Kategorier
CONZEPT ÆBLESKIVEPANDE
249,95 kr. 149,95 kr.

Conzept æbleskivepande har plads til hele 9 æbleskiver på en gang. Den er lavet i solidt støbejerns, med en slip let belægning, der gør, at det er nemmere at vende æbleskiverne. Panden kan også bruges til at stege frikadeller, eller bage små kager eller boller på panden. Det er også muligt at servere forskellig dip eller anretninger i den, hvis man f.eks. skal lave nordisk tapas med et lidt råt look.

Panden kan bruges på alle varmekilder, også gas og induktion.

Bredde 19,0 cm.

SCANPAN CLASSIC ÆBLESKIVEPANDE
699,95 kr. 399,95 kr.

Scanpan æbleskivepande er det gode valg til dig som gerne vil have en kvalitetspande. Den har mange anvendelsesmuligheder alt fra de klassiske æbleskiver til boller og frikadeller. Du kan endda bruge den til servering af tapas.

Scanpans slip let belægning er garanteret PFOA fri og meget hårdere end stål, hvilket betyder, at man kan anvende alle slags redskaber på den. Kernen er lavet af genbrugsaluminium. Det betyder, at al den metal Scanpan bruger er genbrugt og miljørigtig. Aluminium er meget varmemodtagelig, hvilket gør at dit Scanpan produkt vil varme hurtigt og jævnt op. De solide materialer gør også at alle gryder og pander kan gå i ovnen på 260ºC, så man kan tilberede eller holde maden varm i ovnen.

Kan anvendes på alle varmekilder, bortset fra induktion.

Der er 9 huller, til æbleskiverne.