Kategorier
EVA TRIO GRYDESÆT DURA LINE...
1.949,85 kr. 999,95 kr.

Eva Trio startersæt i hard anodiseret aluminium er lige så hårdt som stål, men har en bedre varmefordeling og en indre slip let belægning. Den indeholder to gryder og en kasserolle, så man er godt på vej til at kunne tilberede de fleste retter. Slip let belægningen sørger for at maden ikke sætter sig fast, samt sparer på forbruget af fedtstof.

Det flotte matte ydre skyldes den process som hærdier aluminiumet. Ydersiden er rå mat anodiseret aluminium, og kan tåle næsten alt. Gryderne er designet i et flot ergonomisk og tidløst design. Denne pakke er ideel for dem som vil begynde deres samling af Eva Trio.

Alle dele kan anvendes på alle varmekilder inklusiv induktion og gas.

Kasserolle 1,8 liter.

Gryde 2,5 liter.

Gryde 3,8 liter.

De bruger henholdsvis låg på 16 cm, 16 cm og 20 cm.

EVA TRIO GRYDESÆT MULTI 3 DELE
2.299,85 kr. 999,95 kr.

Multi gør brug af den nyeste multi-layer teknologi til at kombinere det rustfri ståls slidstærke kvaliteter med aluminiums evne til at lede varme. Gryderne i dette sæt har således en tre lags konstruktion hvor inder- og ydersiden består af rustfrit stål og kernen er i kraftig aluminium. Det rustfri stål giver et utroligt slidstærkt ydre, mens kernen i aluminium sikrer en god varmefordeling fra bunden og hele vejen op langs siderne.

Alle greb er fremstillet i kraftigt rustfrit stål. Fordi rustfrit stål har mindre gode varmeledeegenskaber, bliver grebene ved almindelig brug på komfur (gaskomfur undtaget) ikke varmere end, at man kan holde på dem uden grydelapper.

Kasserolle på 1,8 liter - diameter 16 cm

Gryde på 2,2 liter - diameter 16 cm

Gryde på 3,6 liter - diameter 20 cm

De bruger låg på henholdsvis 16 cm, 16 cm og 20 cm.

SCANPAN IMPACT GRYDESÆT 6 DELE
1.899,85 kr. 799,95 kr.

Scanpan Impact Grydesættet indeholder 1,8L kasserolle, 2,5L gryde og en 3,2L gryde. Alle inkl. Glaslåg.

Det er den perfekte løsning som et startsæt eller supplering til det du allerede har. 

Grydesætet er af bedste kvalitet lavet i stærkt rustfrit stål. De kan anvendes på alle varmekilder uden problemer og er nemme at gøre rente. Designet er stilrent, og passer ind i alle køkkener. Gryderne er dansk kvalitet, som er så robust, at de kan være med dig de meste af dit liv.

Gryderne tåler opvaskemaskine og kan også gå i ovnen på  op til 260ºC. Gryderne er konstrueret med en kraftig sandwich (TransTherm) bund, der giver en optimal varmefordeling over hele grydens flade.