Kategorier
FISKARS GRØNTSAGSKNIV
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars mellemstore handy alsidige grøntsagskniv er en universalkniv som kan bruges til skrælning af større frugter og grøntsager, eller til de små vigtige snitteopgaver. Det skarpe skær gør det nemt at bruge til meget. Bladet er let bøjet så det er nemmere at skære gennem i en glidende bevægelse. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 11,0 cm.

FISKARS URTEKNIV 6 CM I TRÆ
99,95 kr. 69,95 kr.

Fiskars Classic urtekniv med træhåndtag som man kender den. Det er en solid og flot urtekniv lavet i rustfrit stål med træhåntag. Den er skarp og har en meget lang holdbarhed. Designet er et kendt gammelt Raadvad design.

FISKARS URTEKNIV KRUM
59,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars urtekniv med krumt skær er lavet til skrælning og pilning, eller til de små vigtige snitteopgaver. Det skarpe skær gør det nemt at bruge til meget. Bladet krummer lidt, så det former sig med f.eks. kartoflen når man skal skrælle den. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 7,0 cm.

FISKARS URTEKNIV LIGE
69,95 kr. 49,95 kr.

Fiskars urtekniv er lavet til skrælning og pilning, eller til de små vigtige snitteopgaver. Det skarpe skær gør det nemt at bruge til meget. Bladet er helt lige så det er nemmere at komme tæt på f.eks. kartoflen når man skal skrælle den. Bladet er lavet i rustfrit stål, og kan derfor tåle opvaskemaskine. Kniven vejer ikke meget, og håndtaget er lavet i Softgrip®, som gør at man har et perfekt greb og balance med kniven.

Længde 7,0 cm.

GASTROMAX URTEKNIV
99,95 kr. 69,95 kr.

GastroMax urtekniv er lavet i den højeste kvalitet rustfrit stål med ergonomisk anti-slip håndtag som ligger godt i hånden og giver et god greb. Bladet holder sig skarpt meget længe og giver en god oplevelse at bruge. Det anbefales at vaske den op i hånden.

Længde 20,0 cm.

Bredde 2,5 cm.

GASTROMAX URTEKNIV
29,95 kr.

GastroMax urtekniv er lavet i stærkt rustfrit stål med et robust ergonomisk håndtag i BPA-fri plast. Den holder sig skarp meget længe, og kan gå i opvaskemaskine.

Længde 16,5 cm.

GLOBAL URTEKNIV KRUM 6 CM...
349,95 kr. 249,95 kr.

Global Urtekniv med buet blad er skabt til pillearbejde, der kræver, at du kommer helt tæt på de råvarer, du arbejder med. Kniven har et blad på 6 cm. Lige som resten af serien er urtekniven skabt i den høje stålkvalitet, der betyder, at knivene holder sig skarpe længe. Globals fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber gør serien populær hos både professionelle og amatørkokke.

Længde 16,0 cm.

GLOBAL URTEKNIV LIGE 8 CM...
349,95 kr. 249,95 kr.

Global Urtekniv er skabt til pillearbejde, der kræver, at du kommer helt tæt på de råvarer, du arbejder med. Kniven har et blad på 8 cm. Global knivserien bliver lavet i den højeste stålkvalitet. Dette gør at de holder sig skarpe længere end andre knive. Samtidig er der fokus på ergonomi og optimale brugsegenskaber, hvilket er årsagen til at knivene er utrolig populære blandt både professionelle kokke og hos amatørkokken. Urtekniven er det optimale valg til de små men vigtige opgaver i køkkenet, og er rar at have ved hånden.

Længde 18,0 cm.

SCANPAN URTEKNIV 11,5 CM
269,95 kr. 149,95 kr.

Scanpan universaltkniv er lavet i et solidt design af skarpt stål som har bestået hårdhedstest. De er ergonomisk designet og har en god balance i hånden. Knivsægget er kirurigs skarpt og er konisk slebet.

Classic serien omfatter en lang række forskellige knive, som alle er lavet af fuldsmedet tysk stål og lever op til det moderne køkkens krav om at være slidstærke og sikre i brug.