Kategorier
BRABANTIA OSTEHØVL STÅL
129,95 kr.

Brabantia Ostehøvl passer til både hårde og bløde oste. Skæret forbliver skarpt i længere tid givet den solide kvalitet. 

Profil serien, som dette produkt er en del af, er en komplet serie af kvalitets-køkkenredskaber, der giver ethvert køkken et professionelt præg. Serien er lavet i et rustfrit og korrosions-bestandigt materiale. Alle redskaberne tåler opvaskemaskine.

Længde 21,0 cm.

Bredde 7,5 cm.

Tykkelse 1,8 cm.

5 års garanti.

GASTROMAX OSTEHØVL
29,95 kr.

GastroMax ostehøvl er lavet i et ergonomisk design med en tynd kant som sørger for mindre spild og en skarp kant som lettere glider gennem osten. Høvlen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal til mange oste, både bløde og hårde. Overgladen har slip let effekt, så det er nemmere at få osten af. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 20,5 cm.

Bredde 7,5 cm.

GASTROMAX OSTEHØVL
39,95 kr.

GastroMax ostehøvl er lavet i rustfrit stål med et robust ergonomisk håndtag i BPA-fri plast. Det meget tynde blad er meget holdbart, og beholder sin skarphed og fleksibilitet i meget lang tid. Ostehøvlen kan gå i opvaskemaskine.

Længde 21,5 cm.

Bredde 7,5 cm.

GASTROMAX OSTEKNIV
69,95 kr.

GastroMax ostekniv er lavet i et ergonomisk design, med et håndtag med non-slip belægning som gør den bedre at holde på. Bladet er lavet i top kvalitets rustfrit stål med nøje beregnede huller, som optimerer skæreeffekten uden, at osten hænger fast. Den er nem at rengøre, og det anbefales at den vaskes op i hånden.

Længde 24,0 cm.

GLOBAL OSTEKNIV 10,5 CM GS-95
699,95 kr. 499,95 kr.

Global GS-95 Ostekniven gør det let at skære alle slags oste. Det skarpe blad og de store udstansninger på kniven gør, at der ikke skabes undertryk når osten skæres. Selv de helt bløde og fede oste vil kunne skæres præcist uden at smuldre eller klæbe til kniven. Ostekniven er forsynet med de karakteristiske mønstre fra Global, der giver et sikkert og godt greb om kniven, når osten skæres. Det rene og klassiske design gør kniven smuk at have liggende på ostebordet og tager sig flot ud med alle typer af stel.

GRAND CRU OSTEKNIV STÅL
169,95 kr. 99,95 kr.

Grand Cru Ostekniven har et riflet skær, der sammen med hullerne i bladet gør det nemt at skære oste. Der dannes ikke undertryk, der ellers smuldrer osten. Kniven har et godt greb og en god vægtfordeling. De rene linjer gør, at både ostekniv og resten af bestikket i serien tager sig smukt ud med alle typer stel. 

OSTESKÆRER STÅL
99,95 kr. 69,95 kr.

Ost osteskærer i stål er flot og ideel til at lave skiveskåret ost. Strengen kan nemt monteres og justeres ved at skrue på hovedet. Tykkelsen på skiven varierer man ved at holde den i en vinkel på osten. 

OSTI OSTESKÆRER HVID
49,95 kr.

Ost osteskærer i hvid er ideel til at lave skiveskåret ost. Strengen kan nemt monteres og justeres ved at skrue på hovedet. Tykkelsen på skiven varierer man ved at holde den i en vinkel på osten. 

OSTI OSTESKÆRER SORT
49,95 kr.

Ost osteskærer i sort er ideel til at lave skiveskåret ost. Strengen kan nemt monteres og justeres ved at skrue på hovedet. Tykkelsen på skiven varierer man ved at holde den i en vinkel på osten. 

OXO OSTESKÆRER MED...
169,95 kr.

OXO Osteskærer med streng er lavet i et ergonomisk design, som gør det at skære ost til en nem og rar oplevelse. Strengen kan udskiftes og er nem at montere og afmontere. Det stærke design gør, at osteskæreren nemt kan skære gennem medium samt hårde oste. For at variere tykkelsen af skiverne justerer man bare vinklen på skæreren.

Kan gå i opvaskemaskine for nemmere rengøring.

Længde 14,5 cm.

Bredde 11,0 cm.

Højde 2,5 cm.

WESTMARK OSTERULLE ALU
129,95 kr.

Westmark osteskærer er lavet i solid aluminium, og lægger godt i hånden. For at justere tykkelse på dine skiver vinkler du bare osteskæreren. Jo mere lodret den er jo tykker bliver skiverne.

Der er 5 års garanti på dette produkt.