Kategorier
BRABANTIA KØKKENSAKS
149,95 kr. 99,95 kr.

Brabantia køkkensaks er et fantastisk redskab at have i køkkenet til diverse emballager og krydderurter. Den er ideel til de fleste slags materialer, fødevarer og mere. Det bløde komfortable greb er lavet ergonomisk med indbyggede støddæmpende puder som beskytter din hånd og absorberer presset. Saksen er lavet til både venstre og højrehånds-brugere.

Længde 22,5 cm.
Bredde 8,0 cm.
Tykkelse 2,0 cm.

Der er 5 års garanti på dette produkt.

FISKARS BØRNESAKS 13 CM
49,95 kr.

Fiskars børnesaks er lavet så de ergonomisk passer til børnehænder, og den har afrundede spidser, så man ikke stikker sig på dem. Bladene er lavet i rustfrit stål, og den må derfor komme i opvaskemaskine. Det gør også at saksen har meget bedre holdbarhed.

Længde 13,5 cm.

FISKARS FJERKRÆSAKS SOFT TOUCH
229,95 kr. 169,95 kr.

Fiskars fjerkræssaks er specielt fremstillet til klipning, flåning og partering af fjerkræ og vildt. Bladene er lavet i solidt rustfrit stål med profilerede blade, som gør det nemmere at klippe. Håndtagene er lavet med soft-grip, hvilket giver et godt tag på saksen og letter arbejdsopgaverne. Saksen kan både bruges med højre og venstre hånd. Med tommelfingeren kan du nemt åbne og lukke for låsemekanismen som sikre, at saksen kun er åben når du skal bruge den. Der er mulighed for selv at justere bladspændingen. Saksen er nem at rengøre og den må gå i opvaskemaskine.

Længde 25,0 cm.

FISKARS KRUM NEGLESAKS 10 CM
119,95 kr.

Fiskars manicuresaks er lavet i et meget tyndt blad, der har en krum form som gør det nemmere at lave et pænt klip af neglen. Saksen er lavet i rustfrit stål og tåler at gå i opvaskemaskine.

Længde 10,0 cm.

FISKARS KØKKENSAKS HØJRE
149,95 kr.

Fiskars køkkensaks er specielt fremstillet til klipning i fødevarer og åbning af emballage af diverse køkkevarer. Bladene er lavet i solidt rustfrit stål og har medtakker som holder det du klipper på plads. Der er mulighed for selv at justere bladspændingen. Saksen er nem at rengøre og den må gå i opvaskemaskine.

Længde 18,0 cm.

FISKARS PAPIRSAKS 17 CM
129,95 kr.

Fiskars papirsaks er en kompakt letvægtssaks med lange blade til klipning i papir og karton. Bladene er lavet i rustfrit stål og tåler derfor at gå i opvaskemaskine. Det er den ideele saks til papirklipperiet, uanset om det er til de små juleklip eller til det daglige udklip af diverse ting.

Længde 17,0 cm.

FISKARS SYSAKS 13 CM
119,95 kr.

Fiskars klassiske sysaks med en micro spids. Den er velegnet til at klippe mindre ting med som blandt andet stofstykker og sømkanter. Den er også designet til at klippe i garn og papir. Håndtaget er lavet i et ergonomisk design, så den er behagelig at holde og på nem at styre. Bladet er lavet i rustfrit stål, så det holder sig skarpt længe og kan tåle at gå i opvaskemaskinen. Spidsen er lavet så man nemmere og mere præcist kan se hvor man klipper og hvad man klipper i. 

Længde 13,0 cm.

FISKARS UNIVERSALSAKS HØJRE
149,95 kr.

Fiskars universalsaks er den ideelle saks til alle former for klippeopgaver i hjemmet, i skolen og på kontoret. Bladene er lavet i rustfrit stål og den er derfor skarp længe og tåler at gå i opvaskemaskine. Den har også mulighed for at justere bladspændingen. Denne saks har vundet bedst i test, fordi den netop er designet godt, og har bevist sig at være rigtig god kvalitet. Alle fiskars sakse har ergonomisk håndtag, så det er lettere at bruge dem.

Længde 21,0 cm.

FISKARS UNIVERSALSAKS TIL...
149,95 kr.

Fiskars venstrehåndssaks er designet specielt med håndtag og blade til brug i venstre hånd. Universalsaksen er fremstillet i rustfrit stål og er lavet til de mange klippeopgaver i hjemmet, skolen, kontoret og andre steder man har brug for den. Bladspændingen er justerbar. Den kan tåle at gå i opvaskemaskine.

Længde 21,0 cm.

FUNKTION ÆGGESAKS
69,95 kr.

Funktion æggesaks til dine blødkogte æg, så du nemt kan tage toppen af og nyde dit friske lune æg.

OXO KØKKEN OG URTESAKS
199,95 kr.

Oxo køkkensaks er et fantastisk redskab at have i køkkenet til diverse emballager og krydderurter. Den er ideel til de fleste slags materialer, fødevarer og mere. Det bløde komfortable greb er lavet ergonomisk med indbyggede støddæmpende puder som beskytter din hånd og absorberer presset. I saksen er der indbygget urte-stripper, som gør det nemt at rive urtebladene af stilken. Selve skærene har mikroskopiske hakker, så det får et bedre tag om hvad end du skal have klippet. 

Saksen kan gå i opvaskemaskine, og for at gøre det hele nemmere kan de to blade adskilles og vaskes separat.