Kategorier
BRABANTIA KØKKENVÆGT HVID
269,95 kr. 199,95 kr.

Brabantia køkkenvægt er lavet i et hvidt glasmateriale i et slim design. Dette gør den nem at arbejde med og let at rengøre. køkkenvægten er let at opbevare, da den er så smal, men også fordi den har en stål-løkke, så den kan hænge på en krog.

Vægten kan veje op til 5,0 kg med 1 grams-interval. Den er intuitiv at bruge og har et display som lyser, så det er nemmere at se, hvad der står.

Bruger 3x AAA batterier (medfølger).

Højde 2,0 cm.

Bredde 15,2 cm.

Dybde 26,5 cm.

FUNKTION KØKKENVÆGT I HVID...
149,95 kr. 99,95 kr.

Funktion køkkenvægt er lavet i et flot simpelt og moderne design i hvid glas. Den har tarafunktion og kan veje op til 5 kg. Glasoverfladen gør, at den er nem at holde ren og pæn, og selve designet gør, at den passer ind i ethvert køkken og nemt kan opbevares.

Batterier 1 stk. CR2032 (medfølger).

Bredde 18,0 cm.

Længde 15,0 cm.

Højde 2 cm.

OBH KØKKENVÆGT 5KG/1G HVID
199,95 kr. 149,95 kr.

OBH Nordicas simple vægt i Pure White, er en kompakt robust køkkenvægt, som kan væeje helt op til 5kg på en gang med 1g interval, så du får de mest præcise målinger. Vægten er lavet i glas med hvid kant. Displayet er stort, så det er nemt at se og aflæse målingerne. Brug den hurtigt og nemt til de små ting i hverdagen, eller brug den til de større bageprojekter. Takket være det meget slim design passer denne køkkenvægt ind i alle hjem, uanset om man har et lille eller stort køkken.

Med denne vægt, kan du selvfølgelig nulstille mellem vejninger, så du kan måle det hele i en skål på en gang. Dette gør det nemt og hurtigt at måle op.

Denne vægt bruger et CR2032 batteri (medfølger).

OBH KØKKENVÆGT I STÅL
449,95 kr. 299,95 kr.

OBH elektroniske køkkenvægt i et flot slim stål design er kun 14 mm tynd og har en belægning i rustfrit stål, der beskytter mod fingeraftryk. Den har også et stort LCD display som gør det nemt at se, hvor meget man har målt op, og nulstilling mellem vejningerne gør, at alle ingredienser kan vejes i samme skål. Den kan maks veje 5 kg med kun 1 grams interval.

Den bruger batterier: 2 stk. CR2032 Litium-ion (medfølger).

SOEHNLE ROMA KØKKENVÆGT I...
299,95 kr. 249,95 kr.

Soehnle køkkenvægt er en god og præcis køkkenvægt som ikke fylder meget i køkkenet. Den er designet, så man let kan aflæse displayet selvom der står en stor skål på den. Glasoverfladen er praktisk og nem at holde pæn og ren. Den er monteret med en sokkel af rustfrit stål, som giver vægten et stilrent design. 
Vægten er nem og intuitiv at betjene og aflæse. Den har en tara-funktion som lader dig nulstille vægten mens der stadig står noget på den. På den måde kan du veje forskellige ingredienser af i samme skål på samme tid. Vægten vejer i 1 grams interval, hvilket betyder, at den er meget præcis.
Vægten har også en smart energibesparende auto-off funktion som slukker når vægten ikke har været i brug i noget tid.

Dybde 18,3 cm.
Bredde 15,0 cm.
Højde 3,5 cm.

Vægten bruger 2 x AAA batterier (medfølger).

Der ydes 5 års garanti på dette produkt.