Kategorier
EVA SOLO PASTATANG RUSTFRI...
179,95 kr.

Eva Solo pastatang i rustfri stål er et praktisk og alsidigt redskab til køkkenet lavet i et flot og elegant design. Tangen er nem at betjene med en hånd, fordi den har dobbelt gribefunktion. Den har en smart lukkemekanisme, så tangen fulder mindst muligt i skuffen, eller når den hænges op. 

Da den er lavet i den bedste kvalitet rustfri stål kan den gå i opvaskemaskine.

EVA SOLO SALATTANG R/S
199,95 kr.

Eva Solo salattange er praktiske med funktionel og dekorativt design. Tangen er nem at betjene med en hånd, fordi den har dobbelt gribefunktion. Den har også en smart låsefunktion så den ikke tager mere plads i skuffen eller opbevares. 

Denne tang kan tåle opvaskemaskine, da den er lavet i høj kvalitet rustfrit stål.

GASTROMAX BRED MADTANG
29,95 kr.

GastroMax madtang er lavet i et ergonomisk design med en tynd kant som sørger for mindre spild og bedre greb. Madtangen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal for servering og tilberedning i gryder og pander. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 27,0 cm.

GASTROMAX STEGEPINCET
29,95 kr.

GastroMax madpincet giver et stabilt greb om maden. Overfladen i enden er rillet og sørger for at selv fedtede og glatte madvarer nemt kan samles op. 

Madpincetter bruges både indenfor stegning, tilberedning, servering samt pyntning af kager, når det skal være fint. Det er et smart redskab at have i hjemmet.

Pincetten fra Gastromax kan tåle op til 260ºC, og er lavet i et skånsomt materiale, som er specielt godt til non-stick belægninger.

Længde 29,5 cm. 

GLOBAL BENUDTAGER 13 CM GS-29
399,95 kr. 299,95 kr.

Global Benudtageren er udviklet til at fjerne de genstridige ben fra friske fisk. Med denne benudtager, skal man ikke længere kæmpe for at lave den gode benfri fisk. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Benudtageren er ikke en undtagelse, og er en oplagt tilføjelse til samlingen hos de hjemmekokke som elsker at kokkerere retter med fisk.

Længde 13,0 cm.

GLOBAL STEGEPENCET 30 CM GS-28
449,95 kr. 349,95 kr.

Global Madpincet bliver hurtigt et uundværligt redskab i dit køkken. Den er praktisk til at håndtere kød og pandestegte grøntsager, mens længden på 30 cm giver dig en behagelig afstand fra varmen. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Pincetten er specielt elsket for dens alsidighed, da den kan anvendes til tilberedning, anretning og endda ved servering.

Længde 30,0 cm.

MADPINCET 30 CM STÅL
89,95 kr.

Funktion madpincet er et fantastisk redskab at have i sit køkken. Den slanke og ergonomiske form gør at pincetten er fantastisk til når du skal anrette og tilberede garniture. Den fungerer også godt som en pølsetang, eller når du skal vende grøntsager, fileter eller bacon på panden.

Den er fremstillet i rustfrit stål og kan derfor tåle opvaskemaskine.

RIGTIG PASTATANG GRØN SILIKONE
119,95 kr.

RIG-TIG Cook-It pastatang er designet i et smart varmeafvisende og skånsomt materiale, som også giver dig et godt skridsikkert greb samtidig med du beskytter dine gryder og pander.

Passtatangen er lavet til også at kunne hænge på en redskabskrog eller stå i en redskabskrukke.

Cook-It er en serie af moderne køkkenredskaber, som er lavet i højkvalitets silikone, der tåler op til 230°C. Redskabernes materiale og struktur gør, at du undgår slid på dine gryder og pander samtidig med du får et fast og skridsikkert greb om dem. 

For RIG-TIG er funktionalitet og design to ting som skal stemme overens.

Længde 26,0 cm.
Tykkelse 8,5 cm.