Kategorier
FUNKTION LØGHAKKER 23 CM
99,95 kr.

Funktion løghakker er en nem løsning til når man skal hakke løg. På den måde indgår man at få tåre i øjnene og at ens hænder kommer til at lugte. Løghakkeren kan drejes for at finere resultat, hvis man ikke vil have grofthakket sine løg.

Ud over det, kan hakkeren også bruges til at hakke peberfrugter, tomater, champignon og meget andet. 

Det anbefales at løghakkeren vaskes af i hånden, så holder den sig skarpere længere.

Højde 23,0 cm.

FUNKTION PERSILLEKVÆRN HVID
79,95 kr.

Funktion hvid persillekværn gør det nemt for dig at bearbejde din persille til dine retter, så det giver bedst mulig smag. Persille er et populært krydderi, men kan være svær at forberede til pynt eller brug i mad og dressinger. Det er nemt med denne kværn, hvor du bare kommer din nyvaskede persille i og så kværner det over, hvor du skal bruge det. Kværnen river persillen, hvilket bevarer den friske smag i persillen.
Kværnen er nem at rengøre.

Længde 16,5 cm.
Bredde 11,0 cm.
Højde 7,0 cm.

FUNKTION POMMES FRITES JERN...
249,95 kr.

Funktion Pommes frites jern er fremstillet i rustfrit stål og har to forskellige skær med henholdsvis 36 og 64 huller. På den måde kan du både lave store og små pommes frites. Med pommes frites jernet kan du nemt og hurtigt lave dine egne hjemmelavede pommes frites i samme størrelse så du får en jævn tilberedning af dem.

Obs.:Pommes frites jernet er lavet til brug til kartofler og lignende grøntsager, men bør ikke bruges til søde kartofler. Jernes skal helst vaskes op i hånden.

FUNKTION RIVEJERN PYRAMIDE...
39,95 kr.

Funktion rivejern med 3 sider og en ergonomisk soft touch holder for oven er praktisk og nem at rengøre.

Højde 25,0 cm.

GASTROMAX RIVEJERN M/HÅNDTAG
39,95 kr.

GastroMax håndholdt rivejern er et smart rivejern som er ideelt til rodfrugter, hårdte grøntsager, ost og meget mere. Hullerne er medium størrelse. Da rivejernet er så skarpt og har et godt greb kan man nemt og hurtigt rive frisk ost på lasagnen, eller friske grøntsager på maden lige inden servering. Rivejernet har en støttebøjle, som gør, at man også kan bruge den som et traditionelt rivejern, mens den hviler på spækbrættet, eller man kan lægge den over en skål, uden den glider af.

Længde 25,5 cm.
Bredde 6,0 cm.

GASTROMAX RIVEJERN STÅL
59,95 kr.

GastroMax rivejern er lavet i rustfrit stål og har forskellige finheder på hver af de 4 sider. Den har et godt håndtag, så man har et godt greb om det, mens man river. Den er perfekt til de fleste ingredienser, som grøntsager, ost, citrus-skal eller chokolade. Den er nem at gøre ren, og kan gå i opvaskemaskine.

Højde 20,0 cm.

Bredde 12,0 cm.

Dybde 9,5 cm.

GRAND CRU CITRUSPRESSER...
149,95 kr. 99,95 kr.

Rosendahl Grand Cru-serien har fået et nyt medlem. Denne citruspresser passer ind i serien af opbevaringsglas. Den er også funktionel og ergonomisk, så den er en fornøjelse at anvende. Opbevaringsserien forener enkelt design, funktionel opbevaring og kan bruges enkeltstående eller sammen med de mange andre størrelser af opbevaringskrukker. Presseren er lavet i kunststof med en silikonering indevendigt som sørger for at det holder sig helt tæt til krukken. Grand Cru serien er en flot, robust og æstetisk serie, som har værdi og danner en god base hele køkkenet igennem.

Tåler opvaskemaskine på maks 55ºC.

Diameter 10,5 cm.

Volumen 0,25 liter.

GRAND CRU RIVEJERN M/GLAS...
149,95 kr. 99,95 kr.

Rosendahl Grand Cru-serien har fået et nyt medlem. Dette rivejern passer ind i serien af opbevaringsglas. Den er også funktionel og ergonomisk, så den er en fornøjelse at anvende. Opbevaringsserien forener enkelt design, funktionel opbevaring og kan bruges enkeltstående eller sammen med de mange andre størrelser af opbevaringskrukker. Rivejernet er lavet i rustfrit stål og kunststof med en silikonering indevendigt som sørger for at det holder sig helt tæt til krukken. Grand Cru serien er en flot, robust og æstetisk serie, som har værdi og danner en god base hele køkkenet igennem.

Krukken kan lukkes til med et låg, hvis man ikke skal bruge ingredienserne lige med det samme.

Tåler opvaskemaskine på maks 55ºC.

Diameter 10,5 cm.

Højde 4,0 cm.

Volumen 0,25 liter.

OXO AVOCADO SLICER 3-I-EN
79,95 kr.

OXO avocadoskærer hjælper dig både med at åbne, skrælle og skære din avocado i skiver. Det gør det meget nemt at arbejde og tilberede mad med avocado. OXO står for god og langtidsholdbar kvalitet med et funktionelt design som gør din hverdag nemmere. Avocado Sliceren er ergonomisk designet, så den lægger godt i hånden, og med non-slip håndtaget har du det bedste greb. Selve sliceren er lavet i ABS, rustfrit stål samt TPE, som alle er fri for giftstoffer og uden bekymringer kan anvendes til fødevarer. Plastdeleren er blød nok til ikke at skrælle i skallen, men dele den bløde avocado i flotte lige skiver.

Med stenfjerneren kan du nemt få de glatte sten fjernet uden problemer og på en sikker måde. Den er nem at rengøre og kan også komme med i opvaskemaskinen.

Længde 19,5 cm.

Bredde 5,5 cm.

Højde 2,5 cm.

OXO CHEF´S MANDOLINJERN 2,0
749,95 kr. 599,95 kr.

Oxo chef's mandolinjern er et af klassnes bedste produker. Det er et meget sikkert og effektivt system, som sikre god tilberedning af grøntsager og frugter. Den er nem at adskille, så den også er nem at rengøre.

Det er muligt at udskifte blade og justere tykkelsen, så man kan vælge om man vil have skiver eller gøre det julienne. Dette produkt har vundet flere priser for godt og sikkert design, og med fingerbeskytteren har du et super robust og sikkert greb om dine ingredienser.

OXO HVIDLØGSRIVEJERN
119,95 kr.

Oxo hvidløgsrivejern er en hurtig og meget mere sikker måde at rive og skære hvidløg i skiver. Man lægger bare et fed hvidløg ned i kammeret og skubber holderen frem og tilbage. Bladet skærer begge veje for dobbelt effektivitet. 

OXO MANDOLINJERN ENKELT
399,95 kr.

OXO mandolinjern er lavet til at skære de fleste madvarer, og kommer med en fingerbeskytter som hjælper med at gøre processen hurtigere og sikrere. Der findes 2 forskellgie blade med mandolinjernet som både skærer og river madvarerne alt efter behag. Der kan også indstilles tykkelse på de skiver man laver, så man kan få lige det man vil have. Dette er en fodel i mange tilfælde og specielt når man skal lave flotte flødekartofler eller tomatsalater.

OXO laver god kvalitet med godt og ergonomisk design. Dette alsidige mandolinjern skærer frugter og grøntsager uden problemer, og du kan nemt indstille tykkelsen. Lav skiver eller julienne.

Længde 34,0 cm.
Bredde 12,0 cm.
Højde 6,5 cm.

OXO MANDOLINJERN OG...
299,95 kr.

OXO mandolinjern og spiralizer sæt indeholder alt det man skal bruge for nemt og hurtigt kunne tilberede grøntsager på en professionel og interessant måde. Hurtigt og nemt tilberedt måltid med et twist! 

Dette 3-i-1-værktøj er den perfekte løsning til hurtig tilberedning af måltider. Med tre klinger kan du udføre næsten enhver køkkenopgave uden at skulle gøre et arsenal af køkkenredskaber beskidte.

Spiralisatoren skaber ensartede vegetabilske nudler ud af squash, gulerødder og mere. Skiven giver ensartede skiver frugt og grøntsager, det mellemste rivejern laver fluffy spån af hårde oste og chokolade, og det grove rivejern er perfekt til semi-blød ost, smør, løg og mere.

De skridsikre fødder holder beholderen stabil, og madholderen beskytter din hånd, mens du skiver. Beholderen måler og opsamler mad og fungerer som et låg, når bladene opbevares pænt inde i sættet.

Alle dele kan gå i opvaskemaskine.

OXO MINI MANDOLIN SLICER
139,95 kr.

Oxo mini mandolinjern er en effektiv og sikker måde at skære grøntsager og andre madvarer i tynde flotte skiver. Læg det du vil skære ned i kammeret og kør det frem og tilbage over jernet. På den måde kan du helt ude risiko for at skære dig, hurtigt og effektivt lave nogle flotte skiver af ingredienser du normalt ville skære i hånden eller slet ikke. 

Dette mandolinjern kan gå i opvaskemaskine.

OXO SPIRALIZER BORDMODEL
499,95 kr. 399,95 kr.

OXO spiralskærer til bordet er et fantastisk redskab, som nemt gør din mad mere interessant. Lav f.eks. grøntsagspasta til at peppe farverne i din pasta lidt op. Lav sundere og sjovere mad med lethed. Om du bare er typen der vil leve sundere, eller vil give et friskt twist til dine nuværende retter og overraske dine gæster med flotte retter, så er den her spiralizer en simpel og nem måde at opnå det på. De tre udskiftelige blade lader dig nemt omforme frugt og grøntsager til nudler, bånd, chips og mere.

Den kan også bruges til at lave grøntsagsfritter og curly fries.
Med små sugekopper under fødderne står den fast og robust mest du tilbereder dine grøntsager. De 3 blade kan nemt opbevares i den medfølgende box, og maskinen er nem at rengøre, da delene kan skilles ad.

PERSILLEKVÆRN NEM
329,95 kr.

Nem persillekværn er lavet i aluminium og gør det nemt for dig at bearbejde din persille til dine retter, så det giver bedst mulig smag. Persille er et populært krydderi, men kan være svær at forberede til pynt eller brug i mad og dressinger. Det er nemt med denne kværn, hvor du bare kommer din nyvaskede persille i og så kværner det over, hvor du skal bruge det. Kværnen river persillen, hvilket bevarer den friske smag i persillen.
Kværnen er nem at rengøre, men tåler ikke opvaskemaskine.

Længde 16,5 cm.
Bredde 11,0 cm.
Højde 7,0 cm.

TEFAL INGENIO MINIHAKKER 500ML
199,95 kr. 129,95 kr.

Tefal har lavet en smart lille minihakker, som ikke bruger strøm og dermed ikke har ledninger. Bladene er med et nyt patent innovative, og bevæger sig uafhængigt af hinanden. 

Minihakkeren er 100% hånddrevet og nem at bruge. Som man plejer kommer man ingredienserne i, sætter låget på, og hiver i håndtaget. Dette får bladene til at dreje rundt hurtigt og hakke dine ingredienser på under 10 sekunder.

WESTMARK MULTIHØVL
39,95 kr.

Westmark mulithøvn er af højeste kvalitet. Den har både til at lave skiver, samt rive ost, krydderier og frugt på. Den er lille og handy, og så tager den ikke meget plads i skuffen eller skabet. Dens blad er meget skarpt og holder sig således meget længe.

Længde 17,4 cm.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

WESTMARK SPIROMAT GRØNT...
349,95 kr.

Westmark spiromat er en spiralizer som kan rive og skære grøntsager i interessante former. Det er meget moderne at lave spaghetti af grøntsager, og westmarks spiromat er en af de bedste til at gøre dette. Der findes forskellige blade som hver især tilbereder grøntsagerne på hver sin måde. Lav interessante salater, pynt til dine retter for at imponere dine gæster, eller bland din spaghetti med køsovs op med sund pasta.

Der er 5 års garanti på dette produkt.