Kategorier
ATELIER DESSERTTALLERKEN 4-PAK
179,95 kr. 129,95 kr.

Dessertallerken i hvid porcelæn. Serien Atelier er et enkelt og klassisk design, som vil være velegnet til enhver lejlighed. Selve designet på Atelier stellet stammer tilbage fra 1984 og har været et populært valg lige siden.

Tåler opvaskemaskine.

Pakke med 4 tallerkener.

Diameter 18,0 cm.

BODUM DOURO DESSERT...
549,95 kr. 199,95 kr.

Bodum Douro Tallerken-serie er en holdbar og stilet serie inspireret af livet i det portugisiske vindistrikt Douro. Stellet fra Bodum er karakteriseret ved sit enkle, elegante og klassiske design. Her får du et flot hvidt stel, som pynter på ethvert veldækket bord uden at dominere. Douro tåler både opvaskemaskine, fryser og ovn. Tag dog ikke stellet direkte fra fryser til ovn og omvendt. Tallerkenen med de fine bølgede riller fås som en del af en serie med både tallerkener, skåle og krus. Navnet Douro stammer fra floden Douro i Portugal - hvor vindistriktet af samme navn trives. Stellets fine signaturlinjer er inspireret af de bølgende vinterrasser og flodens bugter. Douro er produceret på fabrikker i Portugal.

Selvom det har sit ophav i Portugal er stellet et klassisk hvidt stel, der passer ind i ethvert hjem, og komplimenterer det nordiske køkken. 

Desserttallerkenens mål er:
Højde 2,8 cm.
Diameter 17,8 cm.

EVA TRIO LEGIO NOVA...
399,95 kr. 299,95 kr.

Legio Nova kagetallerken er en flot måde, at anrette og servere både deserter og samt småkager med mere på. Stilen er simpel og ren, med en riflet detalje i kanten. I kontrast til det gamle Legio, er Legio Nova et design som fremhæver madens kvaliteter og finesse. Legio Nova er inspireret af Det Danske Kulinariske Landshold, og hvordan de arbejder med præsentation af maden. Ligesom Legio er Legio Nova porcelæn af højeste kvalitet og holdbarhed, der kan tåle opvaskemaskine, ovn, microbølgeovn og fryser.

Der er 4 stk. i en pakke.

Diameter 19,0 cm.

GRAND CRU OVAL TALLERKEN 23 CM
129,95 kr.

Denne Rosendahl oval tallerken i glaseret porcelæn er en flot tallerken, der supplerer den eksisterende serie af stel fra Grand Cru. Den ovale tallerken fra Rosendahl Grand Cru måler 23 cm og kan eksempelvis bruges til servering af snacks, som tallerken til forret eller som sidetallerken. Størrelsesmæssigt er den også meget velegnet til servering af morgenmad og frokost. Den ovale tallerken tåler opvaskemaskine og mikroovn.

LYNGBY TALLERKEN 20 CM HVID
99,95 kr. 59,95 kr.

Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn 20 cm er inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt. 

Den originale Lyngby tallerken i klar hvid porcelæn egner sig perfekt som elegant desserttallerken til borddækningen – fx til lækre kager, farverige isdesserter og varme vafler med sirup. Denne vare er omfattet af 24 måneders brudgaranti og tåler opvaskemaskine.

Diameter 20,0 cm.
Højde 1,7 cm.

RELIEF DESSERT TAL. 4-PAK
199,95 kr. 149,95 kr.

Desserttallerken i hvid porcelæn. Serien Relief har en fin og hvid kvalitetporcelæn. Stellet er designet med en fin dekorativ detalje på kanterne som giver det et tidløst diskret udtryk, samtidig med at det forbliver moderne. Reliefstellet passer ind i de fleste hjem, og har alsidige anvendelsesmuligheder. 

Tåler opvaskemaskine.

Pakke med 4 tallerkener.

Højde 2,0 cm.

Diameter 20,0 cm.