Kategorier
BRABANTIA KARTOFFELMOSER...
59,95 kr.

Brabantia Kartoffelmoser har et godt greb og en god størrelse. Velegner sig godt til at mose de fleste kogte eller bløde grøntsager. Håndtaget er lavet i rustfrit stål, hvor selve hovedet er lavet i et materiale, der skåner belægninger i gryder og pander. Det sørger også for, at håndtaget ikke bliver så varmt at holde om.

Profil serien, som dette produkt er en del af, er en komplet serie af kvalitets-køkkenredskaber, der giver ethvert køkken et professionelt præg. Serien er lavet i et rustfrit og korrosions-bestandigt materiale. Alle redskaberne tåler opvaskemaskine.

Længde 28,2 cm.

Bredde 5,0 cm.

Tykkelse 2,0 cm.

5 års garanti.

FUNKTION BØFFORMER I HVID...
59,95 kr.

Funktion bøfformer er et funktionelt redskab til at forme bøfferne. Om det er bøffer lavet af kød eller grøntsager, får man en perfekt rund form med lethed hver gang når man bruger denne bøfpresser. Den er nem at anvende og nem at rengøre, og det gør det meget nemmere at få bøfferne samme størrelse.

Diameter 10,5 cm.

Højde 18,0 cm.

FUNKTION KARTOFFELMOSER MED...
99,95 kr.

Funktion kartoffelmoser i rustfrit stål med affjedring gør det nemt at lave den gode gammeldags lækre kartoffelmos lige som du kender den.

FUNKTION KØDHAMMER I ALUMINIUM
79,95 kr.

Funktion kødhammer er lavet i et solidt hårdt materiale, i et flot og simpelt design. Kødhammeren er lavet med et solidt hoved i hård metal som nemt og effektivt kan banke både kød, grøntsager og is. Den har både en flad side og en side med tekstur som bruges til at mørne kødet.

Helt generelt bruges kødhakkeren til at mørne sejt kød med eller til at banke en steak flad. Lav en af tidens populære kyllingroulader med kødhammeren ved at banke en brystfilet flad, kom fyld i, og rul kødet rundt om fyldet. Herefter kan man bruge bacon til at holde rouladen på plads, eller man kan bruge madsnor for den lidt sundere version.

FUNKTION PURERPRESSER I STÅL
169,95 kr.

Funktion purépresser er lavet i fortinnet aluminium. Den kan bruges til mange ting, som f.eks. kartoffelmos eller mange andre grøntsager. Det er et oplagt redskab at have hvis man skal lave meget mos eller babymad.

Den kan adskilles i 3 dele, så den er nem at rengøre. Det anbefales at vaske den med varmt vand og sæbe.

GASTROMAX KARTOFFELPRESSER
129,95 kr.

GastroMax kartoffelmoser er lavet i BPA-fri plast og et ergonomisk design, som gør det nemt at mose kartofler og andre grøntsager. Der er udskiftelige plader, så man kan vælge mellem grov eller fin mos. 

Kartoffelpresseren gør det hurtigt og nemt at lave alle mængder mos, om det er til aftensmaden eller om man skal bruge det til babymad er denne kartoffelmoser en fantastisk hjælp.

Længde 33,5 cm.

Bredde 11,5 cm.

Højde 10,0 cm.

OXO KARTOFFELSTAMPER
139,95 kr.

OXO kartoffelstamper er perfekt til at lave kartoffelmos eller mos af andre bløde og kogte grøntsager. Det bløde håndtag med soft touch er lavet i et ergonomisk design som optimerer grebet og oplevelsen med produktet. Det absorbere en smule af presset mens du moser.

Dette produkt er også ideelt til at lave hjemmelavet babymad eller andet mos af både frugter og grøntsager.

Den kan gå i opvaskemaskinen, og er ellers nem at rengøre.

Længde 25,0 cm.

Bredde 7,5 cm.

Tykkelse 5,0 cm.

OXO KØDHAMMER
149,95 kr.

Oxo Good Grips kødhammeren er den mest komfortable måde du kan hamre dine  bøffer. Kødhammeren er lavet med et skridsikkert ergonomisk greb og et solidt hoved i hård metal som nemt og effektivt kan banke både kød, grøntsager og is. Den har både en flad side og en side med tekstur som bruges til at mørne kødet. Håndtaget er støddæmpende så du ikke får ondt i hånden af at bruge hammeren.

Helt generelt bruges kødhakkeret til at mørne sejt kød med eller til at banke en steak flad. Lav en af tidens populære kyllingeroulader med kødhammeren ved at banke brystfilet flad, kom fyld i, og rul kødet rundt om fyldet. Herefter kan man bruge bacon til at holde rouladen på plads, eller man kan bruge madsnor for den lidt sundere version.

WMF KARTOFFELMOSER
199,95 kr. 99,95 kr.

WMF kartoffelmoser er lavet i et flot stilrent design af materialet Cromargan rustfrit stål. I designet er der tænkt over, greb, hygiejne samt holdbarhed, hvortil produktet scorer topkarakter.

En kartoffelmoser, er et redskab man bruger til at lave mos med, om det så er søde kartofler, blomkål eller andet, så gør denne det nemt for dig, at lave det lige som du vil have det. Du kan også bruge den til selv at lave din babymad, på en bæredygtig måde.

WMF har vundet mange designpriser, fordi de netop lægger mange tanker i designet. Redskaber i denne serie er lavet til at kunne lægge sammen i en skuffe uden at fylde meget, eller hænge flot på en reskabsholder.

Profi Plus-serien tilbyder dig adskillige praktiske køkkenredskaber til enhver type tilberedning. Profi Plus serien er lavet i et ensartet og moderne design. Alle redskaber i serien er lavet i solidt rustfrit stål, og kan tåle opvaskemaskine. Med Profi Plus serien, får du det bedste og mest holdbare kvalitet på markedet.

Længde 29,0 cm.

WMF KØDHAMMER
299,95 kr. 149,95 kr.

WMF kødhammer er lavet i et flot stilrent design af materialet Cromargan rustfrit stål. I designet er der tænkt over, greb, hygiejne samt holdbarhed, hvortil produktet scorer topkarakter.

WMF har vundet mange designpriser, fordi de netop lægger mange tanker i designet. Redskaber i denne serie er lavet til at kunne lægge sammen i en skuffe uden at fylde meget, eller hænge flot på en reskabsholder.

Profi Plus-serien tilbyder dig adskillige praktiske køkkenredskaber til enhver type tilberedning. Profi Plus serien er lavet i et ensartet og moderne design. Alle redskaber i serien er lavet i solidt rustfrit stål, og kan tåle opvaskemaskine. Med Profi Plus serien, får du det bedste og mest holdbare kvalitet på markedet.

Længde 25,0 cm.
Diameter 3,8 cm.