Kategorier
FUNKTION HVIDLØGSPRESSER...
99,95 kr.

Funktion hvidløgspresser med renser i plast. Selve hvidløgspresseren er lavet i metal og er en praktisk hvidløgspresser som ikke fylder meget i skuffen.

Skal vaskes op i hånden.

GASTROMAX HVIDLØGSPRESSER
49,95 kr.

GastroMax hvidløgspresser lavet i et ergonomisk design med plads til flere størrelser fed. Du kan bruge den tll pillede ller upillede fed hvidløg og nemt rengøre denne med den medfølgende renser. Det ergonomiske greb gør den til den foretrukne hvidløgpresser, den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 17,0 cm.

OXO HVIDLØGSPRESSER
199,95 kr.

Oxo hvidløgspresser er en hvidløgspresser i verdensklasse. Den er solid og ergonomisk bygget så den er nem og behagelig at bruge. Ud over det er der på bagsiden monteret silikoneknopper som skubber det resterende hvidløg ud af presseren igen, så den er nem at rengøre, og så man ikke spilder hvidløget. 

Hvidløgspresseren kan gå i opvaskemaskine.

Længde 18,0 cm.
Bredde 5,0 cm.

OXO HVIDLØGSRIVEJERN
119,95 kr.

Oxo hvidløgsrivejern er en hurtig og meget mere sikker måde at rive og skære hvidløg i skiver. Man lægger bare et fed hvidløg ned i kammeret og skubber holderen frem og tilbage. Bladet skærer begge veje for dobbelt effektivitet.