Kategorier
GRAND CRU ISASIET 16 CM 4 STK.
169,95 kr. 99,95 kr.

Isasiet fra Grand Cru kan bruges til mange ting, alt fra desserter, is, mad, snacks til pynt og dekorationer. Isasietten er lavet i solidt klart glas, med det ikoniske simple design med rillerne. Hele Grand Cru serien består af en komplet kollektion til dit hjem og dit middagsbord. Serien med dets simple design danner fokus om maden og fremhæver dets gode kvaliteter.

Kan gå i opvaskemaskinen på maks 55ºC.

HARVEY CHAMPAGNESKÅL 4-PAK
119,95 kr. 49,95 kr.

Champagneskål i serien Harvey fra Aida tilbyder moderne glas i et facetsleben design. Den populære retro stil er kommet tilbage i god kvalitet til en fornuftig pris. Serien tilbyder mange forskellige former og størrelser af glas, som passer godt sammen, og har mange anvendelsesmuligheder - det er kun fantasien, der sætter grænser. Tåler maskine opvask.

Pakke med 4 glas.

Højde 13,5 cm.

Diameter 10,5 cm.

HARVEY ISASIET 16 CM 4-PAK
99,95 kr. 59,95 kr.

Isasiet i serien Harvey fra Aida tilbyder moderne glas i et facetsleben design. Den populære retro stil er kommet tilbage i god kvalitet til en fornuftig pris. Serien tilbyder mange forskellige former og størrelser af glas, som passer godt sammen, og har mange anvendelsesmuligheder - det er kun fantasien, der sætter grænser. Tåler maskine opvask.

Pakke med 4 isasietter.

Diameter 16 cm.

LYNGBY ØLGLAS 4-PAK 40 CL...
399,95 kr. 199,95 kr.

Lyngby Melodia ølglas er lavet i samme stil som de andre fra serien Melodia, med den flotte facetslebne klare stil. De bliver fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Ølglassene er fremstillet af den bedste type glas, og kan bruges til meget mere end bare øl. Med disse glas, der kan tåle at blive brugt til noget, er det kun fantasien som sætter grænser. Brug den til de flotte sommerdrinks, desserter eller til at sætte dine snacks ind på bordet for at give din borddækning et ekstra pift. Der er ingen tvivl om at facetter er på mode, og det er der mange gode grunde til. En af grundende er den måde det klare krystalglas fanger lyset og kaster de flotteste skygger gør at hvadend der bliver serveret i dem ser meget mere appetitlige ud uden ekstra arbejde.

Volumen 40,0 cl.