Kategorier
FISKARS BRØDKNIV 23 CM
149,95 kr. 99,95 kr.

Fiskars brødkniv er en lang stærk kniv med savtakker. Længden på bladet gør, at man med få bevægelser nemt skærer gennem både hårde og bløde brøds. Det skarpe skær gør at det har nemt med sprøde brød også. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 23,0 cm.

GASTROMAX BRØDKNIV
149,95 kr. 99,95 kr.

GastroMax brødkniv er lavet i den højeste kvalitet rustfrit stål med ergonomisk anti-slip håndtag som ligger godt i hånden og giver et god greb. Bladet holder sig skarpt meget længe og giver en god oplevelse at bruge. Det anbefales at vaske den op i hånden.

Længde 33,5 cm.

Bredde 3,5 cm.

GLOBAL BRØDKNIV 15 CM GS-14
769,95 kr. 399,95 kr.

Bladet på denne Global Brødkniv er blot 15 cm og kniven er derfor velegnet og nemt håndterbar sammen med brødkurven til morgenrundstykkerne. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Skabt uden samlinger og derfor meget hygiejnisk.

Længde 26,0 cm.

GLOBAL BRØDKNIV 22 CM G-9
999,95 kr. 499,95 kr.

Med Global Brødknivens lange blad på 22 cm kan du med én glidende bevægelse skære fine skiver af selv det nybagte, porøse brød. Kniven er samtidig velegnet til store grøntsager som fx kål eller grøntsagsknolde. Globalseriens fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber, der gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke. Kniven er skabt uden samlinger og er derfor ultrahygiejnisk og nemt at rengøre. 

Længde 34,0 cm.

SCANPAN BRØDKNIV 20 CM
399,95 kr. 249,95 kr.

Scanpan universaltkniv er lavet i et solidt design af skarpt stål som har bestået hårdhedstest. De er ergonomisk designet og har en god balance i hånden. Knivsægget er kirurigs skarpt og er konisk slebet.

Classic serien omfatter en lang række forskellige knive, som alle er lavet af fuldsmedet tysk stål og lever op til det moderne køkkens krav om at være slidstærke og sikre i brug.