Kategorier
BEURER KØKKENVÆGT 15KG
449,95 kr. 299,95 kr.

Denne køkkenvægt fra Buerer er en XL køkkenvægt. En vægt der kan gøre nytte til andre formål end blot madlavningen. XL-vægten kan løfte lidt flere opgaver end den gængse køkkenvægt.

Den kan nemlig klare helt op til 3 gange så meget vægt som normale køkkenvægte, nemlig op til 15 kg.

Det tydelige display har 25 mm store tal, nulstillings- og holdfunktion samt autosluk.

Den ekstra høje kapacitet gør vægten egnet til at veje tungere ting end madvarer - f.eks. pakker. Holdfunktionen gør det muligt at aflæse vægten, efter du har fjernet genstanden, hvilket er særligt praktisk til større genstande, som normalt ville skygge for displayet.

Vægten styres med touchknapper og kan måle i g, kg, lb og oz.

Vægten bruger 4 stk. AAA batterier (medfølger).

Højde 2,0 cm.
Længde 26,3 cm.
Bredde 20,0 cm.

BEURER KØKKENVÆGT 5KG/1GR
399,95 kr. 249,95 kr.

Beurers flotte stålkøkkenvægt er lavet i et slim design og har vundet Bedst i test, Forbrugsguiden.dk - 2020.

Øjemål er ikke nok, når en opskrift skal følges til punkt og prikke. I de tilfælde er det nødvendigt med en præcis køkkenvægt. Denne digitale køkkenvægt fra Beurer er i et enkelt design og fylder minimalt. Den har touch display, kan veje ingredienser op til 5 kg og kan indstilles til følgende måleenheder: g, oz og ml. Derudover har den nulstillingsfunktion, autosluk og advarer ved for høj belastning.

Den har en måle-nøjagtighed på helt ned til 0,1 gram kun.

Vægten bruger 2 stk. CR2032 batterier (medfølger).

Højde 1,5 cm.
Bredde 18,2 cm.
Længde 20,3 cm.

BEURER KØKKENVÆGT M/SKÅL 1,2L
299,95 kr. 199,95 kr.

Denne praktiske Beurer køkkenvægt KS25 er udstyret med en blå baggrundsbelyst skærm og tareringsfunktion og leveres med en 1,2 l vejeskål.

Køkkenvægten har en maksimal vejekapacitet på 3 kg og vejer præcist ned til et enkelt gram. Den praktiske tareringsfunktion gør det muligt hele tiden at tilføje ingredienser til skålen og stadig veje dem seperat. Du kan nemt skifte måleenheden med knappen. Vægten er også udstyret med overbelastningsindikator.

For at spare på batteriet slukker køkkenvægten automatisk. Køkkenvægten kører på 2 AAA batterier (inkluderet i leveringen).

Højde 5,0 cm.
Bredde 15,0 cm.
Dybde 22,0 cm.

Vejeskål
Volumen 1,2 liter.
Diameter 14,2 cm.

BODUM KAFFE OG KØKKENVÆGT
399,95 kr. 199,95 kr.

Bodum Bistro Kaffevægt er et af markedets mest præcise køkkenvægte. Når du skal veje din kaffe af helt præcist er det denne du skal bruge. 

Bodum sørger altid for at lave kvalitet, der sikre dig det bedste resultat. Med denne vægt kan du afmåle din kaffe som en ægte barista og få den perfekte styrke hver gang du laver kaffe. 

Vægten er selvfølgelig også velegnet til andre formål, som for eksempel bagevægt, når du skal måle af til brødet eller kagen. Vægten er udstyret med indbygget timer, så den blinker efter 4 minutter - hvilket er præcist så lang tid den stempelkaffe skal trække inden den skal presses. Timeren kan bruges til al tilberedning.

Vægten kan veje forskelle helt ned til 0,1 gram, og maks. 5 kg af gangen. Den har også tare funktion, så du kan afveje flere ingredienser i samme skål på en gang. 

BRABANTIA KØKKENVÆGT HVID
269,95 kr. 199,95 kr.

Brabantia køkkenvægt er lavet i et hvidt glasmateriale i et slim design. Dette gør den nem at arbejde med og let at rengøre. køkkenvægten er let at opbevare, da den er så smal, men også fordi den har en stål-løkke, så den kan hænge på en krog.

Vægten kan veje op til 5,0 kg med 1 grams-interval. Den er intuitiv at bruge og har et display som lyser, så det er nemmere at se, hvad der står.

Bruger 3x AAA batterier (medfølger).

Højde 2,0 cm.

Bredde 15,2 cm.

Dybde 26,5 cm.

OBH KØKKENVÆGT 5KG/1G HVID
199,95 kr. 149,95 kr.

OBH Nordicas simple vægt i Pure White, er en kompakt robust køkkenvægt, som kan væeje helt op til 5kg på en gang med 1g interval, så du får de mest præcise målinger. Vægten er lavet i glas med hvid kant. Displayet er stort, så det er nemt at se og aflæse målingerne. Brug den hurtigt og nemt til de små ting i hverdagen, eller brug den til de større bageprojekter. Takket være det meget slim design passer denne køkkenvægt ind i alle hjem, uanset om man har et lille eller stort køkken.

Med denne vægt, kan du selvfølgelig nulstille mellem vejninger, så du kan måle det hele i en skål på en gang. Dette gør det nemt og hurtigt at måle op.

Denne vægt bruger et CR2032 batteri (medfølger).

OBH KØKKENVÆGT I STÅL
449,95 kr. 299,95 kr.

OBH elektroniske køkkenvægt i et flot slim stål design er kun 14 mm tynd og har en belægning i rustfrit stål, der beskytter mod fingeraftryk. Den har også et stort LCD display som gør det nemt at se, hvor meget man har målt op, og nulstilling mellem vejningerne gør, at alle ingredienser kan vejes i samme skål. Den kan maks veje 5 kg med kun 1 grams interval.

Den bruger batterier: 2 stk. CR2032 Litium-ion (medfølger).

SOEHNLE ROMA KØKKENVÆGT I...
299,95 kr. 249,95 kr.

Soehnle køkkenvægt er en god og præcis køkkenvægt som ikke fylder meget i køkkenet. Den er designet, så man let kan aflæse displayet selvom der står en stor skål på den. Glasoverfladen er praktisk og nem at holde pæn og ren. Den er monteret med en sokkel af rustfrit stål, som giver vægten et stilrent design. 
Vægten er nem og intuitiv at betjene og aflæse. Den har en tara-funktion som lader dig nulstille vægten mens der stadig står noget på den. På den måde kan du veje forskellige ingredienser af i samme skål på samme tid. Vægten vejer i 1 grams interval, hvilket betyder, at den er meget præcis.
Vægten har også en smart energibesparende auto-off funktion som slukker når vægten ikke har været i brug i noget tid.

Dybde 18,3 cm.
Bredde 15,0 cm.
Højde 3,5 cm.

Vægten bruger 2 x AAA batterier (medfølger).

Der ydes 5 års garanti på dette produkt.