AGIMEX OVNTERMOMETER I STÅL
49,95 kr.

Agimex ovntermometer er lavet i høj kvalitet i rustfrit stål, hvilket giver den en lang levetid. Den er designet til både at kunne stå på sin fod eller hænge på en rist. Bag og steg som de professionelle med dette praktiske termometer, hvor du kan holde øje med den eksakte temperatur i ovnen. Den ægte ovntemperatur er vigtig når du skal stege eller bage noget helt flot og jævnt.

Termometeret kan nemt rengøres med en fugtig klud.

Det kan måle temperaturer fra 0-300ºC.

Højde 8,0 cm.
Bredde 6,0 cm.

BRABANTIA DIGITAL MINUTUR
99,95 kr.

Brabantia minutur er lavet i et flot og intuitivt design. For at indstille tiden skruer man på den ydre ring, hvilket er i stil med de gammeldags mekaniske minuture. Dog kan dette digitale minutur både tælle fra og til 99 minutter, hvis man skal have tid på noget i længere tid.

På bagsiden er der to stærke magneter som gør, at minuturet nemt kan placeres på de fleste lodrette flader i køkkenet.

Batteri CR2032 (medfølger).

Højde 2,5 cm.

Diameter 7,5 cm.

BRABANTIA THE SI 75MM...
39,95 kr.

Brabantia te si er en lille si  på 7,5 cm i diameter. Den er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant.

Diameter 7,5 cm.

BRABANTIA TRÅDSIGTE 180MM...
169,95 kr.

Brabantia trådsigte på 18,0 cm i diameter er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant.

Diameter 18,0 cm.

BRABANTIA TRÅDSIGTE 200MM...
199,95 kr.

Brabantia trådsigte på 20,0 cm i diameter er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant. Størrelsen på denne trådsigte, er meget velegnet til de store bage-projekter eller til at mose den nylavede marmelade.

Diameter 20,0 cm.

BRIX MORTER LILLE
199,95 kr.

Brix design morter er lavet i et ergonomisk design, som gør det nemmere og sjovere for dig at male krydderier og urter. Den kan også bruges til at male sukker og vitaminpiller. Det smarte ved denne morter er, at du ikke skal bruge  særlig mange kræfter på den, på grund af dens unikke og funktionelle design. Takket være det unikke design på morteren vil krydderierne blive mast og malet meget hurtigere i stedet for at blive skubbet rundt. Det er med fordel, at man kan have denne i hjemmet til både dem som bruger morteren få gange, eller mange gange da den er slidstærk, har et tidløst og kompakt design og er så nem at bruge, at man faktisk får lyst til at bruge den.

Den er lavet af porcelæn med et blødt greb af Santopren, som gør det nemt og rart at bruge den. Den kan derfor med fordel gå i opvaskemaskinen.

Diameter 10,0 cm.

Højde 12,0 cm.

Vægt (netto): 0,7 kg.

BRIX MORTER STOR
249,95 kr.

Brix design morter er lavet i et ergonomisk design, som gør det nemmere og sjovere for dig at male krydderier og urter. Den kan også bruges til at male sukker og vitaminpiller. Det smarte ved denne morter er, at du ikke skal bruge  særlig mange kræfter på den, på grund af dens unikke og funktionelle design. Takket være det unikke design på morteren vil krydderierne blive mast og malet meget hurtigere i stedet for at blive skubbet rundt. Det er med fordel, at man kan have denne i hjemmet til både dem som bruger morteren få gange, eller mange gange da den er slidstærk, har et tidløst og kompakt design og er så nem at bruge, at man faktisk får lyst til at bruge den.

Den er lavet af porcelæn med et blødt greb af Santopren, som gør det nemt og rart at bruge den. Den kan derfor med fordel gå i opvaskemaskinen.

Diameter 15,0 cm.

Højde 9,0 cm.

Vægt (netto): 1,391 kg.

BRØDRISTER TIL GAS
99,95 kr.

Praktisk brødrister til gaskomfur fungerer effektivt og tager ikke meget plads i køkkenet. Den kan foldes sammen for bedst mulig opbevaring.

Længde 20,0 cm.
Højde 1,0 cm.

CONZEPT BOLSJETERMOMETER
99,95 kr. 79,95 kr.

Digitalt bolsjetermometer fra Conzept er lavet i et flot design, som ligger godt i hånden. Termometret kan bruges både i supper, stege samt sukker og chokolade. Det tager få sekunder før den viser temperaturen på et lysende LCD display, som gør det nemt at aflæse. Det kan måle op fra -40ºC til +300ºC.

Rengøres med en let fugtig klud efter brug.

Bruger 2 stk. LR44 batterier (medfølger).

CONZEPT CREME BRULEE...
149,95 kr. 99,95 kr.

Conzept creme brûlée brænder er en lille simpel, men effektiv brænder. Den er god at have i hjemmet, da den kan bruges til langt mere end franske desserter. Er der noget der lige skal brunes, eller varmes på en bestemt måde, kan man bruge brænderen her. Spidsen er lavet i et keramisk materiale, som kan tåle meget høje temperaturer. Den har en elektronisk tænder, som sætter gang i brænderen.

Den kan fyldes med almindelig lightergas, og når beholderen er helt fyldt virker den op til 35 minutter. Det anbefales at man lader brænderen stå i 5 minutter efter en påfyldning inden man tænder for den, så den brænder mere jævnt.

CONZEPT DIGITAL MINUTUR
99,95 kr. 49,95 kr.

Conzept digitalt minutur i chrom er lavet i et flot stilet design.

Den kan både stå på bordet eller sættes fast med den magnetiske indbyggede bagside. Minuturet bruger AAA batterier. 

CONZEPT DIGITAL MINUTUR HVID
199,95 kr. 99,95 kr.

Conzept digitalt minutur i hvid er lavet i et flot stilet design. Den kan både bruges til at tælle ned eller op.

Den kan både stå på bordet eller sættes fast med den magnetiske indbyggede bagside. Minuturet bruger AAA batterier. 

Batterier 2 stk. AAA (medfølger ikke).

DAY STEGETERMOMETER BLUETOOTH
349,95 kr. 199,95 kr.

Day stegetermometer er et lille og kompakt men praktisk stegetermometer. Det kan bruges sammen med din smartphone og tilsluttes via Bluetooth. På den måde er termometret trådløst og du kan have det med dig rundt omkring i huset, imens du tilbereder din mad. 

Stegetermometret kan bruges til temperaturer mellem -30C til 250C

Stegetermometret bruger 1 stk CR2032 batteri (medfølger).

DAY STEGETERMOMETER MED...
99,95 kr.

Day stegetermometer og timer i en er en must have til køkkenet.

Den er pladsbesparende, da den ikke fylder meget i skuffen, eller kan hænge på køleskabet. Den bruger 1x AA batterier.

Den er nem at indstille både til temperatur samt til antal minutter. 

FUNKTION DØRSLAG PÅ FOD I...
149,95 kr.

Funktion dørslag er lavet i rustfrit stål og har en fod, så den nemt kan stå i vasken mens du skyller og vasker dine ingredienser. Rustfrit stål er specielt holdbart og miljø-rigtigt. Det er slagfast, og kan tåle både varme og kulde. Dørslaget er nemt at bruge og har praktiske håndtag, som gør at du nemt kan slynge din salat samt meget andet. 

Diameter 23,0 cm.

FUNKTION GELESTATIV PÅ...
149,95 kr.

Funktion gelestativ består af aluminium. Den er lavet således at den nemt kan monteres oven på en gryde eller en skål, eller bare stå for sig selv.

Det bruges til når man skal lave saft eller gele og kan foldes sammen efter brug så det ikke fylder noget.

1 gelepose medfølger.

FUNKTION KØDNÅLE 8-PAK
19,95 kr.

Kødnåle lavet i rustfrit stål med løkke for enden så de er nemme at holde om. Kan vaskes i opvaskemaskine.

Længde 10,0 cm.

FUNKTION LØGHAKKER 23 CM
99,95 kr.

Funktion løghakker er en nem løsning til når man skal hakke løg. På den måde indgår man at få tåre i øjnene og at ens hænder kommer til at lugte. Løghakkeren kan drejes for at finere resultat, hvis man ikke vil have grofthakket sine løg.

Ud over det, kan hakkeren også bruges til at hakke peberfrugter, tomater, champignon og meget andet. 

Det anbefales at løghakkeren vaskes af i hånden, så holder den sig skarpere længere.

Højde 23,0 cm.

FUNKTION PERSILLEKVÆRN HVID
79,95 kr.

Funktion hvid persillekværn gør det nemt for dig at bearbejde din persille til dine retter, så det giver bedst mulig smag. Persille er et populært krydderi, men kan være svær at forberede til pynt eller brug i mad og dressinger. Det er nemt med denne kværn, hvor du bare kommer din nyvaskede persille i og så kværner det over, hvor du skal bruge det. Kværnen river persillen, hvilket bevarer den friske smag i persillen.
Kværnen er nem at rengøre.

Længde 16,5 cm.
Bredde 11,0 cm.
Højde 7,0 cm.

FUNKTION POMMES FRITES JERN...
249,95 kr.

Funktion Pommes frites jern er fremstillet i rustfrit stål og har to forskellige skær med henholdsvis 36 og 64 huller. På den måde kan du både lave store og små pommes frites. Med pommes frites jernet kan du nemt og hurtigt lave dine egne hjemmelavede pommes frites i samme størrelse så du får en jævn tilberedning af dem.

Obs.:Pommes frites jernet er lavet til brug til kartofler og lignende grøntsager, men bør ikke bruges til søde kartofler. Jernes skal helst vaskes op i hånden.

FUNKTION POSE TIL...
39,95 kr.

Ekstra pose til gelestativ i aluminium. Geleposer bruges når man f.eks. laver saft eller gele. Man kan også bruge dem som osteklæde.

FUNKTION PROFESSIONEL...
299,95 kr. 249,95 kr.

Funktion gasbrænder til mad og créme brûllée. Den er lavet i et flot og professionelt design, som sørger for, at den kan indstilles i intensitet med lethed. Den har en sikkerhedslås, så den ikke kan tændes mens den ikke er i brug. Den er effektiv og ideel til karamelisering af sukker, smelte ost, marengstærter, brune kød og meget meget mere. Den har en elektronisk tænder. Det er muligt at genopfylde brænderen med normalt lightergas.

Højde 16,0 cm.

FUNKTION RIVEJERN PYRAMIDE...
39,95 kr.

Funktion rivejern med 3 sider og en ergonomisk soft touch holder for oven er praktisk og nem at rengøre.

Højde 25,0 cm.

FUNKTION SALATSLYNGE LIME
169,95 kr.

Funktion salatslynge er lavet i plast. Den klare yderskål er lavet i flot stærkt materiale, som også er flot at servere salaten i. Det er nemt at slynge næsten al overskydende vand af din salat, så det bliver flot og friskt at servere.

Volumen 5,0 liter.