Kategorier
FUNKTION HVIDLØGSPRESSER...
99,95 kr.

Funktion hvidløgspresser med renser i plast. Selve hvidløgspresseren er lavet i metal og er en praktisk hvidløgspresser som ikke fylder meget i skuffen.

Skal vaskes op i hånden.

GASTROMAX HVIDLØGSPRESSER
49,95 kr.

GastroMax hvidløgspresser lavet i et ergonomisk design med plads til flere størrelser fed. Du kan bruge den tll pillede ller upillede fed hvidløg og nemt rengøre denne med den medfølgende renser. Det ergonomiske greb gør den til den foretrukne hvidløgpresser, den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 17,0 cm.

OXO HVIDLØGSPRESSER
199,95 kr.

Oxo hvidløgspresser er en hvidløgspresser i verdensklasse. Den er solid og ergonomisk bygget så den er nem og behagelig at bruge. Ud over det er der på bagsiden monteret silikoneknopper som skubber det resterende hvidløg ud af presseren igen, så den er nem at rengøre, og så man ikke spilder hvidløget. 

Hvidløgspresseren kan gå i opvaskemaskine.

Længde 18,0 cm.
Bredde 5,0 cm.

OXO HVIDLØGSRIVEJERN
119,95 kr.

Oxo hvidløgsrivejern er en hurtig og meget mere sikker måde at rive og skære hvidløg i skiver. Man lægger bare et fed hvidløg ned i kammeret og skubber holderen frem og tilbage. Bladet skærer begge veje for dobbelt effektivitet. 

WMF HVIDLØGSPRESSER
299,95 kr. 149,95 kr.

WMF Hvidløgspresser er lavet i et flot stilrent design af materialet Cromargan rustfrit stål. I designet er der tænkt over, greb, hygiejne samt holdbarhed, hvortil produktet scorer topkarakter.

WMF har vundet mange designpriser, fordi de netop lægger mange tanker i designet. Redskaber i denne serie er lavet til at kunne lægge sammen i en skuffe uden at fylde meget, eller hænge flot på en reskabsholder.

Profi Plus-serien tilbyder dig adskillige praktiske køkkenredskaber til enhver type tilberedning. Profi Plus serien er lavet i et ensartet og moderne design. Alle redskaber i serien er lavet i solidt rustfrit stål, og kan tåle opvaskemaskine. Med Profi Plus serien, får du det bedste og mest holdbare kvalitet på markedet.

Længde 17,5 cm.