Kategorier
FUNKTION PIZZASPADE 46X25...
129,95 kr.

Pizzaspade lavet i rustfrit stål med huller for lettere slip let evne. Den er god og solid og kan nemt bruges til at tage pizza og brød med mere ud ad ovnen og grillen.

Bredde 25,0 cm.

Længde 46,0 cm.

GASTROMAX PIZZAHJUL
39,95 kr.

GastroMax pizzahjul er lavet i stærkt teflon med et robust ergonomisk håndtag i BPA-fri plast. Den holder sig skarp meget længe, og kan gå i opvaskemaskine. Belægningen gør, at osten og ingredienserne på pizzaen ikke sidder fast, og da den ikke er lavet i metal er den velegnet til at bruges på pander med slip let belægning. Den kan også bruges til kagedej, og andre ting.

Længde 20,0 cm.

Bredde 6,5 cm.

OXO PIZZAHJUL
99,95 kr.

Oxo pizzahjul er lavet i stærkt rustfrit stål som holder sig skarpt længe. Den er designet ergonomisk, i et soft-touch materiale ved håndtaget, som optimerer grebet og gør det nemt at skære pizza. Det er designet således at din hånd ikke glider når du skærer din pizza.

Kan gå i opvaskemaskine.

Længde 20,0 cm.

Bredde 7,5 cm.

Tykkelse 2,5 cm.

WMF PIZZAHJUL
199,95 kr. 99,95 kr.

WMF pizzahjul er lavet i et flot stilrent design af materialet Cromargan rustfrit stål. I designet er der tænkt over, greb, hygiejne samt holdbarhed, hvortil produktet scorer topkarakter.

Et pizzahjul, er et redskab man bruger til at skære retter som pizza eller tærter, som er meget flade. Det giver en flot lige linje og er mere skånsomt overfor maden. Du kan også bruge pizzahjulet til at skære småkagedejen til inden den bages.

WMF har vundet mange designpriser, fordi de netop lægger mange tanker i designet. Redskaber i denne serie er lavet til at kunne lægge sammen i en skuffe uden at fylde meget, eller hænge flot på en reskabsholder.

Profi Plus-serien tilbyder dig adskillige praktiske køkkenredskaber til enhver type tilberedning. Profi Plus serien er lavet i et ensartet og moderne design. Alle redskaber i serien er lavet i solidt rustfrit stål, og kan tåle opvaskemaskine. Med Profi Plus serien, får du det bedste og mest holdbare kvalitet på markedet.

Længde 21,0 cm.
Diameter 6,5 cm.