perfekt med det sprøde lækre ydre, så skal du bruge en Sous Vide. Vil du lave den perfekte steg til julen eller vinteren med den perfekte mørhed hver gang, så er det igen en Sous Vide du skal have fat i. Det er ikke bare en nem måde at få den perfekte tilberedning, men også den bedste måde at lave god mad.

Volumen 8,5 liter (2,5 kg mad).

Elektronisk Temperatur regulering.
Tidsindstilling op til 72 timer.
Temperatur 40-90ºC.
Temperatursvingning +-0,1ºC.

OBH SOUS VIDE STAV
1.699,00 kr. 1.199,00 kr.

OBH har lavet denne eksklusive sous vide stav, som vil give dig de aller bedste madlavningsresultater som kok i dit eget køkken. Immersion Sous Vide Pro er den ultimative måde at tilberede perfekt kød og grøntsagsretter på.

Staven skal blot sættes på et fad, en gryde eller anden vandbeholder, og så indstiller du temperatur og tid. Sous Vide er en udbredt måde at tilberede mad på blandt professionelle kokke, og nu kan det med lethed også blive din.

Sous Vide staven fylder ikke meget, så den er oplagt at have i selv de små hjem. Der medfølger en holder, som passer ned i gryder på mere end 22,0 cm i diameter, samt Sous Vide Bolde. Disse bolde bruges til isolere, så varmen ikke forsvinder og du dermed er mere miljøvenlig og sparer strøm. 

Cirkulationspumpen roterer vandet og opretholder en konstant og præcis temperatur jævnt gennem al vandet, så det bliver tilberedt ensartet uanset hvor du har placeret maden. Det bedste resultat opnås ved brug af vakuumposer. Heri læggers din mad med de krydderier og så bliver luften suget ud. På den måde sikre du, at de bliver helt jævnt tilberedt uden at være i kontakt med luft.

Vandkapacitet mellem 5 liter og 15 liter.
Temperaturer mellem 25-90ºC.

Timeren kan køre op til 72 timer.

Inkluderer holder til 4 poser samt sous-vide kugler i net.

Højde 38,0 cm.
Diameter 17,0 cm.