Kategorier
BRABANTIA THE SI 75MM...
39,95 kr.

Brabantia te si er en lille si  på 7,5 cm i diameter. Den er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant.

Diameter 7,5 cm.

BRABANTIA TRÅDSIGTE 180MM...
169,95 kr.

Brabantia trådsigte på 18,0 cm i diameter er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant.

Diameter 18,0 cm.

BRABANTIA TRÅDSIGTE 200MM...
199,95 kr.

Brabantia trådsigte på 20,0 cm i diameter er lavet i rustfrit stål, og har en meget fin maske. Sien kan bruges til mange ting, og det lange håndtag samt metal-løkke udgør en sikker støtte, så sien selv kan hvile på skålens kant. Størrelsen på denne trådsigte, er meget velegnet til de store bage-projekter eller til at mose den nylavede marmelade.

Diameter 20,0 cm.

FUNKTION DØRSLAG PÅ FOD I...
149,95 kr.

Funktion dørslag er lavet i rustfrit stål og har en fod, så den nemt kan stå i vasken mens du skyller og vasker dine ingredienser. Rustfrit stål er specielt holdbart og miljø-rigtigt. Det er slagfast, og kan tåle både varme og kulde. Dørslaget er nemt at bruge og har praktiske håndtag, som gør at du nemt kan slynge din salat samt meget andet. 

Diameter 23,0 cm.

FUNKTION TRAGT RUSTFRIT STÅL
59,95 kr.

Funktion tragt fremstillet i rustfrit stål, men en udtagelig rist. Den er praktisk og kan endda gå i opvaskemaskinen.

GASTROMAX DØRSLAG Ø22CM
29,95 kr.

GastroMax dørslag er lavet i et ergonomisk design med en buet kant som sørger for mindre spild. Sigten er lavet til nem opbevaring om den skal hænge eller stables. Den er ideel til alle slags pasta, grøntsager og salater. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 40,0 cm.
Diameter 24,0 cm.
Højde 13,0 cm.

GASTROMAX TRÅDSIGTE Ø15CM
59,95 kr.

GastroMax trådsigte er lavet i et ergonomisk design med en buet kant som sørger for mindre spild. Sigten er lavet i kunststof  med en tråd lavet i rustfrit stål. Den er oplagt at bruge til madlavning og bagnin når man skal adskille flydende fra solidt. Den er også god og nem at bruge når man skal drysse pynt på desserter. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 29,5 cm.

Diameter 15,0 cm.

GASTROMAX TRÅDSIGTE Ø19CM
69,95 kr.

GastroMax trådsigte er lavet i et ergonomisk design med en buet kant som sørger for mindre spild. Sigten er lavet i kunststof  med en tråd lavet i rustfrit stål. Den er oplagt at bruge til madlavning og bagnin når man skal adskille flydende fra solidt. Den er også god og nem at bruge når man skal drysse pynt på desserter. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 34,0 cm.

Diameter 19,0 cm.

GASTROMAX TRÅDSIGTE Ø8 CM
29,95 kr.

GastroMax trådsigte er lavet i et ergonomisk design med en buet kant som sørger for mindre spild. Sigten er lavet i kunststof  med en tråd lavet i rustfrit stål. Den er oplagt at bruge til madlavning og bagnin når man skal adskille flydende fra solidt. Den er også god og nem at bruge når man skal drysse pynt på desserter. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 17,0 cm.

Diameter 8,0 cm.

SISTEMA BOKS M/SIGTE 1 LITER
44,95 kr.

Sistema plast boks er oplagt, at have til diverse madvarer, eller opbevaring på værelset. Den passer i de fleste køkkenskabe og er perfekt til at opbevare din mad. I bøtten følger en si med, så den er oplagt til at bruge til de sure, så man ved servering kan dræne uden at gå på kompromis med hygiejne og væsketab. Låget er tæt, så det er nemt at holde indholdet friskt. Låget er nemt at adskille til rengøring.

Sistema Plastic er plastik i højeste kvalitet. Det er fri for farlige stoffer som BPA og ftalater, og er ud over det lavet at yderst robust og holdbart materiale, der kan tåle opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Sistemas ikoniske Klip It lukning sikre en sikker og tæt lukning som hjælper med at bevare maden. Varmes der i mikro-ovn, må låget ikke sidde på.

Volumen 1,0 liter.
Højde 16,0 cm.
Bredde 11,5 cm.
Længde 11,5 cm.