Kategorier
CITRUSPRESSER APPELSIN
99,95 kr.

Funktion Citruspresser til Appelsiner er helt uundværlig. Den presser langt mere saft ud af frugten end andre pressere, mens du undgår at det sprøjter ud over det hele i køkkenet. Samtidig undgår du spild, og at saften kommer i kontakt med skallen. Du skal blot halvere frugterne og lægge den åbne side ned mod hullerne og så presse til. På den måde krænger du frugten op og saften ud. En ekstra bonus er, at du helt undgår frugtkerner i dine drinks. 

CITRUSPRESSER CITRON
99,95 kr.

Funktion Citruspresser til Citroner er helt uundværlig. Den presser langt mere saft ud af frugten end andre pressere, mens du undgår at det sprøjter ud over det hele i køkkenet. Samtidig undgår du spild, og at saften kommer i kontakt med skallen. Du skal blot halvere frugterne og lægge den åbne side ned mod hullerne og så presse til. På den måde krænger du frugten op og saften ud. En ekstra bonus er, at du helt undgår frugtkerner i dine drinks. 

CITRUSPRESSER LIME
99,95 kr.

Funktion Citruspresser til Lime er helt uundværlig. Den presser langt mere saft ud af frugten end andre pressere, mens du undgår at det sprøjter ud over det hele i køkkenet. Samtidig undgår du spild, og at saften kommer i kontakt med skallen. Du skal blot halvere frugterne og lægge den åbne side ned mod hullerne og så presse til. På den måde krænger du frugten op og saften ud. En ekstra bonus er, at du helt undgår frugtkerner i dine drinks. 

GRAND CRU CITRUSPRESSER...
149,95 kr. 99,95 kr.

Rosendahl Grand Cru-serien har fået et nyt medlem. Denne citruspresser passer ind i serien af opbevaringsglas. Den er også funktionel og ergonomisk, så den er en fornøjelse at anvende. Opbevaringsserien forener enkelt design, funktionel opbevaring og kan bruges enkeltstående eller sammen med de mange andre størrelser af opbevaringskrukker. Presseren er lavet i kunststof med en silikonering indevendigt som sørger for at det holder sig helt tæt til krukken. Grand Cru serien er en flot, robust og æstetisk serie, som har værdi og danner en god base hele køkkenet igennem.

Tåler opvaskemaskine på maks 55ºC.

Diameter 10,5 cm.

Volumen 0,25 liter.

ORTHEX MELJÆVNER 0,4 L.
29,95 kr.

Orthex meljævner er to ting i en. Det er en super god meljævner som slår melklumperne i stykker. På den måde jævnes melen hurtigt og effektivt. Selve låget fungerer også som en citruspresser, og her kan glasset benyttes som saftopbevaring. 

RIGTIG CITRUSPRESSER MED...
99,95 kr. 79,95 kr.

RIGTIG citruspresser er lavet i et godt ergonomisk design, som gør det nemt for dig, at presse frisk juice. 

Søndag morgen indbyder nybagt brød og måske et glas nypresset appelsinjuice. RIGTIG citruspresser er let at håndtere og den triangulære form gør den let at hælde fra. Presseren skilles let i to dele og tåler maskinopvask. Citruspresseren rummer 33 cl. eller 1 stort glas frisk og lækker juice.

Takket være den slanke form, fylder den ikke meget i skuffen og skabet. Det giver dig også et bedre greb om den.

Højde 15,0 cm.