Kategorier
BRABANTIA BAGEPENSEL...
79,95 kr.

Brabantia Bagepensel kan bruges til at åbne de fleste størrelser låg (fra 1 cm til 10 cm i diameter). Den er lavet i et godt solidt materiale, som gør den lettere at bruge. 

Profil serien, som dette produkt er en del af, er en komplet serie af kvalitets-køkkenredskaber, der giver ethvert køkken et professionelt præg. Serien er lavet i et rustfrit og korrosions-bestandigt materiale. Alle redskaberne tåler opvaskemaskine.

Længde 25,5 cm.

Bredde 8,5 cm.

Tykkelse 2,3 cm.

5 års garanti.

BRABANTIA DEJSKRABER STÅL/SORT
99,95 kr.

Brabantia Dejskraber har et godt greb og en god størrelse. Håndtaget er lavet i rustfrit stål, hvor selve hovedet er lavet i et materiale, der skåner belægninger i gryder og pander. Det sørger også for, at håndtaget ikke bliver så varmt at holde om. Dejskraberen kan bruges i både kolde og varme ingredienser.

Profil serien, som dette produkt er en del af, er en komplet serie af kvalitets-køkkenredskaber, der giver ethvert køkken et professionelt præg. Serien er lavet i et rustfrit og korrosions-bestandigt materiale. Alle redskaberne tåler opvaskemaskine.

Længde 31,6 cm.

Bredde 5,0 cm.

Tykkelse 1,5 cm.

5 års garanti.

DEJSKRABER HALVCIRKEL 16X12CM
99,95 kr.

Patisse Dejskraber i rustfrit stål er lavet i et ergonomisk design, som gør at den er nem at anvende. Den er god til når man bager, laver kager og meget andet. Håndtaget er lavet i et solidt materiale, som gør, at dejskraberen må komme i opvaskemaskinen.

Længde 16,0 cm.

Højde 12,0 cm.

FUNKTION BAGEPENSEL...
49,95 kr.

Funktion bagepensel fremstillet i grå silikone. Den tåler op til 220 grader. Bagepenselen kan bruges til både at pensle lækre boller, men også til at marinere kødet.  Den er meget nem at rengøre og den tåler opvaskemaskine

FUNKTION DEJSKRABER...
49,95 kr.

Funktion dejskraber er fremstillet i grå silikone. Den tåler op til 220ºC og kan derfor anvendes i et hav a opskrifter til både varme og kolde retter og desserter. Det er et uundværligt redskab i køkkenet, når der skal bages brød og kager. 

Den kan nemt rengøres i hånden eller i opvaskemaskinen.

GASTROMAX DEJSKRABER
49,95 kr.

GastroMax dejskraber er lavet i et ergonomisk design med et silikonehoved med meget fleksibel og tynd kant som sørger for mindre spild. Dejskraberen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal til både desserter, bagning og tilberedning af mad. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 28,0 cm.

Bredde 5,5 cm.

GASTROMAX GRILL- OG BAGEPENSEL
29,95 kr.

GastroMax bagepensel er lavet i et ergonomisk design med tynde 100% naturlige fibre som sørger for mindre spild og ikke smelter ved kontakt med varme. Bagepenslen er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal til pensling af bradepander, bagning og pensling af kød eller grøntsager. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 19,0 cm.

GASTROMAX SILIKONE PENSEL
39,95 kr.

GastroMax silikonepensel er lavet i et ergonomisk design med silikonefibre, som sikre nem rengøring og højere sugeevne. Håndtaget er lavet i kunststof som kan tåle op til 260ºC. Det ergonomiske greb gør den optimal til pensling af bradepander, bagning eller kød og grøntsager på grillen. Den er nem at rengøre, og den kan også gå i opvaskemaskine.

Længde 25,0 cm.

Bredde 4,5 cm.

WESTMARK DEJSKRABERE I PLAST
29,95 kr.