NILFISK

NILFISK HÅNDSTØVSUGER HANDY...
899,95 kr. 699,95 kr.

Nilfisk Handy håndstøvsuger er en stærk genopladelig støvsuger, som du nemt kan tage med dig alle steder i hjemmet samt til rengøring i bilen. Med holderen til håndstøvsugeren vil den konstant kunne sidde til opladning så den altid er fuldt opladt og klar til brug. Den hjælper dig i dagligdagen med de små opgaver - hurtigt og effektivt.

Det er nemt og enkelt at tømme håndstøvsugeren, som har vaskbart filter for optimalt og forlænget levetid. Filteret skal være tørt før det bliver genindsat i maskinen. Støvsugeren har en indikator som viser batteristanden. Batteriet er et miljøvenligt lithium-ion batteri, hvilket giver længere levetid og kortere opladningstid.

Denne håndstøvsuger har et kraftigere sug end mange andre og gør den til et godt valg, så man ikke skal have den store støvsuger frem til de små, men nødvendige opgaver.

Kraftigt lithium batteri 18v holder ca 20 minutter ved fuldt brug.

NILFISK HANDY 2 IN 1 25,2V...
1.799,00 kr. 1.299,00 kr.

Nilfisk Handy 2-in-1 er en smart genopladelig poseløs støvsuger, der klarer opgaven hurtigt og nemt. Krummer under bordet efter middagen samles op på ingen tid. En drøm at arbejde med. Den kan stå konstant til opladning når den ikke bruges, så den altid er klar til brug.

To maskiner i én. Fra støvsugeren kan du frigøre den håndholdte enhed til brug på bordet, hjørnet, bilen eller andre små steder, hvor du ikke ville bruge en normal støvsuger. Med en roterende børste i gulvmundstykket på Handy 2-in-1 er det let at opfange f.eks. hår og krummer fra hårde gulve og tæpper.

Filteret kan vaskes, så den holder længere og suger optimalt hele dens liv. Det er nemt at tømme den og der skal ikke købes poser da den er poseløs.

Støvsuger er vejer ikke meget, er nem at manøvrere, og indikatoren viser tydeligt hvornår den mangler strøm.

På en opladning er der ca 40 minutters brugstid

NILFISK ONE STØVSUGER HVID
1.399,00 kr. 899,95 kr.

Nilfisk One Hvid er en god støvsuger, med meget sugekraft og lavt strømforbrug. Støvsugeren er også støjsvag, og meget effektiv på klinker og parketgulv. På tæppe har den et middel til god sugeevne. Denne Nilfisk One er en af de tættere støvsugere med EPA10 filter. Dette betyder en mere effektiv rengøring. Nilfisk One er til dem, som har et hjem med både normalt gulv og tæpper, og som vil have det bedste resultat, samtidig med allergivenlig.

Nilfisk er og har længe været topmærket inden for støvsugere. Firmaet har eksisteret i over 100 år og har samlet erfaringer om rengøringsprocessen siden det blev etableret i København i 1906. Den erfaring er med til at gøre deres støvsugere til globale topmodeller.

Mundstykker der medfølger revne-, møbel-, børste- og normalt mundstykke.

Effekt 750 watt.

Brugermanual kan hentes her: Brugermanual.

5 års garanti.