Kategorier
EVA SOLO REDSKABSHOLDER 20...
299,95 kr.

Eva Solo Redskabsholder i hvid keramik med træhåndtag, gør det praktisk og stilet at have reskaberne stående fremme og lige ved hånden. Den er nem at rengøre og holde hvid, på grund af den høje kvalitet keramik. Holderen gør det nemt at holde styr på dine reskaber, og sørger for at de ikke ligger og flyder i skuffer og på bordet. Træhåndtaget fungerer både som et håndtag og en deler, som deler dine redskaber op. Ud over at bruge den i et køkken kan den også bruges til rengøringsredskaber eller tegneredskaber. 

Højde 20,0 cm.

Diameter 11,8 cm.

FISKARS KNIVMAGNET 39CM
299,95 kr. 199,95 kr.

Fiskars knivmagnet til ophængning af knive på væggen eller til opbevaring af knive der, hvor de bruges i køkkenet. Designet i samarbejde med Jens Ulfeldt har fiskars et produkt, som sørger for, at du har dine flotte knive lige ved hånden når du har brug for dem, og opbevarer dem på en pæn og fornuftig måde som skåner knivene.

Bredde 7,7 cm.

Længde 45,0 cm.

Højde 3,6 cm.

KNIVMAGNET BRUND 35 CM ALU
149,95 kr.

Scanpan Brund knivmagnet er lavet til at holde dine knive på en måde der er sund for knivene og samtidig pryder køkkenet.

Længde 35,0 cm.

SCANPAN KNIVMAGNET BRUND...
199,95 kr.

Scanpan Brund knivmagnet er lavet til at holde dine knive på en måde der er sund for knivene og samtidig pryder køkkenet.