AGIMEX OVNTERMOMETER I STÅL
49,95 kr.

Agimex ovntermometer er lavet i høj kvalitet i rustfrit stål, hvilket giver den en lang levetid. Den er designet til både at kunne stå på sin fod eller hænge på en rist. Bag og steg som de professionelle med dette praktiske termometer, hvor du kan holde øje med den eksakte temperatur i ovnen. Den ægte ovntemperatur er vigtig når du skal stege eller bage noget helt flot og jævnt.

Termometeret kan nemt rengøres med en fugtig klud.

Det kan måle temperaturer fra 0-300ºC.

Højde 8,0 cm.
Bredde 6,0 cm.

BRABANTIA DIGITAL MINUTUR
99,95 kr.

Brabantia minutur er lavet i et flot og intuitivt design. For at indstille tiden skruer man på den ydre ring, hvilket er i stil med de gammeldags mekaniske minuture. Dog kan dette digitale minutur både tælle fra og til 99 minutter, hvis man skal have tid på noget i længere tid.

På bagsiden er der to stærke magneter som gør, at minuturet nemt kan placeres på de fleste lodrette flader i køkkenet.

Batteri CR2032 (medfølger).

Højde 2,5 cm.

Diameter 7,5 cm.

BRABANTIA THE SI 75MM...
39,95 kr.

Brabantia te si er en lille si  på 7,5 cm i diameter. Den er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant.

Diameter 7,5 cm.

BRABANTIA TRÅDSIGTE 180MM...
169,95 kr.

Brabantia trådsigte på 18,0 cm i diameter er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant.

Diameter 18,0 cm.

BRABANTIA TRÅDSIGTE 200MM...
199,95 kr.

Brabantia trådsigte på 20,0 cm i diameter er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant. Størrelsen på denne trådsigte, er meget velegnet til de store bage-projekter eller til at mose den nylavede marmelade.

Diameter 20,0 cm.

BRIX MORTER LILLE
199,95 kr.

Brix design morter er lavet i et ergonomisk design, som gør det nemmere og sjovere for dig at male krydderier og urter. Den kan også bruges til at male sukker og vitaminpiller. Det smarte ved denne morter er, at du ikke skal bruge  særlig mange kræfter på den, på grund af dens unikke og funktionelle design. Takket være det unikke design på morteren vil krydderierne blive mast og malet meget hurtigere i stedet for at blive skubbet rundt. Det er med fordel, at man kan have denne i hjemmet til både dem som bruger morteren få gange, eller mange gange da den er slidstærk, har et tidløst og kompakt design og er så nem at bruge, at man faktisk får lyst til at bruge den.

Den er lavet af porcelæn med et blødt greb af Santopren, som gør det nemt og rart at bruge den. Den kan derfor med fordel gå i opvaskemaskinen.

Diameter 10,0 cm.

Højde 12,0 cm.

Vægt (netto): 0,7 kg.

BRØDRISTER TIL GAS
99,95 kr.

Praktisk brødrister til gaskomfur fungerer effektivt og tager ikke meget plads i køkkenet. Den kan foldes sammen for bedst mulig opbevaring.

Længde 20,0 cm.
Højde 1,0 cm.

CONZEPT DIGITAL MINUTUR
99,95 kr. 49,95 kr.

Conzept digitalt minutur i chrom er lavet i et flot stilet design.

Den kan både stå på bordet eller sættes fast med den magnetiske indbyggede bagside. Minuturet bruger AAA batterier. 

CONZEPT MEKANISK MINUT UR HVID
99,95 kr. 69,95 kr.

Conzept mekanisk minutur i retro design har let aflæselig viser. Den kan både stå på bordet eller sættes fast med den magnetiske indbyggede bagside. Uret er nemt at betjener og bruger ikke batterier. For at indstille uret skrues der først helt op, hvor man derefter sætter den ønskede tid.

CONZEPT MEKANISK MINUT UR MINT
99,95 kr. 69,95 kr.

Conzept mekanisk minutur i retro design har let aflæselig viser. Den kan både stå på bordet eller sættes fast med den magnetiske indbyggede bagside. Uret er nemt at betjener og bruger ikke batterier. For at indstille uret skrues der først helt op, hvor man derefter sætter den ønskede tid.

DAY STEGETERMOMETER MED...
99,95 kr.

Day stegetermometer og timer i en er en must have til køkkenet.

Den er pladsbesparende, da den ikke fylder meget i skuffen, eller kan hænge på køleskabet. Den bruger 1x AA batterier.

Den er nem at indstille både til temperatur samt til antal minutter. 

FUNKTION DØRSLAG PÅ FOD I...
149,95 kr.

Funktion dørslag er lavet i rustfrit stål og har en fod, så den nemt kan stå i vasken mens du skyller og vasker dine ingredienser. Rustfrit stål er specielt holdbart og miljø-rigtigt. Det er slagfast, og kan tåle både varme og kulde. Dørslaget er nemt at bruge og har praktiske håndtag, som gør at du nemt kan slynge din salat samt meget andet. 

Diameter 23,0 cm.

FUNKTION GELESTATIV PÅ...
149,95 kr.

Funktion gelestativ består af aluminium. Den er lavet således at den nemt kan monteres oven på en gryde eller en skål, eller bare stå for sig selv.

Det bruges til når man skal lave saft eller gele og kan foldes sammen efter brug så det ikke fylder noget.

1 gelepose medfølger.

FUNKTION KØDNÅLE 8-PAK
19,95 kr.

Kødnåle lavet i rustfrit stål med løkke for enden så de er nemme at holde om. Kan vaskes i opvaskemaskine.

Længde 10,0 cm.

FUNKTION LØGHAKKER 23 CM
99,95 kr.

Funktion løghakker er en nem løsning til når man skal hakke løg. På den måde indgår man at få tåre i øjnene og at ens hænder kommer til at lugte. Løghakkeren kan drejes for at finere resultat, hvis man ikke vil have grofthakket sine løg.

Ud over det, kan hakkeren også bruges til at hakke peberfrugter, tomater, champignon og meget andet. 

Det anbefales at løghakkeren vaskes af i hånden, så holder den sig skarpere længere.

Højde 23,0 cm.

FUNKTION PERSILLEKVÆRN HVID
79,95 kr.

Funktion hvid persillekværn gør det nemt for dig at bearbejde din persille til dine retter, så det giver bedst mulig smag. Persille er et populært krydderi, men kan være svær at forberede til pynt eller brug i mad og dressinger. Det er nemt med denne kværn, hvor du bare kommer din nyvaskede persille i og så kværner det over, hvor du skal bruge det. Kværnen river persillen, hvilket bevarer den friske smag i persillen.
Kværnen er nem at rengøre.

Længde 16,5 cm.
Bredde 11,0 cm.
Højde 7,0 cm.

FUNKTION POMMES FRITES JERN...
249,95 kr.

Funktion Pommes frites jern er fremstillet i rustfrit stål og har to forskellige skær med henholdsvis 36 og 64 huller. På den måde kan du både lave store og små pommes frites. Med pommes frites jernet kan du nemt og hurtigt lave dine egne hjemmelavede pommes frites i samme størrelse så du får en jævn tilberedning af dem.

Obs.:Pommes frites jernet er lavet til brug til kartofler og lignende grøntsager, men bør ikke bruges til søde kartofler. Jernes skal helst vaskes op i hånden.

FUNKTION POSE TIL...
39,95 kr.

Ekstra pose til gelestativ i aluminium. Geleposer bruges når man f.eks. laver saft eller gele. Man kan også bruge dem som osteklæde.

FUNKTION PROFESSIONEL...
299,95 kr. 249,95 kr.

Funktion gasbrænder til mad og créme brûllée. Den er lavet i et flot og professionelt design, som sørger for, at den kan indstilles i intensitet med lethed. Den har en sikkerhedslås, så den ikke kan tændes mens den ikke er i brug. Den er effektiv og ideel til karamelisering af sukker, smelte ost, marengstærter, brune kød og meget meget mere. Den har en elektronisk tænder. Det er muligt at genopfylde brænderen med normalt lightergas.

Højde 16,0 cm.

FUNKTION RIVEJERN PYRAMIDE...
39,95 kr.

Funktion rivejern med 3 sider og en ergonomisk soft touch holder for oven er praktisk og nem at rengøre.

Højde 25,0 cm.

FUNKTION SALATSLYNGE LIME
169,95 kr.

Funktion salatslynge er lavet i plast. Den klare yderskål er lavet i flot stærkt materiale, som også er flot at servere salaten i. Det er nemt at slynge næsten al overskydende vand af din salat, så det bliver flot og friskt at servere.

Volumen 5,0 liter.

FUNKTION TRAGT RUSTFRIT STÅL
59,95 kr.

Funktion tragt fremstillet i rustfrit stål, men en udtagelig rist. Den er praktisk og kan endda gå i opvaskemaskinen.

FUNKTION ÆGGETIMER MED...
39,95 kr.

Funktion æggetimer med farveskift er en praktisk æggetimer, som visuelt viser hvor kogt æggene er. Der er markeret ved blødkogt, mediumkogt og hårdkogt. Æggetimeren lægges i gryden med æggene, og den røde flade vil langsomt skifte farve for at indikere hvor langt æggene er. Den røde plade er termokrom, hvilket betyder, at den skifter farve jo varmere den bliver. Det er sådan, at den hver gang præcist kan vise når dine æg er lige som du vil have dem.

GASTROMAX DØRSLAG Ø22CM
29,95 kr.

GastroMax dørslag er lavet i et ergonomisk design med en buet kant som sørger for mindre spild. Sigten er lavet til nem opbevaring om den skal hænge eller stables. Den er ideel til alle slags pasta, grøntsager og salater. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 40,0 cm.
Diameter 24,0 cm.
Højde 13,0 cm.