Kategorier
CONZEPT SAUTERPANDE 28 CM...
349,95 kr. 199,95 kr.

Conzept sautépande med non-stick belægning er lavet i et solidt design. Belægningen er stærk med en og medvirker til at maden ikke sætter sig fast. Panden har gode høje kanter, så man ikke så let spilder ved siden af. Den passer godt ind i alle hjem, og kan opbevares hængende eller stående.

Panden kan bruges på alle varmekilder, også gas og induktion.

Diameter 28,0 cm.

CONZEPT WOK 28 CM
199,95 kr. 149,95 kr.

Conzept Wok har et godt greb med soft touch, og en god varmefordeling. Den er lavet i aluminium med en slip let belægning, så man undgår at maden sætter sig fast. Wokken har gode brede sider, hvilket gør, at den er god til at svitse og blande madvarer i. Den kan også bruges til at stege og koge i, hvis man får behov for det. En wok har høj varmefordeling, hvilket gør, at din mad vil blive udsat for hurtig varme.

Wokken passer til alle varmekilder - også gas og induktion.

Diameter 28,0 cm.

EVA TRIO SAUTERPANDE 24 CM...
899,95 kr. 699,95 kr.

Den nye serie fra Eva Trio tillader et flot og robust ydre med et praktisk indre. En grydeserie, der forener det rustfrit stål-look med praktisk keramiske belægning, så du kan holde en stringent designlinje i køkkenet uden at risikere, at maden brænder fast. Designet bygger videre på det originale Ole Palsby/Eva Trio design fra 1977, hvor der som noget nyt er blevet tilføjet en indvendig keramisk belægning, der tåler meget høje temperaturer – helt op til 400 grader. 

En sauterpande giver dig mange muligheder – du kan både stege, brase og sautere og tilmed bruge den i ovnen.

Eva trio er kendt for at lave funktionelt design, og det er ikke undtagelsen her. Med det rustfri stål får man en pæn pande med en hurtig varmeraktion om man skruer op eller ned, samt en fordelagtig varmefordeling til indholdet. Den keramiske belægning gør, at man ikke behøver fedtstof og det er meget meget nemt at gøre den ren, samt maden nemt slipper.

Alle Eva Trio gryder og pander i denne serie virker til alle varmekilder - også induktion, gas og ovn.

Tåler op til 400ºC grader.

Volumen 3,6 liter.
Diameter 24,0 cm.

Den bruger låg på 24 cm.

EVA TRIO STØBEJERNSGRYDE 4 L
799,95 kr. 399,95 kr.

Eva Trio støbejernsgryde er en del af serien af gryder og stegepander i Støbejern. De er perfekte til langtidsstegning ved lav eller medium varme, fordi støbejern fordeler varmen jævnt og ensartet og holder godt på varmen. Støbejern er samtidig et materiale, som også tåler meget høje temperaturer. Derfor er det særligt godt til bruning, og kan desuden bruges til tilberedning i ovnen. Det er ekstraordinært holdbart kogegrej, og kan gå i arv i generationer. 

Eva Trio støbejern er emaljeret og kan tåle op til 400°C.

Den kan gå på alle varmekilder inkl. Induktion og gas.

Volume: 4,0 liter.

Diameter: 24,0 cm.

JAMIE OLIVERSAUTEPANDE 25...
599,95 kr. 299,95 kr.

Tefal har i samarbejde med kokken Jamie Oliver lavet en god robust serie af gryder og pander. Jamie Oliver fokuserer meget på kvalitet, lethed og sund tilberedning, hvilket man kan se på hans serier hos Tefal. De holdbare pander og gryder er lavet til det daglige brug og slid, så de kan holde til meget.

Panderne og gryderne kan bruges på alle varmekilder. Panderne har et termospot som viser, hvornår panden er varmet op til den rette temperatur.

Belægningen er en unik slip let belægning som er stærk og holdbar, men som også tillader mindre eller ingen brug af fedtstof. Gryder og pander fra Jamie Oliver's serier kan gå i ovnen på 175ºC, hvis man skal holde noget varm, eller langsomt tilberede mad. Den kan også bruges til at bage i; for eksempel foccasia og bradepandekager.

Denne stegepande er lavet i rustfrit stål med hærdet ydersider, som både er flot og meget hårdt, så den holder til meget. Indersiden er belagt med en meget stærk non-stick belægning som både hjælper med madlavningen samt rengøringen.

Diameter 25,0 cm.
Volumen 2,8 liter.

SAUTERPANDE 24 CM R/S NY
799,95 kr. 499,95 kr.

Denne Eva Trio sauterpande er lavet i rustfrit stål med en flot poleret overflade som gør, at maden ikke så nemt hænger fast selvom der ingen belægning er på den.

Eva trio er kendt for at lave funktionelt design, og det er ikke undtagelsen her. Med det stærke stål får man et flot robust produkt, som kommer til at holde meget længe, og som gør det til en fornøjelse at lave mad i.

Alle Eva Trio gryder og pander i denne serie virker til alle varmekilder - også induktion, gas og ovn.

Diameter 24,0 cm.

SCANPAN CLASSIC WOK 32 CM
999,95 kr. 549,95 kr.

Scanpan Classic wokpande er det gode valg til dig som gerne vil have en kvalitetswok som er effektiv og nem at bruge. Wokken bruges ofte til asatiske retter, da den varme overflade skal svitse på en bestemt måde så aromaen bliver i ingredienserne.

Scanpans slip let belægning er garanteret PFOA fri og meget hårdere end stål, hvilket betyder, at man kan anvende alle slags redskaber på den. Kernen er lavet af genbrugsaluminium. Det betyder, at al den metal Scanpan bruger er genbrugt og miljørigtig. Aluminium er meget varmemodtagelig, hvilket gør at dit Scanpan produkt vil varme hurtigt og jævnt op. De solide materialer gør også at alle gryder og pander kan gå i ovnen på 260ºC, så man kan tilberede eller holde maden varm i ovnen.

Kan anvendes på alle varmekilder, bortset fra induktion.

Diameter 32,0 cm.

SCANPAN CTX SAUTERPANDE 26...
1.369,00 kr. 999,95 kr.

Scanpan CTX sauterpander er valget til dig som gerne vil have en i særklasse. Den har mange anvendelsesmuligheder alt fra stege kød til at bage æggekage i ovnen. Denne pande har lækre høje buede kanter, der gør det nemt at komme til med køkkenredskaber og håndtaget ligger godt i hånden.

CTX-serien er en af Scanpans mange gode serier. Alle produkterne i serien er udført i minimalistisk, dansk design og produceret på fabrikken på Djursland. Serien er konstrueret med ydeevne og funktionalitet i fokus. Hvert produkt er bygget op af hele 5 lag med hver deres funktion - her er der blandt andet et stål-lag for holdbarhed og brug på induktionskomfurer. Kernen er lavet af genbrugsaluminium for dets fortræffelige varmelederevne, så varmen bliver fordelt optimalt.

Rent udseendemæssigt står den sorte belægning på indersiden skarpt i forhold til det flotte børstede stål på ydersiden. Den unikke belægning er kendt for både at være slidstærk og virkelig nem at rengøre. Belægningen består af adskillige lag, som ved utroligt høje temperaturer bliver smeltet sammen.

Giv din non-stick belægning et godt liv. Brug altid opvaskemiddel, så al mad og fedt er vasket bort. Undgå hurtig opvarmning og nedkøling.

Den kan gå på alle varmekilder - også induktion og i ovn på 260º C.

Stållåget med praktisk glasmidte betyder, at du kan holde varmen inde mens du holder øje med din mad og derved sparer på energiforbruget.

Diameter 26,0 cm.
Volumen 3,7 liter.

SCANPAN CTX WOK 32 CM
1.369,00 kr. 999,95 kr.

Scanpan CTX wok er valget til dig som gerne vil have en i særklasse. Den har mange anvendelsesmuligheder alt fra stege kød til at bage æggekage i ovnen. Denne pande har lækre høje buede kanter, der gør det nemt at komme til med køkkenredskaber og håndtaget ligger godt i hånden.

CTX-serien er en af Scanpans mange gode serier. Alle produkterne i serien er udført i minimalistisk, dansk design og produceret på fabrikken på Djursland. Serien er konstrueret med ydeevne og funktionalitet i fokus. Hvert produkt er bygget op af hele 5 lag med hver deres funktion - her er der blandt andet et stål-lag for holdbarhed og brug på induktionskomfurer. Kernen er lavet af genbrugsaluminium for dets fortræffelige varmelederevne, så varmen bliver fordelt optimalt.

Rent udseendemæssigt står den sorte titanium-belægning på indersiden skarpt i forhold til det flotte børstede stål på ydersiden. Den unikke belægning er kendt for både at være slidstærk og virkelig nem at rengøre. Belægningen består af adskillige lag, som ved utroligt høje temperaturer bliver smeltet sammen.

Giv din non-stick belægning et godt liv. Brug altid opvaskemiddel, så alle mad og fedtrester er vasket bort. Undgå hurtig opvarmning og nedkøling.

Alle CTX produkterne kan gå på alle varmekilder - også induktion og i ovn på 260º C.

Diameter 32,0 cm.

SCANPAN IMPACT SAUTERPANDE...
899,95 kr. 499,95 kr.

Scanpan Impact sauterpande er lavet i rustrfrit stål, uden belægning. Denne pande er lavet til dig som vil have et langtidsholdbart produkt, med et flot og praktisk design.

Impact serien er lavet kerne er lavet af genbrugsaluminium. Det betyder, at al den metal Scanpan bruger er genbrugt og miljørigtig. Aluminium er meget varmemodtagelig, hvilket gør at dit Scanpan produkt vil varme hurtigt og jævnt op. Uden på er den belagt med meget stærk rustfrit stål, som gør at den har lang levetid. De solide materialer gør også at alle gryder og pander kan gå i ovnen på 260ºC, så man kan tilberede eller holde maden varm i ovnen.

Kan anvendes på alle varmekilder også induktion og gas.

Diameter 28,0 cm.

SCANPAN IQ WOK 32 CM
1.199,00 kr. 699,95 kr.

Scanpan Wokpande er det ideelle redskab når du skal tage på en gastronomisk rejse til det asiatiske køkken. Huritg og jævn varmefordeling samt et ergonomisk håndtag, der ligger godt i hånden, så du kan vende ingredienserne ved et ryk i wokken.

Panden har den legendariske non-stick belægning fra Scanpan, som gør at maden ikke brænder fast, samt den er meget nemt at rengøre mellem brug. Brug altid opvaskemiddel til at rengøre dine Scanpan produkter.

Denne wok kan bruges på alle varmekilder - også induktion og gas. Den kan tilmed komme i ovnen på 260ºC. 

Diameter 32,0 cm.

SCANPAN SAUTEPANDE Ø26CM...
799,95 kr. 449,95 kr.

Scanpan Sautépande med låg er det gode valg til dig som gerne vil have en kvalitetspande. Den har mange anvendelsesmuligheder alt fra stege kød, til sovs, til koge grøntsager. Denne sautepande har ekstra høje kanter, hvilket gør den ektra velegnet til retter der kræver omrøring.

Scanpans slip let belægning er garanteret PFOA fri og meget hårdere end stål, hvilket betyder, at man kan anvende alle slags redskaber på den. Kernen er lavet af genbrugsaluminium. Det betyder, at al den metal Scanpan bruger er genbrugt og miljørigtig. Aluminium er meget varmemodtagelig, hvilket gør at dit Scanpan produkt vil varme hurtigt og jævnt op. De solide materialer gør også at alle gryder og pander kan gå i ovnen på 260ºC, så man kan tilberede eller holde maden varm i ovnen.

Glaslåget medfølger.

SCANPAN STEGEGRYDE 7,5 L
1.499,00 kr. 899,95 kr.

Scanpan Incution Plus Stegegryde er en god stegegryde som kan bruges til alle varmekilder. Gryden er ideel til madlavning som krøver lidt ekstra tid og plads. Da du har fornøjelse af den gode stegeflade samt varmefordeling er den oplagt til grydesteg og supper, men også velegnet til store portioner af simreretter, gryderetter, kartofler, pasta og grøntsager.
Når man laver store simreretter eller gryderetter kan man med fordel benytte sig af, at gryden kan gå i ovnen. Her kan retten stå lunt og koge langsomt.

For at bevare den bedste non-stick effekt hele grydens liv anbefales det, at man altid rengøre med opvaskemiddel, samt undgår hurtig opvarmning og nedkøling. 

Kan bruges til alle varmekilder inklusive gas og induktion.
Gryde og låg kan gå i ovnen op til 260ºC.

Volumen 7,5 liter.
Diameter 32,0 cm (18,5 cm i bunden).

TEFAL TALENT SAUTERPANDE 24 CM
649,95 kr. 449,95 kr.

Tefal sauterpande er en super god pande til at stege mad og tilberede sovse med meget mere. Panden er lavet i støbt aluminium som giver en optimal varmfordeling. Belægningen har en høj slip let evne, men steger stadig maden på en optimal måde. Derfor er tefal sauterpande exceptionel god. Den har også Tefal varmespot, som indikerer når panden har den rette temperatur. Der medfølger et glaslåg, som holder på varmen i panden ved simreretter eller stege.

Endnu en smart funktion ved disse pander, er at de kan gå i ovnen på maks 175ºC, hvis du skal holde din mad varm, eller bage et brød i dem. 

Belægningen gør også at panden er meget nem at vaske op.

Diameter 24,0 cm.