Kategorier
FISKARS STRYGESTÅL 20 CM
149,95 kr. 99,95 kr.

Fiskars strygestål er lavet i rustfrit stål, og er designet til at skærpe dine knive. Det er vigtigt at holde sine knive skarpe, da det forbedre oplevelsen og øger sikkerheden når du arbejder med dine knive. Dette strygestål er langt og giver dig dermed et godt flow når du sliber dine knive. Grebet er ligesom knivene i samme serie lavet med Softgrib, og giver et rigtig godt fast greb om det.

Længde 20,0 cm.

GASTROMAX STRYGESTÅL
99,95 kr. 69,95 kr.

GastroMax Strygestål er lavet i rustfrit stål, og har et ergonomisk robust håndtag som ligger godt i hånden. Den er lavet så den optimalt sliper kniv-ægget, på knive der ikke er sav-takket.

Længde 32,0 cm.

GLOBAL KERAMISK STRYGESTÅL...
1.249,95 kr. 799,95 kr.

Global Strygestål er af højeste kvalitet og hjælper dig med at passe godt på dine knive. Skarphed er det vigtigste og sikreste når det kommer til køkkenknive. Med de rigtige redskaber og vedligehold kan du bevare dine Global knives professionelle standard. Strygestålet anvendes til at rette knivsæggen op, mens selve slibningen bør foregå på slibesten. Sørg altid for at holde kniven i samme vinkel, mens du stryger. Den anbefalede vinkel til slibning af Globalknive er ca. 10-15 grader. Husk at selv få strøg gør en stor forskel.

Længde 26,0 cm.

GLOBAL KNIVSLIBER H-220 GB
399,95 kr. 299,95 kr.

Global Shinkansen knivsliber.

Det er vist, at skarpheden er alfa og omega for fornøjelsen og sikkerheden ved at arbejde med dine knive. Shinkansen-knivsliberen er vinklet, så den passer præcis til anbefalingerne for slibning af japanske knive. Fyld kammeret med vand. Det renser stenene og forhindrer metallet i at opvarme. Træk knivbladet lodret frem og tilbage gennem den hvide sten 7-8 gange. Gentag i den lyserøde sten, og vask herefter kniven af i hånden. Sliberen kan bruges til alle former for knive med glat blad.

Stenene er keramisk fremstillet, og holderen er lavet i solidt kunststof.

Længde 20,0 cm.

GLOBAL KNIVSLIBER STOR H-440
499,95 kr. 399,95 kr.

Global knivsliber i den store udgave. Dette er umiddelbart det vigtigste i din globalsamling. Skarpheden er alfa og omega for fornøjelsen ved at arbejde med dine knive. H-440GB Universalknivsliberen er skabt, så den passer til slibning af både europæiske og japanske knive. Fyld kammeret med vand. Det renser stenene og forhindrer metallet i at opvarme. Træk knivbladet lodret frem og tilbage gennem den hvide sten 7-8 gange. Gentag i den lyserøde sten, og vask herefter kniven af i hånden. Sliberen kan bruges til alle former for knive med glat blad.

Længde 22,5 cm.

SCANPAN DIAMANT STRYGESTÅL...
369,95 kr. 299,95 kr.

Scanpan Classic Diamant strygestål på 25 cm er et stærkt strygestål som ved regelmæssigt brug vil skærpe knivsæggen på dine knive, så de forbliver skarpe som barberblade og gøre madlavningen mere sikker og sjovere.

Længde 25,0 cm.

SCANPAN KNIVSLIBER 3-TRIN
449,95 kr. 249,95 kr.

Scanpan knivsliber er velegnet til scanpans knive såvel som andre knive for at holde dem skarpe og behagelige at bruge i køkkenet. Den har et 3 trins system, som forbedre professen og forfiner knivægget.

SCANPAN STRYGESTÅL 25 CM
199,95 kr.

Scanpan Classic strygestål på 25 cm hjælper dig med at holde dine køkkenknive helt skarpe og perfekte til madlavningen.

Længde 25,0 cm.