Kategorier
BODUM KAFFE OG KØKKENVÆGT
399,95 kr. 199,95 kr.

Bodum Bistro Kaffevægt er et af markedets mest præcise køkkenvægte. Når du skal veje din kaffe af helt præcist er det denne du skal bruge. 

Bodum sørger altid for at lave kvalitet, der sikre dig det bedste resultat. Med denne vægt kan du afmåle din kaffe som en ægte barista og få den perfekte styrke hver gang du laver kaffe. 

Vægten er selvfølgelig også velegnet til andre formål, som for eksempel bagevægt, når du skal måle af til brødet eller kagen. Vægten er udstyret med indbygget timer, så den blinker efter 4 minutter - hvilket er præcist så lang tid den stempelkaffe skal trække inden den skal presses. Timeren kan bruges til al tilberedning.

Vægten kan veje forskelle helt ned til 0,1 gram, og maks. 5 kg af gangen. Den har også tare funktion, så du kan afveje flere ingredienser i samme skål på en gang. 

BRABANTIA KØKKENVÆGT HVID
269,95 kr. 199,95 kr.

Brabantia køkkenvægt er lavet i et hvidt glasmateriale i et slim design. Dette gør den nem at arbejde med og let at rengøre. køkkenvægten er let at opbevare, da den er så smal, men også fordi den har en stål-løkke, så den kan hænge på en krog.

Vægten kan veje op til 5,0 kg med 1 grams-interval. Den er intuitiv at bruge og har et display som lyser, så det er nemmere at se, hvad der står.

Bruger 3x AAA batterier (medfølger).

Højde 2,0 cm.

Bredde 15,2 cm.

Dybde 26,5 cm.

OBH KØKKENVÆGT 5KG/1G HVID
199,95 kr. 149,95 kr.

OBH Nordicas simple vægt i Pure White, er en kompakt robust køkkenvægt, som kan væeje helt op til 5kg på en gang med 1g interval, så du får de mest præcise målinger. Vægten er lavet i glas med hvid kant. Displayet er stort, så det er nemt at se og aflæse målingerne. Brug den hurtigt og nemt til de små ting i hverdagen, eller brug den til de større bageprojekter. Takket være det meget slim design passer denne køkkenvægt ind i alle hjem, uanset om man har et lille eller stort køkken.

Med denne vægt, kan du selvfølgelig nulstille mellem vejninger, så du kan måle det hele i en skål på en gang. Dette gør det nemt og hurtigt at måle op.

Denne vægt bruger et CR2032 batteri (medfølger).

OBH KØKKENVÆGT I STÅL
449,95 kr. 299,95 kr.

OBH elektroniske køkkenvægt i et flot slim stål design er kun 14 mm tynd og har en belægning i rustfrit stål, der beskytter mod fingeraftryk. Den har også et stort LCD display som gør det nemt at se, hvor meget man har målt op, og nulstilling mellem vejningerne gør, at alle ingredienser kan vejes i samme skål. Den kan maks veje 5 kg med kun 1 grams interval.

Den bruger batterier: 2 stk. CR2032 Litium-ion (medfølger).

SOEHNLE KØKKENVÆGT PAGE HVID
399,95 kr. 299,95 kr.

Soehnle Page Evolution Steel Køkkenvægt Hvid er en bestseller med moderne og minimalistisk design. Den har en højde på bare 0,99 cm, hvilket har gjort det til en prisvindende køkkenvægt. Sensor touch - hvilket betyder den ingen knapper har - gør denne vægt nem at arbejde med. Derudover kan den veksle mellem at veje i milliliter og gram. Du kan også bruge den som postvægt, da den har så præcis en måling. 

Køkkenvægten har vundet 3 priser for sit innovative design; Reddot Design Award, IF Product Design Award og Kitchen Innovation of the Year.

Længde 20,7 cm.
Bredde 13,2 cm.
Højde 0,99 cm.

Vægten bruger 1 CR2430 batteri (medfølger).

Der er 5 års garanti på dette produkt.

SOEHNLE ROMA KØKKENVÆGT I...
299,95 kr. 249,95 kr.

Soehnle køkkenvægt er en god og præcis køkkenvægt som ikke fylder meget i køkkenet. Den er designet, så man let kan aflæse displayet selvom der står en stor skål på den. Glasoverfladen er praktisk og nem at holde pæn og ren. Den er monteret med en sokkel af rustfrit stål, som giver vægten et stilrent design. 
Vægten er nem og intuitiv at betjene og aflæse. Den har en tara-funktion som lader dig nulstille vægten mens der stadig står noget på den. På den måde kan du veje forskellige ingredienser af i samme skål på samme tid. Vægten vejer i 1 grams interval, hvilket betyder, at den er meget præcis.
Vægten har også en smart energibesparende auto-off funktion som slukker når vægten ikke har været i brug i noget tid.

Dybde 18,3 cm.
Bredde 15,0 cm.
Højde 3,5 cm.

Vægten bruger 2 x AAA batterier (medfølger).

Der ydes 5 års garanti på dette produkt.