Kategorier
FUNKTION ÆGGEDELER METAL
69,95 kr.

Funktion æggedeler i metal, deler ægget i lige store skiver så det er nemmere at lave den flotte æggemad.

FUNKTION ÆGGEDELER TO SLAGS
69,95 kr.

Funktion æggedeler i hvid plast med dobbelt deler. Den er smart fordi den både kan dele dit æg i skiver til maden eller både til anretningerne eller rejemaden.

Vaskes med varmt vand og sæbe.

FUNKTION ÆGGEPRIKKER
34,95 kr.

Funktion æggeprikker er et lille og kompakt redskab til at få de perfekt tilberedte æg. Æggeprikkeren gør det nemt at prikke hul i æggeskallen, så æggene ikke sprækker under tilberedningen. Æggeprikkeren fylder ikke meget, så der er plads til den i skuffen. Den har en sikkerhedslås, der sikre at nålen ikke stikker frem når man ikke bruger den.

Nålen er lavet i rustfrit stål

FUNKTION ÆGGESAKS
69,95 kr.

Funktion æggesaks til dine blødkogte æg, så du nemt kan tage toppen af og nyde dit friske lune æg.

OXO ÆGGEDELER
119,95 kr.

Oxo æggedeler handler om at have den bedste og mest funktionelle design. Selvom en æggedeler er relativ simpel, så skal den også fungere godt og holde til de mange æg som skal deles.

Oxo æggedeler har et ergonomisk design med blødt materiale som gør æggedeleren nem at holde om og så den ikke skrider når man bruger den. Med den er det nemt og hurtigt at lave de flotte skiver æg til frokostbordet. Hver skive bliver en perfekt 5 mm tyk skive med bare et enkelt klem i æggedeleren. Designet gør, at ægget kan lægges på i begge retninger, som giver dig valget mellem ovale eller runde skiver.

Æggedeleren er nemt at rengøre og kan gå i opvaskemaskine.

Længde 14,0 cm.

Bredde 6,5 cm.

Højde 4,0 cm.