Kategorier
BRABANTIA MELONKUGLESKE STÅL
69,95 kr.

Brabantia Melonkugleske er til den som vil lave de flotteste frugtkugler til desserten eller drinks. Kuglerne kan anvendes som pynt til kager, is, salat med mere, eller de kan fryses ned og anvendes som isterninger i en lækker drink.

Profil serien, som dette produkt er en del af, er en komplet serie af kvalitets-køkkenredskaber, der giver ethvert køkken et professionelt præg. Serien er lavet i et rustfrit og korrosions-bestandigt materiale. Alle redskaberne tåler opvaskemaskine.

Længde 16,0 cm.

Bredde 2,0 cm.

Tykkelse 1,3 cm.

5 års garanti.

FUNKTION ÆBLEDELER HVID...
49,95 kr.

Funktion æbledeler er fremstillet i kraftigt plastmateriale, med skarpe skær, der skærer dine æbler perfekt og hurtigt ud i både, og på samme tid fjerner kernehuset. Håndtagene er lavet med soft touch så det er behageligt at bruge deleren. Bunden af æbledeleren kan drejes af så den er nemmere at rengøre. Den aftagelige bund, kan tåle opvaskemaskine. 

GASTROMAX KÆRNEHUS UDSTIKKER
39,95 kr.

GastroMax kørnehus-udstikker er lavet i stærkt rustfrit stål med et robust ergonomisk håndtag i BPA-fri plast. Det savtakkede skær gør det meget nemt at stikke igennem æbler og andre frugter for at fjerne deres kærnehus. Den holder sig skarp meget længe, og kan gå i opvaskemaskine.

Længde 20,5 cm.

OXO AVOCADO SLICER 3-I-EN
79,95 kr.

OXO avocadoskærer hjælper dig både med at åbne, skrælle og skære din avocado i skiver. Det gør det meget nemt at arbejde og tilberede mad med avocado. OXO står for god og langtidsholdbar kvalitet med et funktionelt design som gør din hverdag nemmere. Avocado Sliceren er ergonomisk designet, så den lægger godt i hånden, og med non-slip håndtaget har du det bedste greb. Selve sliceren er lavet i ABS, rustfrit stål samt TPE, som alle er fri for giftstoffer og uden bekymringer kan anvendes til fødevarer. Plastdeleren er blød nok til ikke at skrælle i skallen, men dele den bløde avocado i flotte lige skiver.

Med stenfjerneren kan du nemt få de glatte sten fjernet uden problemer og på en sikker måde. Den er nem at rengøre og kan også komme med i opvaskemaskinen.

Længde 19,5 cm.

Bredde 5,5 cm.

Højde 2,5 cm.

OXO MELONUDSKÆRER
99,95 kr.

Oxo melonkugler har to skåle i hver ende lavet af rustfrit stål, så man kan lave kugler i forskellige størrelser. Det bløde slanke greb er lavet i santopren som er et blødt og skridsikkert materiale som gør at redskabet ligger godt og fornuftit i hånden. Melonkugler er perfekte til lækre salater, drinks og forskellige desserter. Det er kun fantasien som sætter grænser for både hvad man kan lave kugler af samt hvad de kan bruges til.

Længde 23,0 cm.

OXO ÆBLEDELER
99,95 kr.

OXO æbledeler deler æblet eller pæren i både samtidig med, at den fjerner kærnehuset. Bløde brede anti-slip håndtag, gør det nemt at dele frugten op, uden det er til gene for dine hænder eller led.

Bladene er lavet i stærkt rustfrit stål, som holder sig skarpere længere. 

Æbledeleren er lavet til at kunne gå i opvaskemaskinen.

Bredde 10,0 cm.

Længde 18,0 cm.

Højde 5,0 cm.